Şimdi Ara

Trigonometri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trigonometri için 4 hafta verdim çok mu fazla trigoyu bitiren arkadaşlar için soruyorum ilk defa çalışıcam trigoya ne kadar sürer ? ve kimden dinlememi önerirsiniz? bıyıklı matematik diye düşünmüştüm 27 videosu var sanırım hepsi 45 dk civarında günde 3 video izlesem 9 günde video bitiyor 2 hafta soru çözsem 25 gün felan sürer sizce ne yapmalıyım ? (biliyorum kişiden kişiye değişir bitirme süresi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk kez çalışıyorsan çok değil gibi. Video ile zaman kaybetme bence, bir fasikül al ve didine didine öğren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutdarici -- 11 Kasım 2020; 22:20:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bazı arkadaşlar rehber mat bebek adımlarıyla öneriyordu kitabı olması da avantaj.

• hocam baktım rehber mat'a sanırım oradan çalışıcam

• umutdarici kullanıcısına yanıt

2015'te açılan bi konu var hocam aynı soru sorulmuş ve cevaplar 5-10 gün civarında şaşırdım o yüzden sormak istedim

• Temelim yok diyorsan Yahya Tan temelden alıp aşırı sakin anlatıyor bi bak istersen

• Benim temelim olmasına rağmen 10 gün çalışmıştım 2020 yks için. O yüzden çok zaman harcamamışsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Endemik Geometri
    4 yıl önce açıldı
    Apotemi İntegral Fasikülü
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abçodtü kullanıcısına yanıt
    11 sinif kismi 5 10 sürer desek üzerine 12 sinif trigosunu eklersek 3 4 hafta gayet iyi bir süre.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.