Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

quote:

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Teşekkürler dostum. Spotçular fiyatları geçirmeye çalışıyorlar. 150 tl istedi adam 1 oyuna. Yarın vereyim ben burdan siparişlerimi.

3 oyun 200 dolara geliyor şimdi milletin elinde ps4 yok beklemek sorun olmuyor ps4 ler geldiginde spot daha cazip gelicek tronix oyun başı 133 tl geliyor oda 3 oyun alırsan bu fiyat arada 17 tl oynuyor bu fark için hem us hemde beklemeye degermi tartışılır.

Katılıyorum hocam.15 lira daha fazla verip pal almak daha mantıklı geliyor açıkçası bana.

Pal almanın hiçbir mantığı yok.

Niçin hocam? Oyunlar ntsc olunca tr psn'den dlc falan alamıyoruz diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHeaven -- 30 Kasım 2013; 12:12:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler dostum. Spotçular fiyatları geçirmeye çalışıyorlar. 150 tl istedi adam 1 oyuna. Yarın vereyim ben burdan siparişlerimi.

3 oyun 200 dolara geliyor şimdi milletin elinde ps4 yok beklemek sorun olmuyor ps4 ler geldiginde spot daha cazip gelicek tronix oyun başı 133 tl geliyor oda 3 oyun alırsan bu fiyat arada 17 tl oynuyor bu fark için hem us hemde beklemeye degermi tartışılır.

Katılıyorum hocam.15 lira daha fazla verip pal almak daha mantıklı geliyor açıkçası bana.

Niçin hocam? Oyunlar ntsc olunca tr psn'den dlc falan alamıyoruz diye biliyorum.

Evet alınmıyor. USA PSN gerekiyor. TR PSN'i kim ne yapsın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaslar şimdi ben bu siteden 3 tane oyun almak istiyorum. bf4, Cod Ghost ve Fifa14 bu oyunlar kargosuyla beraber bana toplam kaç tl ye gelir ? Birde oyunları satın alırken ayrı bir not falan düşmem gerekiyormu ? Yoksa bunlar kendilerimi oyun fiyatlarını düşük gösteriyorlar ?

sen yine not düşte sonra sıkıntı olmasın :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet alınmıyor. USA PSN gerekiyor. TR PSN'i kim ne yapsın?

Psn kart kullanıyorsunuz sanırım, nereden satın alıyorsunuz psn kartları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHeaven -- 30 Kasım 2013; 15:54:20 >

• Size gecen gün amazondan aldığım 2 oyunun gümrük kaldığını söylemiştim.Şimdi amazonda customer service ile konuştum ve kargomun 6 aralıka kadar gelmemesi durumunda geri ödeme yapabileceklerini söylediler(garantili kargo tarihi geçtiği için).Eğer amazonda başınıza böyle bir şey gelirse aklınızda olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcdnz -- 30 Kasım 2013; 17:28:34 >
  • Tronixweb'e mail attım Battlefield 4 & DS4 stok durumu hakkında bakalım cevap verecekler mi?

• Merhaba arkadaşlar bir kaç saat öncesinde mail attım Tronixweb'e Battlefield 4 ve DS4 stok durumu hakkında sorular sordum az önce maile cevap geldi.

Anladığım kadarıyla Battlefield 4 (PS4), Salı günü stoklarda olacakmış. DS4 ise Sony'in stoklarında da tükenmiş durumda onunla ilgili net tarih veremiyorlar onlarda bekliyorlarmış Aralık ayında (sanırım ortasında) belli olacakmış. Gelen mailin ingilizce tam metni;

"Hi Koray-
    Thank you for your interest.
    Battlefield PS4 will be back on Tuesday

Dualshock 4 is a problem -as Sony sold out for now, so no restock date in known. We hope before during December, but it's not for sure.

Kind Regars, Tronixweb.com
    "

• Türkçe çıkacağı için Killzone'u Tronix den almaktan vazgeçtim.Peki Avrupada çıkan Killzone'larda Türkçe olup olmadığı konusunda bir bilgi var mı? Yoksa sadece TR de satılanlar mı Türkçe olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Türkçe çıkacağı için Killzone'u Tronix den almaktan vazgeçtim.Peki Avrupada çıkan Killzone'larda Türkçe olup olmadığı konusunda bir bilgi var mı? Yoksa sadece TR de satılanlar mı Türkçe olacak?

Neticede Almanya da 2-3 milyon Turk yasiyor. Kimple Avrupa Region da Turkce dil destrgini koyarlar heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: senki

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Türkçe çıkacağı için Killzone'u Tronix den almaktan vazgeçtim.Peki Avrupada çıkan Killzone'larda Türkçe olup olmadığı konusunda bir bilgi var mı? Yoksa sadece TR de satılanlar mı Türkçe olacak?

Neticede Almanya da 2-3 milyon Turk yasiyor. Kimple Avrupa Region da Turkce dil destrgini koyarlar heralde.

Evet,bu durum netlik kazansın ki bizde nerden sipariş edeceğimize karar verelim bir an önce.
  • Bf4 stokta görünüyor yeni geldi sanırım

http://www.tronixweb.com/store/product5612.html
  • Dlc nin acilimi ne arkadaslar???

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

Dlc nin acilimi ne arkadaslar???

Downloadable content, Türkçe anlamı indirilebilir içerik.

Anladim dostum saol... Bi soru daha psn usa yerine psn tr olmasi bize ne gibi avantajlar sagliyor??? Tr ye kayitli arkadaslarla oyun oynayamiyor muyuz???

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Anladim dostum saol... Bi soru daha psn usa yerine psn tr olmasi bize ne gibi avantajlar sagliyor??? Tr ye kayitli arkadaslarla oyun oynayamiyor muyuz???

TR PSN'in en büyük artısı kredi kartınla alışveriş yapabilmek. Buna ek Türkçe dil desteği olan kutulu oyunların PS Store'da satılan dijital sürümleri de Türkçe oluyor ve kullanıcı adının yanında Türk bayrağı görünüyor. Arkadaşlarla oynama konusunda PSN hesabının ülkesinin bir önemi yok.

Valla dostum cok saol bu ayrintilari bilmiyodum bu kadar net... Ben simdi fifa, nba 2k14 , cod, killzone aldim bu hf geliyo tr psn im var onceden almis oldugum us psn de var . Oyunlar ntsc olcak tabi... Bana tr psn de dlc yukleyememek gibi nasil sorun olur yani tam olarak neyi yukleyemem bu oyunlara psn den ???

• Tronixweb'te PS4 sayfasında yazan açıklama;

"Tronix will be closed Thursdsay, November 28th in observance of the Thanksgiving Day Holiday. Oders placed on Thursday and Friday will ship on Monday (if in stock at the time), otherwise Tuesday. Thank you!"
  • bf 4 stokta sipariş verdim hadi hayrlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcdnz -- 1 Aralık 2013; 11:42:48 >
  • Arkadaşlar acil paraya sıkıştığım için fifa 14 elden çıkarıyorum aldığım paraya vereceğim 150 lira almak isteyen olursa pm atması yeterli jelatinini vs açmadım.

• Bende killzone ve fifa siparisi verdim, buradan ilk siparisim oldu. Fedex bana amerikadan genelde 6 gune getiriyor bakalim ayni mi olacak. Gerci acelem yok konsol olmayinca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tronixden gelecek olan killzone larda tr dil yok mu arkadaşlar emın mısınız???
  • quote:

tronixden gelecek olan killzone larda tr dil yok mu arkadaşlar emın mısınız???

eminiz
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.