Şimdi Ara

troll king ya da dread mare kaç xp veriyo??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bak dread mare kestinmi 5 lvl troll king kestinmi 4 lvl atlıosun töbe töbe
  • biz clanca kesioruz ara sıra dead mare baya zor oluor ama bana 17k -20k arasında ex gelior...
  • quote:

Orjinalden alıntı: G_E_N_E_R_A_L

biz clanca kesioruz ara sıra dead mare baya zor oluor ama bana 17k -20k arasında ex gelior...

talos kestin gördüm dark mare kestin gördüm hyde+kurt bossları ve akrep bossları kestiğini de gördüm dread mare ne zmn kestin
  • beyler peki bu itemleri manner etkiliyomu?ör:1 oce cıktığında adama bilmemne bilmemne cıktı sonra cıkmıo dediniz cıkıp cıkmamasını manner etkilermi

ben şimdiye kadar kendi başıma:
    kekurikekukaka

hyde

clanla:

snake quenn

talos( 1 kere o da )

lvl 54 assasin

• yok dostum manner hala etkili değil geçen forumdada tartışması olmuştu benim 1010 hiç etkisini görmedim :D şans işte ya baska bişi değilbugün samma ile tk kestik bişi çıkmadı...ben kesmedim tabe clanla kestik D: çıkmayınca çıkmıyo çıkıncada uzun bi süre idare ediyo diğer item çıkana kadar sıkıntı çekmıyon para açısından...
  • quote:

Orjinalden alıntı: G_E_N_E_R_A_L

biz clanca kesioruz ara sıra dead mare baya zor oluor ama bana 17k -20k arasında ex gelior...

dead mareyi nerden buluyonuz ayıptır sorması dark mare olmasın o
  • ben hayatımda 1 kere boss kestim akreplerin bosslarını ondanda priest full plate çıktı
  • yaw geçende eslantte bi adam gördüm hunter bu 4 vuruşta kaçarak toll d..... bişeydi adı aklımda deil ondan kesiodu
  • tk hiç kesmedim ama talos 8 ppl lik 1 partyle kesildiinde ks siz 18k xp verio ama partydeki adamlara göre deişir ya zate boss dan çıkan xp yi ne yapcan boss lamı lwl kascan drread mare de yine ppl ye ve lwl a baqar fazlada xp wermez dm 2 kişi kesince 25k weriodu bunlara göre hesapla işte ama böle bir soru için topic açılmaz gereksiz bişey
  • lwl 52 warriorum var hangi bosslerı kesebilirm?(hea bugun czde antreas gordum cokmu zor cıkyo o antreas onuda soram?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: UruKai

lwl 52 warriorum var hangi bosslerı kesebilirm?(hea bugun czde antreas gordum cokmu zor cıkyo o antreas onuda soram?)

kekurikekekaka
    hyde
    antares
    kesebilirsin
  • doru
    kekurikekekaka
    hyde
    antares
    lwl 52 de bunları kesersinde bence sen bu lwl da apos yada deru kes sana daha çoq yarar salar
  • quote:

Orjinalden alıntı: !champion!

doru
    kekurikekekaka
    hyde
    antares
    lwl 52 de bunları kesersinde bence sen bu lwl da apos yada deru kes sana daha çoq yarar salar

Full apostayım zaten dostum yarı yıl tatiline kadar master olurumantaresden ne gibi seyler cıkar?
  • antaresden mage 35 skill inin kaıdı çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: xuz

hayır dread mare en güçlü boss dread mare'ı kesen yok ama troll king'i kesen çoook

hayatında kaç kere dread mare gördün?
  • quote:

Orjinalden alıntı: haskir

bak dread mare kestinmi 5 lvl troll king kestinmi 4 lvl atlıosun töbe töbe

anlamıyon mu? kardeşim.deli deli konuşma dread mae az çıkıyo onun için fazla ex werebilir ama troll king en güçlü canavar.....
  • BUGUN DM KESTIK 2 PRIEST BIDE BEN VARDIM

BISEY CIKMADI

HEP TUP MAVI TUP CIKIYOR

32,000 YAKIN COINS

29 BINDE EX VERDI

AKSAM CIKARKEN HANI ELINDE BEYAZ OK OLAN YARI INSAN YARI AT

ONDAN KESTIK

WARRİOR SHELL KASK ILE RAPTOR DUSURDUM

ALLAH BEREKET VERSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::StayWithMe:: -- 5 Kasım 2005, 0:44:25 >
  • ne salladın bee centaur boss değilki hadi gm bi tane hayrına chitin shell yolladı diyelim e diğeri ne

gm tanıdık mı onu bırak raptor?iyi sallamışsın

• peki bu lobo belli yerlerde çıkmaz heralde czde?Belli bi yeri varsa söyleyinde arada bi uğrayalım(bide telef olmayalım czlerde boss arayacaz diye)Hyde heralde mezarlıkta çıkıyodur???

Bide dediklerine göre yağmur yağınca çıkarmış bosslar doğrumu bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSoth -- 5 Kasım 2005, 2:02:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordSoth

peki bu lobo belli yerlerde çıkmaz heralde czde?Belli bi yeri varsa söyleyinde arada bi uğrayalım(bide telef olmayalım czlerde boss arayacaz diye)Hyde heralde mezarlıkta çıkıyodur???

Bide dediklerine göre yağmur yağınca çıkarmış bosslar doğrumu bu?

lobo cz de bowlda çıkar ama kesme ihtimalin düşük sen yanına gidene kadar keserler büyük ihtimalle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.