Şimdi Ara

troll wariror

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler trol wariror kac lwl de kesilir adam beni tek attı atmasa lwl atladıydım 45 olmustum düstüm gene atladım kesmeseyidi lwl atladıydım troll wariror kaç lwl de kesilir trol wariror kaç lwl de kesilir

• muahahahhahah 50 de dene

• hadi yaw nasıl kesemedin ?? ben 35 de kesıyodum
  • önce trollden başla bence
  • aga zaten ben dalmadım mezardan çıktı ve patttt troll lwl kaçta kesilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

sen ananın karnından 60+ master doğdun demi gülüyosun..
    Kardes troll warrior icin 55+ bi warrior yada asas lazım arkanda healer ve buffla kesersin tek başına dalma sakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kimsesiz mage kasmak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bari trol kaç ta kesilir lwl ime göre bi canavar söleyin de kesem beni mezarda yatırdı
  • Bence en seri 70+ kesilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberKiss

quote:

Kardes troll warrior icin 55+ bi warrior yada asas lazım arkanda healer ve buffla kesersin tek başına dalma sakın

bak kardeşim. en iyisi sana laf atmamak. çünkü dhde biraz yaş kıtlığı var. ben adamın biraz komik olduğunu düşünerek güldüm. ve anamın karnı ne alaka. yaw ne kadar saçma oldu konuşmalar. istediğimi yaparım adama. sen kendi cevabını ver. eğer benle bir sorunun varsa pmden yaz.. bana laf atma asasda

• 70+ da exp vermesdişime göre bi canavar söleyin yaffff
  • beler sakın olun no küfür beler sakın olun zaten ben tek dalmadım yımanıma geldi mezarda daldı ve yattı disi me göre canavar lazım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CyberKiss

quote:

bak kardeşim. en iyisi sana laf atmamak. çünkü dhde biraz yaş kıtlığı var. ben adamın biraz komik olduğunu düşünerek güldüm. ve anamın karnı ne alaka. yaw ne kadar saçma oldu konuşmalar. istediğimi yaparım adama. sen kendi cevabını ver. eğer benle bir sorunun varsa pmden yaz.. bana laf atma asasda

evet yaş kıtlığı var ne yazikki bu forum yaş sınırı olmayan bir forum ne dedğimi anlayamıcak kadar acizsin laf filan atmaya çalışmıyorum

• skeleton champ kes.bi arkadaşınla ama party 2 kişi olsun sadece 2 kişi.arttırırsan exp artmak yerine düşer.
  • Konuyu açan arkadaş,üzülerek şunu söylemek istiyorum ki;bazı oyunlardaki botlar bile kendini senden daha iyi ifade ediyor.
  • bnce o mezarda cıkan atilla dır tipi tw ye bnziyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: maligs

Konuyu açan arkadaş,üzülerek şunu söylemek istiyorum ki;bazı oyunlardaki botlar bile kendini senden daha iyi ifade ediyor.

+1
  • skeleton kes Bufla
  • quote:

Orjinalden alıntı: cansen

aga zaten ben dalmadım mezardan çıktı ve patttt troll lwl kaçta kesilir

o atilla dır
  • 50 Dede Deneme 2000 buff 350 ac olursa dene
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.