Şimdi Ara

Triton mu Zehir mi işte cevabı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
19.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet.iclii

quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

quote:

quote:

quote:

Sürgün'e kasmak için giren adam dönüşümle kasar. Dönüşümde ise zehir dururken tritonla kasan oyundan anlamıyor demektir. Aynı zamanda tritona karakter taşları eklenirken, zehire her zaman (ortalama yerine beceri olduğu durumlar istisna) delici kritik ve canavar eklenir. Her silahın yeri ayrıdır. Triton vs atarken zehir ve aslan benzerleri ise kasarken iş görür.

Sürgüne giren adam nie dönüşümle kasıyor kardeşim...!

Sürgüne girmeye cesareti olması için güçlü olması lazım zaten!

Sadece ejderi keserken dönüşürsün..!

Bende ejderi kasmak için deil item için yağılmış bir boss olduğunu düşünüyorum.

Ne kadar güçlü de olsan sürgündekiler de aynı derecede güçlüdür. Sürgünde çok karakter kastık vaktiyle ve hepsi dönüşümle idi. İyi ortalamalı bir zehirle hiçbir silah kasılma konusunda yarışamaz. Ejderha zaten kasmak için değildir. Herkesin derdi, çelikleri yükseltmek için gereken malzemeleri ejderhadan düşürmektir. Arada dönüşmüş ayakkabı da atsa temel giriş nedeni zırh dönüştürme malzemelerini toplamaktır. Keza general ve komutan yarı insan için bile kesilse asıl amaç kıvrık düşürmektir.

Ya sallıyorsan ya oyundan hiç ve hiç anlamıyorsun yada
    kötü itemlere sahip birisin Kardeşim sürgündükleri slotları niye dönüşümle kesesin.Hadi boss kestiğini anlarız.O da muamma +75 şaman olsun düz kesenler var ejderi.Dediklerin doğruysa kötü itemlere sahipsin kardeşim.Triton daha iyidir.Nedeni şu +32 şeytanlara güclü olup sınırsız kule keyfi kuleyle gelen eğer şansın var para keyfi paradan sonra full efsunlu item bu sırayı bil ilk önce.Full 4 karakter full +10 kritik 10 delici 10 şeytan 10 yarı 10 ateşe karşı dayanıklılık bu efsunlar geldimi triton zaten str'si belli hem kasmalık hem vslik yapmış olursun.

KAT KAT KATILIYORUM.

Bencede dönüşümle kasmaka hiç gerek yok ufak ufak kasacaksın dönüşümünüzü boşa harcamayın!

Dönüşümleri sadece boss larda kullanın!

Kardeşim adam sallamış.Ben slotları dönüşümle keseni ilk defa duyuyorum Artık bu devirde herkesin bi şamanı var ve şamanla dönüşümsüz düz kesenler var.

Slotları dönüşümle keseni ilk kez duydum dediğine göre ya PVP serverlarda oynadığından uçuk efsunlar yüzünden dönüşmeye ihtiyacın yok ya da bu oyunu zerre kadar bilmiyorsun. Kaldı ki sadece sürgün değil, örneğin katta da ninjalar dönüşüm ile kasılır. Sen slota düz 4-5 defa vurunca anca kesersin ben dönüşümle 1 kez vururum. Küre sıkıntısı olmayan her zaman küre ile kasar. Büyülü silah dışında diğer karakterler dönüşüm olmadan zorlanırlar.

Kardeşim +65 ise öfken en az m3 ise kürenin 1 vurusu bedenselin 3 vurusuna bedeldir.3 vuruslada kesilir.Dönüsümle kestiğin o vuruş 3 katı hantaldır.O sürede öfken p ise 6-7 kez bile vurabilirsin.Ama katta dönüşümle kasan yorumuna çok güldüm.Anlaşılan -16 atarlı ergen liseli veletisin.Şu oyunu batırlardan..Katta dönüşüm ne demek yav 50 level çarla mühüre kadar çıkılır.Sen bu oyunu bırak kardeşim :D Senin demene göre 1 level çarı dönüsümle köpek keselim :D

adam doğru soluyor veled kım bellı kardeşim ben bu oyunu 4 senedır oynuyorum ve nınja donusumsüz tek basına zor kasar donsumle rahat kasar ... oyunu iyice öğren sonra gel burda konsu

Okumadığın belli türkçen 0 herhalde ben hava kılıcı savascı büyülü silah sura için demiştim

• quote:

Bu arada o resimde bir de İkeariam adlı oyuna bir sekme daha var. Ne gariptir ki ooyundan hiç anlamam ama 8. sıradayım!! En üst sol köşede 0 yazan yere dikkat. Demek ki para verip ambrosia almamama rağmen o oyunda da 8. olmayı başarmışım. Metin2 olsun, İkariam olsun, Seafight olsun oynadığım oyunları bilerek oynarım. Normalde forumun bu bölümüne değil, kültür sanat bölümüne takılırım ama bildiğim konularda insanlara doğru yolu göstermeye de bayılırım. İstersen kültür sanat bölümündeki yorumlarıma, açtığım konuların entellektüel düzeyine bak sonra seninde bilahare ergen muhabbeti yaparız.

Triton mu Zehir mi işte cevabı

Kültür sanat bölümünde takılırmış sabah akşam metin2 bölümünde mesaj yazan ergene bak

• quote:

Sen bana bulsana 75 levelda şamansız pot basmadan katil metnini 50 saniyede kesecek başka karakter? Bu örneği verdim çünkü o levelda o metni potsuz ve şamansız kesmek için hangi efsunlara ihtiyacın olduğunu iyi bilmek yani oyundan anlamak gerekir. Kaldıki oyunu bırakmadan önce son haftalarım sürgünde kıvrık toplamakla geçti. Zira ejderha yeni gelmişti (Sürgüne giren yukarıda 75 level büyülüm değil, ben boyunu bıraktıktan sonra 94 olmuş başka bir karakterim olan Zoi'dir ve ninjadır) Ben bu kadar itemi parayla değil oyun bilgimle yaptım. Nefertitide elimden geçen onlarca çar var ve şu an girip de oynadığım iki çar 99 levelda. Kasılmasına yardım ettiğim +90 çar ise sürüsüne berekettir.

Kaldı ki sana 99 level Nefertitide herkesin tanıdığı Tao'ya benim hakkımda soru sor dedim. Sor bakalım bi kasmaktan ve oyundan ne kadar anlıyormuşum. Zaten sürekli item istenmesinden ve yapacak bir şey artık kalmadığından dolayı oyunu bıraktım.

Ha bu arada senin Taldarin olacağını ve o ss'nin sana ait olup olmayacağını nereden bileceğim demişsin. Resme iyice bak, bir sekmede şu an tartıştığımız donanım haber bölümü, diğerinde ise resmi metin2 sayfası forumunun mesaj bölümü var. Sıkışınca ergen ergen diyorsun da muhakeme yeteneği olan birisi çok rahat kimin ergen olduğunu anlar kardeşim. Hadi sana iyi oyunlar.

Hala İkna edici konuşmadın

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.iclii

quote:

quote:

quote:

quote:

Sürgün'e kasmak için giren adam dönüşümle kasar. Dönüşümde ise zehir dururken tritonla kasan oyundan anlamıyor demektir. Aynı zamanda tritona karakter taşları eklenirken, zehire her zaman (ortalama yerine beceri olduğu durumlar istisna) delici kritik ve canavar eklenir. Her silahın yeri ayrıdır. Triton vs atarken zehir ve aslan benzerleri ise kasarken iş görür.

Sürgüne giren adam nie dönüşümle kasıyor kardeşim...!

Sürgüne girmeye cesareti olması için güçlü olması lazım zaten!

Sadece ejderi keserken dönüşürsün..!

Bende ejderi kasmak için deil item için yağılmış bir boss olduğunu düşünüyorum.

Ne kadar güçlü de olsan sürgündekiler de aynı derecede güçlüdür. Sürgünde çok karakter kastık vaktiyle ve hepsi dönüşümle idi. İyi ortalamalı bir zehirle hiçbir silah kasılma konusunda yarışamaz. Ejderha zaten kasmak için değildir. Herkesin derdi, çelikleri yükseltmek için gereken malzemeleri ejderhadan düşürmektir. Arada dönüşmüş ayakkabı da atsa temel giriş nedeni zırh dönüştürme malzemelerini toplamaktır. Keza general ve komutan yarı insan için bile kesilse asıl amaç kıvrık düşürmektir.

Ya sallıyorsan ya oyundan hiç ve hiç anlamıyorsun yada
    kötü itemlere sahip birisin Kardeşim sürgündükleri slotları niye dönüşümle kesesin.Hadi boss kestiğini anlarız.O da muamma +75 şaman olsun düz kesenler var ejderi.Dediklerin doğruysa kötü itemlere sahipsin kardeşim.Triton daha iyidir.Nedeni şu +32 şeytanlara güclü olup sınırsız kule keyfi kuleyle gelen eğer şansın var para keyfi paradan sonra full efsunlu item bu sırayı bil ilk önce.Full 4 karakter full +10 kritik 10 delici 10 şeytan 10 yarı 10 ateşe karşı dayanıklılık bu efsunlar geldimi triton zaten str'si belli hem kasmalık hem vslik yapmış olursun.

kardeşim asıl sen anlamıyorsun adam dogru soyluyor ıstersen trıtona full efsun bas iyi ort zehiri hiç biri yerini tutamaz ....

Kardeşim delirmeyin adamı yukarda ne yazdım yorumda iyi okudunmu

"50ort üstü bir zehir olursa ona bişey diyemem " yazdım!!!!

• Triton tercih ederim her zaman
  • 2 silahıda ikisi için kullanabilirsiniz herşey efsuna ve kullanan karaktere bakar.

tritondaki şeytan efsununun sürgündeki yaratıklara ek vurdugunu bilmeyenlervar;kasılırken çok zorunda olmadıkça tritonda kullanılabilir.

zehire gelecek herhangi bir ort.hem ws hem kasılmaya katkı sağlar.50 ort wsde düz vuruş için 50 yarı demektir.kasılmak içinse %50 damage bonusu demektir düz vuruslard.

edit:bilmeyen aptallara söylüyorum şeytan efsunu kuledeki şeytanlara vurmaz.Sürgündeki yaratıklara vurur şeytan efsunu.

kulede iyi kesmek istiyorsanız ölümsüz efsunu dizeceksiniz.araştırmadan deneyip görmeden yorum yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Postal Dude -- 4 Haziran 2014; 11:16:55 >
  • Dolunay daga iyi qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaLaa cok agir konusmussun ama kanitini görelim bakalim kulede nasil etki etmiyormus bal gibi de eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bence metin2 oynuyosan oyunu bırak :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.