Şimdi Ara

trina ne işe yarar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 parça +6 shell den 2 tanesi trinayla 1 +7 çıkmıyosa trina nın amacı nedir bilen varmı

trina sadece weaponlara mı basıldığında etki eder?? yoksa bendekimi eşek şansı anlamadım

• Upgrade=Kumar Neyin ne olacağı belli olmaz nerdeyse her upgrade topiçinde wurguladım. trinaya güven olmaz diye ben +5 gigayı +6 yapamadım trina ile bi bastık kül oLdu
  • benimkide bir nevi tavsiye gidipde trinaya o kadar para vermeyin diyorum... trinyaıla basınca illaki geçmiyor şekil a daki gibi...
  • bakın +8 md yapim diye gittim 2 trina aldım 2 de premiumdan gelenler vardı saklamıştım
    4 tane fp +7 aldım
    4 tane citin +7
    4 tanede md+7
    önce fpleri yaktım
    sonra citinleri
    sonra mdleri trina ile itina ile yandılar
    sonra sinirlendim +6 ıron bow vardı ulan sende yan dedim onu koydum saolsun oda yandı
    tabi ozmanın fiyatı ile 20 gb md +8 almak varken ben 30 gb yakın para harcadım ve sonuç bir hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bruse -- 14 Aralık 2006; 1:05:18 >
  • basit bi hesapdan sonra hiçbi akıllı adam almaz trinayı. basit hesap ise şöyle

1 trina 1000 knight cash, 1000 knight cash 10dolar ,10 dolar 15m ,15m 750 milyon noah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adelite -- 14 Aralık 2006; 1:13:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bruse

bakın +8 md yapim diye gittim 2 trina aldım 2 de premiumdan gelenler vardı saklamıştım
    4 tane fp +7 aldım
    4 tane citin +7
    4 tanede md+7
    önce fpleri yaktım
    sonra citinleri
    sonra mdleri trina ile itina ile yandılar
    sonra sinirlendim +6 ıron bow vardı ulan sende yan dedim onu koydum saolsun oda yandı
    tabi ozmanın fiyatı ile 20 gb md +8 almak varken ben 30 gb yakın para harcadım ve sonuç bir hiç

Sendekide afedersin dostum ama eşşek şanssı imiş yani.
    Ben hiç bir zaman anvile güvenmem
  • Trina alana salak demek lazım hem o kadar para verioruz bir işede yaradığı yok benimde çok başım yandı bu trina yüzünden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.