arkana 1500 buf we 1920 heal aldıktan sonra o lwl da bile kesen :)
Tw kesmeye degmez tam ara lvllara denk geldiginden herzaman için yatırabilir damage i yuksektir.Ha illa kesecem diyosan lvl 60 ol bir de priest al yanına
60 sağlam warior bide heal ve bufçula yine kesilmez asas gerek % atması için.63 lük sağlam warioruma 4500 çaktı
quote:
Orjinalden alıntı: R2_KA
60 sağlam warior bide heal ve bufçula yine kesilmez asas gerek % atması için.63 lük sağlam warioruma 4500 çaktı
amma attın haaa 4500 salladığın o kadar belli oluyorki 63 lvl +7 shell set bile olsa 500 falan çakar güzel salla bari ultimamı sandın bunu
quote:
Biz geçen 3 ezik adam kestik TW yi.. Ben int priestim bu arada..
quote:
hey maşallah çok pis atıyosun walla 4500 çakmış
quote:
Orjinalden alıntı: cansen
aga zaten ben dalmadım mezardan çıktı ve patttt troll lwl kaçta kesilir
undyinglere arada cekiolar 2 dk da yatırıos
quote:
Orjinalden alıntı: UruKai
quote:
hey maşallah çok pis atıyosun walla 4500 çakmış
Ohaa o Kadar Olmazark biraz sallamış Kardeş 54-55 oLunca dene ama bufferle dene..Bide tw seri kesilmez ex'ide en fazla 10-13k falan...en iyisi apos deru kes ...Bırak tw mw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme