beyler trol wariror kac lwl de kesilir adam beni tek attı atmasa lwl atladıydım 45 olmustum düstüm gene atladım kesmeseyidi lwl atladıydım troll wariror kaç lwl de kesilir trol wariror kaç lwl de kesilir
muahahahhahah 50 de dene
hadi yaw nasıl kesemedin ?? ben 35 de kesıyodum
önce trollden başla bence
aga zaten ben dalmadım mezardan çıktı ve patttt troll lwl kaçta kesilir
quote:
Orjinalden alıntı: RevidaL
sen ananın karnından 60+ master doğdun demi gülüyosun.. Kardes troll warrior icin 55+ bi warrior yada asas lazım arkanda healer ve buffla kesersin tek başına dalma sakın
bari trol kaç ta kesilir lwl ime göre bi canavar söleyin de kesem beni mezarda yatırdı
Bence en seri 70+ kesilir
quote:
Orjinalden alıntı: CyberKiss
quote:
sen ananın karnından 60+ master doğdun demi gülüyosun.. Kardes troll warrior icin 55+ bi warrior yada asas lazım arkanda healer ve buffla kesersin tek başına dalma sakın
bak kardeşim. en iyisi sana laf atmamak. çünkü dhde biraz yaş kıtlığı var. ben adamın biraz komik olduğunu düşünerek güldüm. ve anamın karnı ne alaka. yaw ne kadar saçma oldu konuşmalar. istediğimi yaparım adama. sen kendi cevabını ver. eğer benle bir sorunun varsa pmden yaz.. bana laf atma asasda
70+ da exp vermesdişime göre bi canavar söleyin yaffff
beler sakın olun no küfür beler sakın olun zaten ben tek dalmadım yımanıma geldi mezarda daldı ve yattı disi me göre canavar lazım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: CyberKiss
quote:
bak kardeşim. en iyisi sana laf atmamak. çünkü dhde biraz yaş kıtlığı var. ben adamın biraz komik olduğunu düşünerek güldüm. ve anamın karnı ne alaka. yaw ne kadar saçma oldu konuşmalar. istediğimi yaparım adama. sen kendi cevabını ver. eğer benle bir sorunun varsa pmden yaz.. bana laf atma asasda
evet yaş kıtlığı var ne yazikki bu forum yaş sınırı olmayan bir forum ne dedğimi anlayamıcak kadar acizsin laf filan atmaya çalışmıyorum
skeleton champ kes.bi arkadaşınla ama party 2 kişi olsun sadece 2 kişi.arttırırsan exp artmak yerine düşer.
Konuyu açan arkadaş,üzülerek şunu söylemek istiyorum ki;bazı oyunlardaki botlar bile kendini senden daha iyi ifade ediyor.
bnce o mezarda cıkan atilla dır tipi tw ye bnziyo
quote:
Orjinalden alıntı: maligs
Konuyu açan arkadaş,üzülerek şunu söylemek istiyorum ki;bazı oyunlardaki botlar bile kendini senden daha iyi ifade ediyor.
+1
skeleton kes Bufla
quote:
Orjinalden alıntı: cansen
aga zaten ben dalmadım mezardan çıktı ve patttt troll lwl kaçta kesilir