Şimdi Ara

Trojan:Win32/Patched.AP BELASI YARDIM LÜTFEN :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım işletim sistemi windows 10 32 bit home sürümü.İki kere kendi içinden tamamen sıfırlama formatı atmama rağmen bilgisayar sürekli sistem kurulur kurulmaz windows defender yukarıda ismi yazılı virüsü buluyor ve karantinaya al veya sil dediğimde hata veriyor yani silinmiyor ama bu seferde bilgisayar da sağ alt kısımda sürekli casus yazılım bulundu diye 3 saniyede bir uyarı çıkıyor.Sileyim diye orjinal kaspersky 30 günlük deneme internet security yükledim tam tarama yapıyorum virüs bulunamadı diyor kaspersky i siliyorum yine başlıyor sağ altta 3 saniyede bir virüs bulundu uyarısı gelmeye windows defender aynı virüsü buluyor.Ama ne silebiliyor ne karantinaya alabiliyor işin kötüsü bu uyarı cıktı mı pc hicbi sekilde internete de girmiyor.Tecrübeli varsa bu konuda yardım bekliyorum internette çözüm icin pek bise bulamadım format bile ise yaramıyor kensi icinden 2 kere format attım her seferinde defender aynı hatayı veriyor ve pc nin internete girmesini de engelliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Norton Security + Norton Power Eraser deneyin.
  • İşe yaramıyor malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ikisini dene

Malwarebytes Anti-Malware Home 2.1.8.1057 Final
    SUPERAntiSpyware Free Edition 6.0.1206 Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 11 Ekim 2015; 0:30:00 >
  • Eset Smart Security

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle durumlarda sistemi cd veya usb'den çalışan antiviruslerle açıp taratmak ve temizlemek.
    kaspersky ile deneyin...
    http://support.kaspersky.com/4162
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trojan acil yardım lütfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.