Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim oyunları dün fransadan aldılar... 16 saattir taşıma durumunda.. Uyuz oldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Şimdi buradan 1 oyunda sipariş versek 2-3 oyun da sipariş versek kargo yine 16$ dimi?

Evet.
  • biliyorum bu konuda çok soru soruldu ama 2oyun + ds4 alırsam gümrükte sıkıntı olurmu.tamam fyatı düşük gösteriyorlar ama ds4 ün kutusu tehlikeli.
  • orcdnz kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey olmaz, 60$'lık ürün diye gösterirler 2 oyun + DS4, tek paketmiş gibi ayarlanır ve elinize kadar gelir. İleri tarihte bende DS4 ile birlikte BT4'ü alacağım.

Bu da bugün elime ulaşan FIFA14. PS4'ün şuan elimizde olmaması can sıkıcı.

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)

• quote:

Orijinalden alıntı: KorayBartowski

Hiç bir şey olmaz, 60$'lık ürün diye gösterirler 2 oyun + DS4, tek paketmiş gibi ayarlanır ve elinize kadar gelir. İleri tarihte bende DS4 ile birlikte BT4'ü alacağım.

Bu da bugün elime ulaşan FIFA14. PS4'ün şuan elimizde olmaması can sıkıcı.

kkürler.Bu arada yeri burası değil ama bende amazondaki indirimi görünce ordan bf4 ve fifa 14 sipariş verdim.pazartesi gelir diyolar.Tronixden alırsanız bi dahaki oyunlarınız ı size tavsiyem toplu almanızdır (fazla abartmadan tabi) kargodan kara gecersiniz

• Arkadaşlar 2 oyun bir tane de ds4 siparişi versek, gümrüğe takılır mı?

Bu arada dualshock 4 stokta yok sanırım.Dün vardı halbu ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 28 Kasım 2013; 20:51:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Arkadaşlar 2 oyun bir tane de ds4 siparişi versek, gümrüğe takılır mı?

Bu arada dualshock 4 stokta yok sanırım.Dün vardı halbu ki.

Takılmaz. Alan arkadaş var buradan aynı şekilde. DS4 15 gündür falan stock out. :)
  • Bana ds4 alabileceğim bir yer tavsiye versene.Var mı bildiğin.
  • Takılmaz.

@orcdnz
    Bu ay maddi olarak kısıtlıyım yoksa BT4 ile beraber alacaktım. Tronix'ten memnun kaldım tek alışverişte bir dahakine öyle yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu nedir şimdi anlamadım.

• quote:

Bana ds4 alabileceğim bir yer tavsiye versene.Var mı bildiğin.

Yok. Kuzen Almanyaya gitti dün geldi eli boş geldi zaten, üstüme gelme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poccия

Arkadaşlar bu nedir şimdi anlamadım.

Paket geç geldiği için için dağıtım veya sevkiyat için çıkmadı diyor. Yarın sabah mesai saatiyle beraber işleme alınıp sana doğru yola çıkacak.

• Amazon.com'dan dualshock 4 siparişi veren var mı?Ücretsiz gönderim var.Biraz geç geliyor ama sonuçta daha 15 gün daha var ps4'ün çıkışına.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Peki bu firma cumartesi çalışıyormu? Sanmıyorum yarın gelsin teslim etsinler.
  • Neyse ben, bir tane fifa14 ve killzone siparişi verdim.Ds4'ü de başka bir yerden temin edeceğiz artık.
  • Aynısı bana oldu ertesi sabah saat 10da elimdeydi c.teside çalışıyorlar diye biliyorum
  • PleasantSinger0 kullanıcısına yanıt
    Ben İzmir'deyim sıkıntı orada :)
  • Getirirler c.tesi
  • quote:

Neyse ben, bir tane fifa14 ve killzone siparişi verdim.Ds4'ü de başka bir yerden temin edeceğiz artık.

Ula KZ Türkçe olacak niye burdan aldın.
  • quote:

Neyse ben, bir tane fifa14 ve killzone siparişi verdim.Ds4'ü de başka bir yerden temin edeceğiz artık.

Shoptoda mavi- kırmızı varda kargo dahil 62 eura geliyor 170 tl gibi rengin güzelligi için 30 tl fazladan verilirmi düşünüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 28 Kasım 2013; 22:13:01 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.