Şimdi Ara

Tristana hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar son zamanlarda tristanaya sardim ve ad kasiyorum ama skilleri ap den guc aliyor ve bana skilleri cope atiyormusum gibi geliyor bana hybrid tarzinda is yapacak bir build birazda taktik onerebilir misiniz ? Mesela malady filan nasil olur yada trinity ? Yorumlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Skilleri kaçmak için kullan. Q zaten ap gerektirmiyor. W ile damage vurucam diye tfnin arasına dalırsan hiç bir şey yapamazsın orada harcarlar seni. Ultiyi zaten kovalayan biri varsa fırlatmak için veya karşı takımın aleyhine kullanıyorum. Ultiyi tfnin ortasında ad carry'e yanlış yönde atarsan onu kurtarmış olursun. Tristina'yı yeni oynarken adamı öldüreceğimiz halde Brand'i 3 kere kurtarmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 26 Temmuz 2012; 3:56:27 >
  • Oyundaki en sağlam ad carry lerden. Taktikleri öğrenirsen adam ne olduğunu anlayamadan kendini turret altında bulur. Seni kovalayan birinden çok rahat kaçarsın. Ap kasarsan daha bir zevkli olur ama late game'de etkisini yitirir.
  • Ap tristina kas zevklidir.
  • Ya tam ad oyna ya tam ap ikisinin ortası gitmez.AP eğlenmek için oynarsın genelde birde Swain free olduğu hafta midde iyi counter.
  • Peki ap build onerebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    elise hakkinda gorusler
    10 yıl önce açıldı
    Rengar Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.