Şimdi Ara

troll king ya da dread mare kaç xp veriyo???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hiç kesmedim daha doğrusu mümkün olmadığı için kesemedim

Troll king=110 lvl

Dread mare=175 lvl

sizce tahmini olarak bu yaratıklar kaç xp veriyo???

• ben bugün clanla samma kestim 18k exp verdi ama gigantic axe mirage ve pot çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicanzee

ben bugün clanla samma kestim 18k exp verdi ama gigantic axe mirage ve pot çıktı
    bildiğim kadar ile bosslar fazla exp vermiyor item veriyor bolca
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuz

Alıntıları Göster
    dread mare kesen görmedim kesersem sorarım
    troll king de çıkarsa tüm server dalacağı için sağlıklı bir exp hesaplaması yapamazsınız
    hyde kestim çok az bi exp geldi vede zombi gözü :(((
    bosslar az exp verio diye biliyorum ama bu kural antreas hyde gibi küçük bosslar için geçerli,dread mare kessen herhalde 5000-10000 exp gelmez
  • quote:

Alıntıları Göster
    troll king geçen kestik 15 bin küsür verdi de tam hatırlamıyorum talos ta öleydi exp vermıyo boss lar ya çıkarsa item gerçi itemde az çıkıyo genelde pot :D clanda pot kasası yapcam bu gidişle euehehueh dark mare de fazla vermıyo (drean mara kesmedik hiç) 1 hafta önce kestik 10 uncusunda rogue shell düştü üst verdik ihtiyac sahibine...gecen ben lobo kestim pendant düştü, bir gün önce sq kestik amulet of curse düştü ama exp gelmesini bekleme :D dünde talos çıkmıştı kesicektik priest bulamadık online :D arkadaslarım kesti elf bel çıktı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeDiKuLeLi -- 30 Ekim 2005, 21:42:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YeDiKuLeLi

troll king geçen kestik 15 bin küsür verdi de tam hatırlamıyorum talos ta öleydi exp vermıyo boss lar ya çıkarsa item gerçi itemde az çıkıyo genelde pot :D clanda pot kasası yapcam bu gidişle euehehueh dark mare de fazla vermıyo (drean mara kesmedik hiç) 1 hafta önce kestik 10 uncusunda rogue shell düştü üst verdik ihtiyac sahibine...gecen ben lobo kestim pendant düştü, bir gün önce sq kestik amulet of curse düştü ama exp gelmesini bekleme :D dünde talos çıkmıştı kesicektik priest bulamadık online :D arkadaslarım kesti elf bel çıktı :(

Alıntıları Göster
    BOSSLAR İTEM İÇİNDİR BİZEDE 17K FLN VERİYOR EN FAZLA

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian_RR

BOSSLAR İTEM İÇİNDİR BİZEDE 17K FLN VERİYOR EN FAZLA

Alıntıları Göster
    lobo ne zaman ve nerelerde çıkar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSoth -- 30 Ekim 2005, 21:52:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Zero'ya büyü yaptım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordSoth

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LordSoth

Bana hep cz de denk geliyo dostum baska yerde çıkmıyo sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeDiKuLeLi -- 30 Ekim 2005, 21:56:26 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LordSoth

Bana hep cz de denk geliyo dostum baska yerde çıkmıyo sanırım...

Alıntıları Göster
    yedikuleli sen mageydin galiba mageyle mi kestin lobo yu kolay mı kesmesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMoJo

yedikuleli sen mageydin galiba mageyle mi kestin lobo yu kolay mı kesmesi?

Alıntıları Göster
    loboyu benle arkadasım kestik assas kolaydı hemen yattı ezik boss o hyde gibi hydeyi tek basıma zaten kesiyorum oda basit var böle basit boss lar...
  • quote:

loboyu benle arkadasım kestik assas kolaydı hemen yattı ezik boss o hyde gibi hydeyi tek basıma zaten kesiyorum oda basit var böle basit boss lar...

Alıntıları Göster
    hemen hemen butun bosslari 2 arkadas kesiyoruz biz bilenler bilir cyperde :))) tk 2 kisi 34 bin civar1nda veriyor dm ise 28 bin civari genellikler boslardan - para cikiyo dm den ise 2 kisi adam basi 5k kadar dm den item dusme sikligina gelince ise kesinlikle sans oldukca fazla kesmemize rahmen hicbirsey dusmedi potiondan baska

birde bu siralar boss lar hep bos oluyor bunun nedenini bilen varmi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 31 Ekim 2005, 1:34:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

hemen hemen butun bosslari 2 arkadas kesiyoruz biz bilenler bilir cyperde :))) tk 2 kisi 34 bin civar1nda veriyor dm ise 28 bin civari genellikler boslardan - para cikiyo dm den ise 2 kisi adam basi 5k kadar dm den item dusme sikligina gelince ise kesinlikle sans oldukca fazla kesmemize rahmen hicbirsey dusmedi potiondan baska

birde bu siralar boss lar hep bos oluyor bunun nedenini bilen varmi???

Alıntıları Göster
    aynı gun icinde bi boss 2 kere drop vermes yani sizden once bi baskası o bossdan drop aLıysa sen 10 tane kessen gene drop aLamassın

• quote:

Orijinalden alıntı: XeyaL

aynı gun icinde bi boss 2 kere drop vermes yani sizden once bi baskası o bossdan drop aLıysa sen 10 tane kessen gene drop aLamassın

Alıntıları Göster
    benimbildiğim kadarıyla bosslar ex wemez.ama drink mare çok güçlüdür.ne oursa olsun oyunun en güçlü canavarı troll king.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son_NéféS

benimbildiğim kadarıyla bosslar ex wemez.ama drink mare çok güçlüdür.ne oursa olsun oyunun en güçlü canavarı troll king.....

Alıntıları Göster
    hayır dread mare en güçlü boss dread mare'ı kesen yok ama troll king'i kesen çoook
  • quote:

hayır dread mare en güçlü boss dread mare'ı kesen yok ama troll king'i kesen çoook

Alıntıları Göster
    peki bahsettiğinizyaraktıklar nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

peki bahsettiğinizyaraktıklar nerde?

Alıntıları Göster
    dread mare belli bir yerde değil arada bir gm'ler çıkarır moradon'da eslant'ta vs vs

troll king daha sıklıkla çıkar genellikle eslant'ta(ke gelmeden önce)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeyaL

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: XeyaL

çıktı dotum fakat talos ta az bişi ks oldu belki ondan olabilirmi bilmiyorum...biri coins biride coinsle pot verdi..az öncede yaklaşık 10 dakka önce sq kestik dragon of necklace çıktı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: XeyaL

çıktı dotum fakat talos ta az bişi ks oldu belki ondan olabilirmi bilmiyorum...biri coins biride coinsle pot verdi..az öncede yaklaşık 10 dakka önce sq kestik dragon of necklace çıktı

Alıntıları Göster
    :D ash knight boss değil di mi :) neyse. peki cz de bu yaratıkları öldürüken başkaları size vurmuyo mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

:D ash knight boss değil di mi :) neyse. peki cz de bu yaratıkları öldürüken başkaları size vurmuyo mu?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

Dalmazmı bi yandan boss la bi yandan humanlarla kapışıyoz,sağlam gelirlerse boss u bırakıyosun mecburen :D bizde basıyoz onlarda basıyo oyun bu zevkli oluyo :D

• quote:

quote:

Dalmazmı bi yandan boss la bi yandan humanlarla kapışıyoz,sağlam gelirlerse boss u bırakıyosun mecburen :D bizde basıyoz onlarda basıyo oyun bu zevkli oluyo :D

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YeDiKuLeLi

quote:

hele obl keserken humanlar bastımı çok zevkli oluyo herkeste mana sıfır :D öle bekleşiyosun euheueh

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.