Şimdi Ara

Triton mu Zehir mi işte cevabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
19.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu günlerde diğer forumlara bakıyorumda bu soru çok karşıma çıkıyor bakın size cevabını vereyim

Kasmak için zehir ws için triton

Peki neden?

Triton+9 yanlış hatırlamıyorsam bize 22 yada 25 yarı veriyor ve bu az bir sayı deil silahımıza ek efsun olarak 25 yarı getirirsek ayrıca küpemizede 25 yarı getirirsek etti bize 75 yarı ve bu sayı az değil....

Ancak mağara da kasılırken bu işimize yaramaz çünkü yarı insan sadece şaman sura savaşçı ve ninja ya karşı güçlülük verir

Bize ya ort yada canavardan koruma lazım

Ki bence en iyi tercih ort ve +9 46 ort lu bir zehir bulursanız süper kasılırsınız özellikle boss lar süper kesilir :)

benden bu kadar teşekkürler.

ayrıca zehirimize canavardan koruyan taş getirirsekde ne mutlu bize :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 5 Mayıs 2012; 19:51:12 >

• eğer elimizde zehir yoksa +9 tritonla da gayet güzel kasılır mağarada çünkü tritonun kendi özelliği olarak hem şeytan var hem yarı

ws de tabiki triton kullanılır ortalamanın +75 lwllere damage olarak hiç bir yararı yok 80 levele kadar ws için muharebe 80 lw den sonra triton kullanılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc.eLves

eğer elimizde zehir yoksa +9 tritonla da gayet güzel kasılır mağarada çünkü tritonun kendi özelliği olarak hem şeytan var hem yarı

ws de tabiki triton kullanılır ortalamanın +75 lwllere damage olarak hiç bir yararı yok 80 levele kadar ws için muharebe 80 lw den sonra triton kullanılır

tritonun şeytanlara karşı güçlülük olduğunu hiç duymadım vede biz burda sürgün mağarasından bahsediyoruz ayrıca bana göre 80 lwlden öncede kullanılabilir

triton tabiyki kasar ama eper +9 zehirin varsa şöyle 46 ort lu tritondan daha iyi kasar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

eğer elimizde zehir yoksa +9 tritonla da gayet güzel kasılır mağarada çünkü tritonun kendi özelliği olarak hem şeytan var hem yarı

tritonun şeytanlara karşı güçlülük olduğunu hiç duymadım vede biz burda sürgün mağarasından bahsediyoruz ayrıca bana göre 80 lwlden öncede kullanılabilir

triton tabiyki kasar ama eper +9 zehirin varsa şöyle 46 ort lu tritondan daha iyi kasar

zatn ben öyle bir zehirin olmadığı durumda tritonun da iş görmez anlamına gelmeyeceğini belirttim tabiki öyle bir zehir olursa onla kasarsn

• quote:

quote:

quote:

zatn ben öyle bir zehirin olmadığı durumda tritonun da iş görmez anlamına gelmeyeceğini belirttim tabiki öyle bir zehir olursa onla kasarsn

bende böyle bir zehirin olmassa triton iş görmez anlamında belirtmedim

teşekkürler...

• quote:

quote:

tritonda toplam %32 şeytan olabiliyor.
    canavar taşıyla magarada mükemmel kasılır yanlıs bilgi vermeyin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: KNu23

quote:

quote:

tritonda toplam %32 şeytan olabiliyor.
    canavar taşıyla magarada mükemmel kasılır yanlıs bilgi vermeyin lütfen

Bunu atalmışım özür dilerim..

Ama yinede zehirin daha etkili olduğunu düşünüyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence duruma göre herşey değişir
  • şeytan ve çift yarılı triton akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyundan haberin yok silah karsılaştırması yapmışsın. 75 yarı getircekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyesssss -- 21 Mayıs 2012; 17:49:16 >
  • bende 46 ortli zehir vardi surgunde bununla kasdim zehir duz vuruslarda cok yuksek skillerde dusuk vuruyor tritonu aratmiyor tritonla zehri gibi rahat kesilmiyordu slotlar kesinlikle yuksek ortalamali zehir tritonu kasmakda aratmiyor ama 40 ortalama usttu sart ben 99 kasdigim icin paylasiyorum bu bilgiyi
  • tri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +40 ort bi zehir ile terminatör olursunuz ama sadece düz vuruşlarda !
    full şeytanlı bi tri ile hem düz hem skill vuruşunuz güçlü olur
  • ZAten tri ise büyü hızı getirmek malum ki öle ama +55 ort zehir üstü ona bişe diyemem
  • triton iyi
  • Sürgün'e kasmak için giren adam dönüşümle kasar. Dönüşümde ise zehir dururken tritonla kasan oyundan anlamıyor demektir. Aynı zamanda tritona karakter taşları eklenirken, zehire her zaman (ortalama yerine beceri olduğu durumlar istisna) delici kritik ve canavar eklenir. Her silahın yeri ayrıdır. Triton vs atarken zehir ve aslan benzerleri ise kasarken iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

Sürgün'e kasmak için giren adam dönüşümle kasar. Dönüşümde ise zehir dururken tritonla kasan oyundan anlamıyor demektir. Aynı zamanda tritona karakter taşları eklenirken, zehire her zaman (ortalama yerine beceri olduğu durumlar istisna) delici kritik ve canavar eklenir. Her silahın yeri ayrıdır. Triton vs atarken zehir ve aslan benzerleri ise kasarken iş görür.

Sürgüne giren adam nie dönüşümle kasıyor kardeşim...!

Sürgüne girmeye cesareti olması için güçlü olması lazım zaten!

Sadece ejderi keserken dönüşürsün..!

Bende ejderi kasmak için deil item için yağılmış bir boss olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Sürgün'e kasmak için giren adam dönüşümle kasar. Dönüşümde ise zehir dururken tritonla kasan oyundan anlamıyor demektir. Aynı zamanda tritona karakter taşları eklenirken, zehire her zaman (ortalama yerine beceri olduğu durumlar istisna) delici kritik ve canavar eklenir. Her silahın yeri ayrıdır. Triton vs atarken zehir ve aslan benzerleri ise kasarken iş görür.

Ne kadar güçlü de olsan sürgündekiler de aynı derecede güçlüdür. Sürgünde çok karakter kastık vaktiyle ve hepsi dönüşümle idi. İyi ortalamalı bir zehirle hiçbir silah kasılma konusunda yarışamaz. Ejderha zaten kasmak için değildir. Herkesin derdi, çelikleri yükseltmek için gereken malzemeleri ejderhadan düşürmektir. Arada dönüşmüş ayakkabı da atsa temel giriş nedeni zırh dönüştürme malzemelerini toplamaktır. Keza general ve komutan yarı insan için bile kesilse asıl amaç kıvrık düşürmektir.

• zehire +50 ort ,yari , güç getirdinmi seni alan adam cıkmaz .
  • quote:

quote:

quote:

Ne kadar güçlü de olsan sürgündekiler de aynı derecede güçlüdür. Sürgünde çok karakter kastık vaktiyle ve hepsi dönüşümle idi. İyi ortalamalı bir zehirle hiçbir silah kasılma konusunda yarışamaz. Ejderha zaten kasmak için değildir. Herkesin derdi, çelikleri yükseltmek için gereken malzemeleri ejderhadan düşürmektir. Arada dönüşmüş ayakkabı da atsa temel giriş nedeni zırh dönüştürme malzemelerini toplamaktır. Keza general ve komutan yarı insan için bile kesilse asıl amaç kıvrık düşürmektir.

Ya sallıyorsan ya oyundan hiç ve hiç anlamıyorsun yada
    kötü itemlere sahip birisin Kardeşim sürgündükleri slotları niye dönüşümle kesesin.Hadi boss kestiğini anlarız.O da muamma +75 şaman olsun düz kesenler var ejderi.Dediklerin doğruysa kötü itemlere sahipsin kardeşim.Triton daha iyidir.Nedeni şu +32 şeytanlara güclü olup sınırsız kule keyfi kuleyle gelen eğer şansın var para keyfi paradan sonra full efsunlu item bu sırayı bil ilk önce.Full 4 karakter full +10 kritik 10 delici 10 şeytan 10 yarı 10 ateşe karşı dayanıklılık bu efsunlar geldimi triton zaten str'si belli hem kasmalık hem vslik yapmış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 17 Haziran 2012; 17:49:42 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.