Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shoptodan daha mı ucuz bu site birde güvenilir mi arkadaşlar?
  • anubis 2005 :

ya benimkide o zman oldu heralde haziranın 18 i gibiydi. nasıl geri aldınız bizim banka hala araştırıyoruz demiş :S itirazımızı kabul etmişlerdi 1.200 tl nin 300 ünü kendileri verdi gerisini o firmadan alcaz , araştırmamız lazm falan dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaslan -- 6 Kasım 2009; 6:52:33 >
  • Bana kalıra Tronixweb hem daha güvenli hem daha iyi.
  • Ben buradan God Of War Collection'ı PRE-ORDER yaptım valla. Yollayacakları günü bekliyorum büyük bi iştahla. Geldiği gibi bitiricem GOW'ları. (:
  • Affliction

Dostum kullandığın kredi kartının firması ile ilgili bilgileride vermeyi unutmadın dimi ? Dikkat et buna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

Affliction

Dostum kullandığın kredi kartının firması ile ilgili bilgileride vermeyi unutmadın dimi ? Dikkat et buna.

Nasıl yani ? :S

Birşey anlamadım.

İlk üye olurken bilgileri saklasın diye bi seçenek vardı. Onu evet diyip üye olmuştum. Bunu diyorsan tabi...

Hatta e-mail adresime dün PRE-ORDER Yaptığım için bilgilendirme e-mail'i de geldi. Sorun yok gibi şuanlık.

Gerçi kredi kartından hemen çektiler parayı. Umarım bi aksilik çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 6 Kasım 2009; 18:01:18 >
  • O zaman problem yok.

Bazen kredi kartının firmasının bilgilerini istiyorlar. Maile gelirse dikakt et yani.
  • Form doldura doldura belli başlı ingilizce yazıları anlıyorum. Zaten sen de rehberde o kısmı göstermişsin ama ben yinede ilerde tekrar oyun alırsam diye o kısma evet dedim. Adamlara bilgilerim gitsinde sonradan sorun olmasın diye. ShopTo'da bile başıma karttan para çekilme olayı gelmedi. Şanslıyım o konuda. Bu arada kredi kartım World. YKB'nın internet bankacılığı ise mükemmel. 3D Secure yöntemi ile işliyor. Cebe kod mesaj gelip öyle alışverişi tamamlayabiliyorsun. KK olmayanlar YKB'dan şaşmasın derim.

Bu arada PRE-ORDER için gelen e-mail:

Thank you for your pre-order.

You will receive an email confirmation when your parcel is ready to ship

Please note: If you have ordered multiple items, we will only ship your parcel once all products are in stock, unless you have already requested certain items to be shipped separately (during checkout)

------------------------------------------------------

Herşey yolunda şimdilik.

• Az önce benim başımıda şöyle ilginç bir olay geldi:

Ben ''COD: MW2 Hardened Edition'' pre-older etmiştim. Herşey iyi güzel. Sabah mail gelmiş. Yalvara yalvara özür diliyorlar. Hardened Edition tedarik edemiyoruz, Actisivion problem falan çıkarmış. Normal versiyonun 5 dolar indirelim, bugün yollayım diye mail geldi.

Bende kabul ettim tabi. 97 TL'ye kaptım oyunu; ama mailde şunuda belirttim. ''Paramı çekmişsiniz. 27 dolarımı geri yatarın.'' diyede belirttim. Bakalım ne olacak.

---

Şimdiden hayırlı olsun dostum.
  • Dostum bende gelen e-mail'de yaptığım bi yanlışı farkettim. :S Ama sorun olmaz gibi geliyor bana. ShopTo'da da büyük harfle yanlışlıkla İstanbul diye yazmıştım ama paketler geliyordu. :) (hatta üzerinde bozuk karakterler ile yazıyordu İstanbul diye)

Bu seferde ilçe için Sısli diye yazmışım, küçük i harfini unutmuşum bak e-mail de nasıl yazıyor adresim: (sadece Şişli kısmı tabiki)

Sısli

-------------------

Valla senin olayı hallederler herhalde. Sonuçta onların yanlışı bu. Paranı hesabına 1-2 gün içinde geri yatırırlar diye düşünüyorum. Sana da şimdiden hayırlı olsun.

edit: Bozuk olanı yazıyorum forum doğruya çeviriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 6 Kasım 2009; 18:30:16 >

• Dostum istiyorsan mail atıp hemen düzelttirebilirsin.
  • Neyse, vazgeçtim ya. Sonuçta paket elime geçicek. ShopTo'da da aynısı olmuştu bütün oyunlar elime geçti.

1 harf hatasından birşey olmaz. Sonuçta adresim olduğu gibi sitenin elinde şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 6 Kasım 2009; 19:05:50 >
  • quote:

Az önce benim başımıda şöyle ilginç bir olay geldi:

Ben ''COD: MW2 Hardened Edition'' pre-older etmiştim. Herşey iyi güzel. Sabah mail gelmiş. Yalvara yalvara özür diliyorlar. Hardened Edition tedarik edemiyoruz, Actisivion problem falan çıkarmış. Normal versiyonun 5 dolar ****, bugün yollayım diye mail geldi.

Bende kabul ettim tabi. 97 TL'ye kaptım oyunu; ama mailde şunuda belirttim. ''Paramı çekmişsiniz. 27 dolarımı geri yatarın.'' diyede belirttim. Bakalım ne olacak.

---

Şimdiden hayırlı olsun dostum.

Nasıl yani, oyunu bugünden mi gönderiyorlar

• Affliction

quote:

New delivery address:

----
    ----
    ----

Please send the game to that address.

Böyle yapsan bile yeter. Mailine gelen mesajda adresin nasıl yazıyorsa onun gibi yaz (Tabi yine hatalı yazma).

theraptorx

Oyunların bugün ellerine ulaşacaklarını ve kargolayacaklarını söylediler. Kusurlarını düzeltmek amacıyla benimkini erken gönderebilirler.

• Doodlezz, şanslı günündesin arkadaşım
  • Dostum öyle oldu valla. 97 TL'ye Modern Warfare 2 alıyorum . Birde kargoyu önceden vereceklerini söylediler.

Bence sende aynı taktiği uygula.
  • Doodlezz dostum inşallah dediğin gibi mw 2'ler bugun yollanırsa süper olur
  • Oyunlar bugün ellerine geçiyormuş. Sorun olmazsa kargolayacaklarını söylediler.

Ben onların yalancısıyım.
  • quote:

Affliction

quote:

New delivery address:

----
    ----
    ----

Please send the game to that address.

Böyle yapsan bile yeter. Mailine gelen mesajda adresin nasıl yazıyorsa onun gibi yaz (Tabi yine hatalı yazma).

Yok valla uğraşmayacağım şimdi daha beter olur iş bide oyundan olmayalım. Dediğim gibi ShopTo'da da aynısı olmuştu ama bütün oyunlar elime geçmişti. Gerçi sonradan adresi düzeltmiştim ama ilk 2 siparişimde oyun yanlış karakterle yazmış adresime gelmişti.

Yinede sağol yardımcı olduğun için.

• Rica ederim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.