Bildirim
TROLLERE İNANMAYIN YETİŞMEYECEK TÜRDEN BİR SINAVDI DHDEN ÇOK ÇABUK ÇIKIN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Adamsın katılıyorum hepsi trol yetişmez bu sınav -
Sınava girenler foruma girmekle baştan büyük hata yaptılar zaten. Her yıl olduğu gibi yine milleti moral olarak elemeye çalışan trollerle dolu -
Ozdebir Tr 39. Limit 54.suyum. Zor yetişti bence zordu. Trollere inanmayın. -
Ulan girmeyeyim girmeyeyim diyorum bagimlilik yapiyor yeminle -
KARDEŞİM SINAV KOLAYDI, KABUL EDİN -
Yetiştiren illa ki olmuştur, ama okulun kapısından çıktığımda herkes aynı şeyi söylüyordu birisi feni, birisi sosyali birisi geometryi herkes bir şey i yetiştirememişti. Ben de felsefe ve geometriyi yetiştiremedim maalesef. Sorular orta kolay gibi ama sayfa boyunca uzun paragraflı mat soruları vardı anlayıp yapman en az 2dk ama soru kolay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 30 Haziran 2018; 13:26:3 > -
-
O kadar dedik troller olacak diye -
Sağlık meslek mezunuyum evet üniyi kazanamdık att olduk napalaım. -
yeni kayıt oldum -
Sen şey değilmisin dünyadaki bütün problemlerini çözüp 2023 e e doktor fazla olacak diye bunu kendine dert edinen. Şimdi otur zırla sınav iyi girdi sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nothingloser -- 30 Haziran 2018; 15:43:19 > -
Çokta önemli sanki benim için gerçeği 2025de görürsünüz uğraşcak değilim ya alt tarafı doktor açığı kapanacak, yine doktorlar çok kolay iş bulacak aynı şeyi konuda da yazdım. Sen kaç yaptın sınavdan? Ayrıca hedefim tıp değil hedefim AÜ pilotaj -
Şunu en başta deseydin knka bu kadar tartışmazdik Ben uni okuyorum da sınava girdim öylesine matim iyi diğerlerine bilemiyorum 2 boşum var matta -
En iyisi tartışmamak, sen de zaten üni okuyormuşsun. Matı iyi yapmışsın da ben matı sona bıraktım ondan 8 tane mat sorusuna hiç bakamadım eve geldim de baktım o sorular çok ta zor değilmiş ondan pişmanım. Türkçe iyi gelecek 36+ net bekliyorum fen sosyal klasik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 30 Haziran 2018; 17:24:31 > -
ARKADAŞLAR SANDIKLARI TERK ETMEYİN İKİNCİ TURA KALIYORUZ BU SONUÇLARA GÖRE -
CHP Lİ AİLELERİN ÇOCUKLARINA UÇAN CEVAP ANAHTARI VEMİŞLER YÖK Ü PROTESTO EDELİM -
Bu reyiz fizikte zor kaynak çözmeyin reyiz değil mi? Neden banlandı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 2 Temmuz 2018; 10:3:46 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sınava girenler foruma girmekle baştan büyük hata yaptılar zaten. Her yıl olduğu gibi yine milleti moral olarak elemeye çalışan trollerle dolu
|
Ulan girmeyeyim girmeyeyim diyorum bagimlilik yapiyor yeminle
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X