Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orcdnz

quote:

Orijinalden alıntı: scarface6

quote:

136 dolar 5o dolar fifa 60 dolar bf4 bir de amazonun garantili kargosu mu nedir varya o 26 dolar galiba.ups vekaletname istedi

Hocam oyunlar 110 dolar tutmuş ozaman doğrudur takılabilir.. Benim oyunlar 98 dolar tuttu.

sizin takıldımı gectimi gümrükten 98 dolarlık bir sipariş daha veriyim diyorum ondada sakata gelmeyelim

Benim 2 oyunum bugun geldi hocam takılmadı.İkiside 49 dolardı.Toplam 98 dolar. Ama çok içinize sinmediyse tronixden alın fiyatı düşük gösteriyorlar.Problem olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface6 -- 29 Kasım 2013; 19:09:03 >

• Hayırlı olsun, benimde İstanbul'da diye gösterirken (Bursa - Perşembe günü teslim tarihi), beklemediğim anda kargocu arkadaş iş yerime geldi paketi teslim etti. (11:50'de) Şaşırmıştım, bir kaç saat sonra (13:15'te) FedEx'te teslim edildi diye yazılmış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

136 dolar 5o dolar fifa 60 dolar bf4 bir de amazonun garantili kargosu mu nedir varya o 26 dolar galiba.ups vekaletname istedi

Hocam oyunlar 110 dolar tutmuş ozaman doğrudur takılabilir.. Benim oyunlar 98 dolar tuttu.

sizin takıldımı gectimi gümrükten 98 dolarlık bir sipariş daha veriyim diyorum ondada sakata gelmeyelim

Benim 2 oyunum bugun geldi hocam takılmadı.İkiside 49 dolardı.Toplam 98 dolar. Ama çok içinize sinmediyse tronixden alın fiyatı düşük gösteriyorlar.Problem olmuyor.

artık tronixden alırım ben ondada bf4 yok şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: KorayBartowski

Hayırlı olsun, benimde İstanbul'da diye gösterirken (Bursa - Perşembe günü teslim tarihi), beklemediğim anda kargocu arkadaş iş yerime geldi paketi teslim etti. (11:50'de) Şaşırmıştım, bir kaç saat sonra (13:15'te) FedEx'te teslim edildi diye yazılmış.

Benimde İstanbul'da gözüküyor,Bursa(İnegöl) yaşıyorum. Muhtemeln yarın gelir o zaman yada ben ararım olmadı MNG yanı başımda geçerken sorarım.
  • Arkadaslar şimdi ben bu siteden 3 tane oyun almak istiyorum. bf4, Cod Ghost ve Fifa14 bu oyunlar kargosuyla beraber bana toplam kaç tl ye gelir ? Birde oyunları satın alırken ayrı bir not falan düşmem gerekiyormu ? Yoksa bunlar kendilerimi oyun fiyatlarını düşük gösteriyorlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaslar şimdi ben bu siteden 3 tane oyun almak istiyorum. bf4, Cod Ghost ve Fifa14 bu oyunlar kargosuyla beraber bana toplam kaç tl ye gelir ? Birde oyunları satın alırken ayrı bir not falan düşmem gerekiyormu ? Yoksa bunlar kendilerimi oyun fiyatlarını düşük gösteriyorlar ?

Oyunlar toplam 180 dolar + 16 dolar kargo, etti sana 196 dolar.Onlar hallediyorlar, nota falan gerek yok.
  • TheHeaven kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum. Spotçular fiyatları geçirmeye çalışıyorlar. 150 tl istedi adam 1 oyuna. Yarın vereyim ben burdan siparişlerimi.
  • quote:

Teşekkürler dostum. Spotçular fiyatları geçirmeye çalışıyorlar. 150 tl istedi adam 1 oyuna. Yarın vereyim ben burdan siparişlerimi.

3 oyun 200 dolara geliyor şimdi milletin elinde ps4 yok beklemek sorun olmuyor ps4 ler geldiginde spot daha cazip gelicek tronix oyun başı 133 tl geliyor oda 3 oyun alırsan bu fiyat arada 17 tl oynuyor bu fark için hem us hemde beklemeye degermi tartışılır.
  • Benimde kargo İstanbul'da gözüküyor. Dün bir arkadaş konuda İstanbul'da gözüktüğü halde Bursa'da dağıtıldığını söylemişti,sabah gittim MNG kargodan aldım.

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)

• Recharged kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
  • Saka maka 3 oyun alinca tanesi 50-60$ a geliyor. Bu fiyatlar varken spotcularin yuzune bile tukurulmez

• quote:

Hayırlı olsun.

Sağolasın dostum. Şimdi 13 Aralık'ta PS4 kovalama zamanı.
  • arkadaşlar bir kaç sorum olcak sitenin teslimat süresi nasıl güvenilirliği nasıl gümrüğe takılıyormu gönderdikleri oyunlar bazı arkadaşlar 3 - 4 oyun almaktan bahsetmiş en kötü 150 $ yapsa gümrüğe takılması lazım sorunsuz geçiyormu bide kargoyu takiplimi gönderiyorlar takipsizmi elinize ulaşmazsa kargo ne oluyor
  • sorix kullanıcısına yanıt
    Merhaba, daha önceki sayfalara göz attıysanız 400TL'lik ürüne (3 oyunlu) $60 yazıp göndermişler. Kargo 4 günde elinde, FedEx ve Türkiye'de dağıtımını yapan MNG Kargo güvencesiyle. Bir önceki yorumlarımda takip kodu ile alakalı cevap vermiştim. (Tronix, hafta sonu ve tatil günleri çalışmıyor)
  • quote:

Merhaba, daha önceki sayfalara göz attıysanız 400TL'lik ürüne (3 oyunlu) $60 yazıp göndermişler. Kargo 4 günde elinde, FedEx ve Türkiye'de dağıtımını yapan MNG Kargo güvencesiyle. Bir önceki yorumlarımda takip kodu ile alakalı cevap vermiştim. (Tronix, hafta sonu ve tatil günleri çalışmıyor)

cevabınız için teşekkürler kargo eğer 4 günde geliyorsa çok süpermiş ben shop to dan alıyordum 2 kere kargocu bulamadım adresi diye gönderdi diğer aldıklarımda en aşağı 15 günde elime ulaştı
  • Bir problem yok değil mi? İlgili arkadaşlar bakabilir mi?

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim.

metyn07
    Hayır bir sorun yok. Dağıtım için geç gelmiş ondan bekletiliyor uygun zamanda yeniden dağıtılacak adresinize ulaşacaktır..
  • quote:

Rica ederim.

metyn07
    Hayır bir sorun yok. Dağıtım için geç gelmiş ondan bekletiliyor uygun zamanda yeniden dağıtılacak adresinize ulaşacaktır..

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

quote:

3 oyun 200 dolara geliyor şimdi milletin elinde ps4 yok beklemek sorun olmuyor ps4 ler geldiginde spot daha cazip gelicek tronix oyun başı 133 tl geliyor oda 3 oyun alırsan bu fiyat arada 17 tl oynuyor bu fark için hem us hemde beklemeye degermi tartışılır.

Katılıyorum hocam.15 lira daha fazla verip pal almak daha mantıklı geliyor açıkçası bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

quote:

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

quote:

Katılıyorum hocam.15 lira daha fazla verip pal almak daha mantıklı geliyor açıkçası bana.

Pal almanın hiçbir mantığı yok.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.