Şimdi Ara

System Mechanic veya Ashampoo WinOptimizer Benzeri Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneler önce bilgisayarımın çöp dosyalarını silmesi ve registry temizliği için System Mechanic kullanırdım. Programın gelişmesi ve karman çorman bir hal alması sebebiyle, Ashampoo WinOptimizer'a geçtim. Program gayet kullanışlı. Sadece çöp dosyaları ve registry'yi temizlemiyor, bir sürü ince ayar özelliği de mevcut.

Merak ettiğim, piyasadaki en başarılı bakım programı hangisi? Sadece registry için değil, sistemdeki temp dosyaları ve diğer çöp dosyalarını da temizleyen bir program arıyorum.

• Tune Up Utilities..
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

Tune Up Utilities..

Bir numara programdır.
  • Hemen deniyorum

Edit: Programın custom registry ayarlarını da sildiğini söylemekteler. Registry silmede pek iyi değilmiş. Ama yine de deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 19 Eylül 2008; 23:30:42 >
  • Advanced system optimizer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaMpAgE

Advanced system optimizer.

Bende öneririm. Ayrıca sadece registry temizliği için kullanacaksanız CCleaner iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CCleaner işinize yarar.

ayrıca Advenced WindowsCare öneririm. bilgisayarı hem temizliyor hem optimize ediyor.

http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.html
  • aynen bende ikisini birden kullanıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: wortexxx

CCleaner işinize yarar.

ayrıca Advenced WindowsCare öneririm. bilgisayarı hem temizliyor hem optimize ediyor.

http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.html
  • uniblue diye bi ara google debelki işine yarar
  • Uniblue Speed Up My Pc iyidir Tune Up a alternatif olarak.
  • Advanced WindowsCare ya da CCleaner olabilir.
  • tabii ki arkadaşların görüşlerine saygılıyım ama ben bu tip programların kullanılmasından yana değilim.. sistem kararsızlığına neden olduğunu okumuştum zamanında.. makaleyi bulursam ekleyeceğim buraya..

bunun yerine backup alma programlarını kesinlikle tavsiye ederim..

sisteminiz artık canınızı sıkıyorsa geri yüklemenizi yapın ve keyfinize bakın..

saygılar...
  • Ben System Mechanic 8.0.2 kullanıyorum. Şu ana kadar problem yaşamadım...Hergün sistemi kendi kendine kontrol ediyor...Problem yaşayan arkadaşlar varsa sorunları paylaşabilirler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

Advanced WindowsCare ya da CCleaner olabilir.

ben de ikisini kullaniorum bir de extradan Registry Mechanic kullaniorum memnunum ccleaner cok ufak boyutta we kullanisli we en favori programim
  • Arkadasım CCleaner bu işin uzmadınır. Hem kullanışlı hemde bedava
  • Hemen hepsini denedim. Cevap veren herkese teşekkürler. Ashampoo WinOptimizer kullanımıma son verdim, TuneUp Utilities 2008 kullanıyorum artık. Daha derinlemesine temizlik, registry ve memory defrag işlemleri oldukça iyiymiş. Komple bir temizlikten sonra gözle görülür bir rahatlama oluyor sistemde. Ashampoo'nun programında olmuyordu. Sanırım bir süre bu programı kullanacağım.
  • bide ccleamer kullansaydın hacı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Hemen hepsini denedim. Cevap veren herkese teşekkürler. Ashampoo WinOptimizer kullanımıma son verdim, TuneUp Utilities 2008 kullanıyorum artık. Daha derinlemesine temizlik, registry ve memory defrag işlemleri oldukça iyiymiş. Komple bir temizlikten sonra gözle görülür bir rahatlama oluyor sistemde. Ashampoo'nun programında olmuyordu. Sanırım bir süre bu programı kullanacağım.

Doğru karar.Yıllardır kullanıyorum.Makina gibi işleyen bir program.Diğerleri boy ölçüşemez bile.
  • zararli degildir umarim

eskiden kullanmistim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.