Şimdi Ara

Troll Warlord Neden Hiç Picklenmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerek turnuvalarda,gerek pub gerek ranked maçlarda bana kalırsa cok kuvvetli ve hızlı bir hero benim troll ile win ratem bayağı yüksek sizce neden picklenmiyor

• daha 10 dakika önce team tinker pickledi, qojqva ve daha birçok profesyonel oyuncunun underrated dediği, ileride pickleneceklerini düşündükleri bir hero. neredeyse tüm carryler ile combo yapılabiliyor. hatta team tinkerin yaptığı gibi sven + troll = GG

hemen ardından eg vs navi.us maçına geçtim, troll + tb + void yapılmış. dakika 15, 0-10 ile gg verdirttiler.birde arteezy hayvanında dakika 15de 125 last hit vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackVnM -- 29 Eylül 2014; 0:20:39 >
  • Daha bir kaç dakika önce biten EG vs NaVi'US maçında da troll picklendi. void-troll-tb ile çok rahat kazandılar kill vermeden
  • He bilmiyordum ama cok kuvvetli hero ya
  • Tek başına çok aşırı kuvvetli değil aslında.Kite sorunu yaşayan bir hero.Ama combo şeklinde yapıldığında çok iş yapabilir.Arkadaşlarında dediği gibi yakın zamanda picklenmiş.
  • Ti4 elemelerinde mouz çok pickledi fata için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birebirde çok kuvvetli hero ancak early-mid arası bkb çıkmaz ise stun veya aeo skilleri ile çok kolay eritiliyor. Ama meta dışı olduğunu düşünmüyorum
  • Bence tek başına da kuvvetli hero. Rat gücüde var. Kombo imkanıda fazla ve kolay. Voidle iyi gider :D
  • yanında stunner olması şart. yoksa tflarda herkes az canla kaçıyor sinir krizi geçiriyorsun. onun dışında oynaması zevkli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

yanında stunner olması şart. yoksa tflarda herkes az canla kaçıyor sinir krizi geçiriyorsun. onun dışında oynaması zevkli :)

Sadece melee olarak kullanirsan tabi kacarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

yanında stunner olması şart. yoksa tflarda herkes az canla kaçıyor sinir krizi geçiriyorsun. onun dışında oynaması zevkli :)

Sadece melee olarak kullanirsan tabi kacarlar

Ranged skillinin güçlü bir slowu yok her türlü kaçarlar. Bir Force Staff'a bakar. İyi oynarım Troll'ü benden de kaçıyolar baya Skadi lazım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • troll'un tekrar bir rework geçirmesi lazım daha sık görebilmek için
  • Alıpta iyi oynayan adam lateye doğru çok büyük sıkıntı yaratıyor yalnız. Kasamazsa boyuna kesiyoruz gerçi ama her türlü aktif tehlike.
  • Başta az biraz feedledirlermi direk gg oyun
    Ve all pick gamede karşıda stun yoksa direk picklerim troll yine gg (tabi karşıda stun olmaması çok düşük olasılık)

• Henüz 45 oyun oynadım.

Bu heroyu almamıştım da bu neymiş böyle ya mükemmel

O nasıl bir saldırı hızıdır
  • pirate19 kullanıcısına yanıt
    troll ile venom , ogre combosu süper oluyor :) ama stun yedimi çok kolay ölebilen bir hero özellikle yani patch ile bkb yeni alınsa bile 5 saniye kaldıgı için aganim kasmıs bir ogre solo kesebiliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

Başta az biraz feedledirlermi direk gg oyun
    Ve all pick gamede karşıda stun yoksa direk picklerim troll yine gg (tabi karşıda stun olmaması çok düşük olasılık)

Aynen karşıda düzgün disable'lar yoksa Troll ve Ursa pickliyorum çok zevkli oyunlar oluyor

• Bugun ember oynarken karsima geldi. Topa haste kaptirdim o aldi kostu 2 kill aldi fakat tasiyamadi yine. Cok iyi bir snowball potansiyelicyok bence. Ember ile saglam gank attim viper da kasmisti yine aldik. Slow ve stuna cok kotu kaliyor ve tek basina is yapabilir degil. Faceless ile iyi gider belki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.