Şimdi Ara

Trojan-Clicker.win32.Agent.mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşımın bilgisayarına "Trojan-Clicker.win32.Agent.mu" adında bir illet bulaştı. Kaspersky bir türlü temizleyemiyor. Trojan Remover adında bir program kurup öyle denedik yine olmadı. Super Antispyware adında bir programla denedik yine olmadı. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• imzamda bulunan programı denemeni tavsiye edrim nasıl kullanacagını anlattım
  • quote:

Orjinalden alıntı: amigom

Arkadaşlar bir arkadaşımın bilgisayarına "Trojan-Clicker.win32.Agent.mu" adında bir illet bulaştı. Kaspersky bir türlü temizleyemiyor. Trojan Remover adında bir program kurup öyle denedik yine olmadı. Super Antispyware adında bir programla denedik yine olmadı. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Kaspersky tanıyor ve silebiliyor.
  • Arkadaşım Kaspersky'nin 6.0 versiyonunu kullanıyor. Ve sürekli bu trojana viiiykk diye sesler çıkartıyor. Delete tuşu da çalışmıyor maalesef. Bu yüzden ne yapacağını şaşırmış durumda. Seventyseven arkadaşın tavsiyesini dinleyip HijackThis programını deneyelim bakalım.
  • karantina ya atsın oda
  • bit defender v.10 kökünü kurutuyor
  • Arkadaşlar Hijackthis de işe yaramadı. Maalesef zararlı gördüğümüz girdiler bir türlü silemedi. Öyle illet bir şeymiş bu "Trojan-Clicker.win32.Agent.mu" gerçekten düşman başına bir illet. Hijackthis programının bulup silemediği uzantıları aşağıya yazdım. Ne yapılabilir başka bir bilen arkadaş varsa yazsın lütfen.
    O2 - BHO: (no name) - {FC723695-94AA-495A-9F22-06F1504FF0F0} - c:\windows\system32\allcall.dll
    O20 - Winlogon Notify: fzmufhip - C:\WINDOWS\SYSTEM32\allcall.dll
    O2 - BHO: (no name) - {1D5B890F-FA0A-48F9-86B7-156FE9075101} - C:\WINDOWS\System32\consol.dll
  • İnan mesajını biraz önce okudum tesadüf bende tarama yaptırıyodum şu resim herşeyi anlatacak sanırım
     Trojan-Clicker.win32.Agent.mu

Kaspersky yükle sorundan kurtul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CTADOW -- 29 Ekim 2007; 22:13:09 >
  • Aynı virüs benim bilgisayarda da var. İki haftadır denemediğim program kamadı. Explorer çöktü zaten. Mouse kullanamıyorum doğru düzgün. Sorunu çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bu arada Kaspersky çözemiyor. Ne Delete ne de Neutralize tuşu işe yaramıyor. Skip sadece çalışıyor. Ona göre System32 nin içinde browserg.dll.bak dosyası virüs ancak hiçbir program (Avira, Avast, Avg, Nod32) bunu göremedi. CTADOW senin virüs ile bizim virüs aynı değil. şu screenshoot olayını yapabilsem bi ekran görüntüsü de ben koyardım ama olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi migohanze -- 7 Kasım 2007; 12:06:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.