Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
51.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nicksiz20

arkadaşlar bu 1. bölge filan nedir tam anlamıyorum aslında ps3 te yenıyımde o yuzden mesela burdakı oyunlar 1. bölge deniliyor us ben şimdi benım makınamda bu oyunu oynıyamazmıyım pal cihazda? bölgenin önemi nedir?

bölgenin tek olayı blu-ray ve dvd filmlerde. oyunlarda bölge sınırlaması yok. ama pal makine amerikadan gelen ntsc-u filmi oynatamaz.
  • peki arkadaslar VISA ELECTRON kartini kabul ediyorlarmi?
  • teşekkurler arkadaşlar peki burası ucuz ama kargo eklenınce yanı nedense turkıyede fıyatla aynı fıyat oluyo yanı yurt dısından oyun almak ne kadar mantıklı turkıyedede alınabılıyor ve taksıt yapılabılıyor birde birşey daha sorucam shoptodan aldıgımız oyunlara birde kargo parası eklenıyormu?
  • LilxE07

Dostum sitede Visa geçiyor; ama ''Visa Electron'' denen bir resim yada yazı yok. Galiba geçmiyor. Zaten bu kart türü pek kullanılmıyormuş internet üzerinden.

nicksiz20

Şimdi şöyle birşey var. Senin Türkiye'den aldığın oyunların çoğu jelatini açık yahut kitapçıkları, kutuları falan birleştirip, kutuyuda jelatin ile kaplayıp kakalıyorlar. Satıcı arkadaşlar kusura bakmasın; ama bu böyle.

Yukarıda COD: MW2 örneğini verdim. 105 TL'ye denk geliyor(71$).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 5 Kasım 2009; 17:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

Shopto Gibi İlk 3 Alışveriş Kredi Kartının Kayıtlı Olduğu Adrese mi Gidiyor ?

shopto böyle bir uygulamamı başlattı ? benim bildiğim böyle bir uygulama yok shoptoda

Ben killzone 2 Aldığımda Kredi kartı adresine gitti .. Daha Öncede böyle bir şey vardı diye biliyorum..
    İlk 3 alışveriş için geçerli sonra adresi değiştirebiliyorsun

+
    Sanal Kart Yaratarak Yapabilirmiym ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuk -- 5 Kasım 2009; 17:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

LilxE07

Dostum sitede Visa geçiyor; ama ''Visa Electron'' denen bir resim yada yazı yok. Galiba geçmiyor. Zaten bu kart türü pek kullanılmıyormuş internet üzerinden.

nicksiz20

Şimdi şöyle birşey var. Senin Türkiye'den aldığın oyunların çoğu jelatini açık yahut kitapçıkları, kutuları falan birleştirip, kutuyuda jelatin ile kaplayıp kakalıyorlar. Satıcı arkadaşlar kusura bakmasın; ama bu böyle.

Yukarıda COD: MW2 örneğini verdim. 105 TL'ye denk geliyor(71$).

evet aslında kargo eklenınce 105 olması bıle ıyı of su dolar bi düşse

• god of war collection i bu siteden alacağım sabırsızlanıyorum :)
  • En iyi alternatif bu site bencede.
  • Bir de dolar düşse tam süper olacak
  • Çok güzel bi rehber olmuş Doodlezz eline sağlık.

God of war Collection için ben de önsipariş verdim şimdi,ps2de hiç oynamadıydım bu oyunu,ilk defa 3. oyunun demosunu oynadım,deli bi oyunmuş hakkaten,1 ve 2.sini oynamamak ayıp olur...
  • Rica ederim arkadaşlar.

Forumchu

Yanlız Shopto.Net'te oyun 43 pound + 3.50 kargo = 46.50 pound = 116 TL.

Shopto.Net COD:MW2

• quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

quote:

Orijinalden alıntı: gaslan

güvenilir demişsin. ben burdan çok kez alış veriş yaptım çokta memnundum. yaz başı son alış verişimden sonra kredi kartımdan ebayden 1.200 tl alış veriş yaptı birisi. hala banka araştırıyomuş! tabi bu olayın sitedenmi kendi bilgisayarımdanmı kaynaklandığını bilmiyorum :) onun dışında gerçekten iyi bi site. ben bu duruma rağmen gow collection ı ordan alıcam :D

o dediğin tarihlerde shopto baya kişiyi yaktı dostum shoptodan olmasın...

valla shoptodanda önceden bi kaç alış verişim olmuştu. orda kayıtlı kredi kartlarımı çalınmış tam bilmiyorum biliyosan sölersen çok sevinirim.

DOODLEZ :

ya bende çözemedim işte bilgisayarı tarattım nod32 yle ama bişey çıkmadı. başka tarıycak bişi varsa sölersen sevinirim ...

• 2 oyun kargo gene 13 dolar 4 oyun kargo 15 dolar wuuuu 4 arkadaş alsak çok ucuza geliyor evet varmı 3 arkadaş
  • Bu kargo olayı güzelmiş tabi birkaç arkadaş olarak alındığında
  • @Doodlezz
    sagol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

Bu kargo olayı güzelmiş tabi birkaç arkadaş olarak alındığında

evet dolar uzerınden olmasıda guzel elinde doları olan satsında dolar düşsün bende 3 dolar var satıcam yarın piyasalara bi katkımız olsun
  • gaslan

Dostum birde Kaspersky dene. En sağlam virüs programlarından biridir. Format çekte diyemem.
  • ya arkadaşın dediği gibi shoptodan da olabilir. ben o sıralar yazlıktaydım o yüzden forumu takip edip o olayları göremedim. anlatırsa arkadaş shoptodaki olayı net bi sonuca varabilirim heralde :)
  • Arkadaşlar pre-older verilen ürünlerin ne zaman kargolandığını öğrendim. Rehberin ''Önemli Notlar'' bölümüne ekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaslan

ya arkadaşın dediği gibi shoptodan da olabilir. ben o sıralar yazlıktaydım o yüzden forumu takip edip o olayları göremedim. anlatırsa arkadaş shoptodaki olayı net bi sonuca varabilirim heralde :)

arkadaşım o tarihlerde shopto hack lendi bende dahil olmak üzere baya kişinin kartlarından paralar çekildi şükür geri aldık ama uğraştırdı işte onun için dedim shoptodan alışveriş oldusa odur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.