Şimdi Ara

trojan var yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarıma internetten sürekli virüs giriyo sık sık taratıyorum ama yine çıkıyolar. antivirüs programlarım şunlar: antivir ,adaware ,kaspersky ama yine de şunlardan kurtulamıyorum.sürekli trojan uyarısı geliyo. bir sorum daha var şu g. kipte açma olayı nasıl oluyo bir anlatır mısınız.şimdiden teşekkürler...

• pc açılırken F5 e sürekli basarsan(bazı pc lerde f8) karşına menü gelcek ordan güvenli kip i seççeksin...

spyware doctor u dene bi istersen...bide spysweeper...bide programlar silemiyosa güvenli kipten el ile silmeyi dene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 5 Eylül 2006; 22:25:49 >
  • çok teşekkür ederim . bişi daha sorsam dos moduna nasıl geçiliyo onu da söyleyebilir misiniz?
  • bilgisayar ilk açılrken siyah ekran geldiğinde f8 tuşuna basarsan güvenli kipte açılmış olur
    ayrıca antivir ve kaspersky varsa sisteminde birisinin gerçek zamanlı koruma yapması diğerinin arka planda çalışması gerekir
    iki antivirüs çakışma yapar başka sorunlar çıkarır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hupunu -- 5 Eylül 2006; 22:23:08 >
  • *Trojanları Virüs programlarıyla tam olarak temizleyemessin.
    *Trojan temizleme programlarıda kökünden kazıyamıyo malesef.Bide Trojanın çeşidine göre değişir o.BAzı trojanlar var formatlık..Tam temizlemiş görünse bile sistemde gizleniyolar.Sonra geri çıkabiliyolar..

Ve EN ÖNEMLİSİ de Bi sistemde iki antivirüs çalıştırılması arkadaşın dediği gibi çakışmaya neden oluyor.biri arkaplanda diğeri gerçek zamnlı korumada iyi değil.bitane kullan sağlam olsun.Bknz: Nod32 TR
  • spyware doctor bendeki trojanları temizledi.

spy sweeper
    ad-aware
    spybot search and destroy

hepsi hava civaymış.. bende pccillin yüklüydü, buluyor ama temizleyemiyordu. onu kaldırıp avg kurdum. o sırada spyware doctor kurdum. ikisi bi giriştiler işe.. bulduklarını temizlediler. sonra hatta güvenemeyip kaspersky kurdum. onunla da tarattım çıkmadılar:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.