Bildirim
Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (68. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar bu Tronix.web de Black Friday muhabbetine ps4 oyunlarında indirim olurmu acaba ? 3 oyun siparişi vercem ps4 için, ama acaba biraz daha beklesemmi diyorum. İndirim falan olursa indirimli alırız belki -
Ben bugün 3 oyun (BF4, AC4 ve Kill Zone) aldim. Fakat Kill Zone ellerinde yokmuş. bunu siparişi verdikten para çekildikten sonra fark ettim. Oyun stoklarına girdikten sonra diğer 2 oyunla birlikte kargolayacaklarmış. Acaba kill zone stoklara tekrar ne zmn girer tahmini, bi' bilginiz var mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55
28 kasımda vermiş olduğum sipariş halan daha kargoya verilmemiş.Kargo olarak fedex'i seçmiştim.Ama halan daha gönderilen birşey yok.Hiç memnun değilim şu an tronix'ten.İlk alışverişimdi.Pişman oldum buradan aldığıma.
İlk kez senden şikayet geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Persembe-Cuma tatildi tronix acik degildi ki zaten kirmizi ile dikkat cekecek sekilde yazmislardi persembe-cuma kargoya veremeyecegiz diye.
Ayrica öğlen bf4 siparişi verdim az önce kargo için hazırlanıyor diye mail geldi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
quote:
28 kasımda vermiş olduğum sipariş halan daha kargoya verilmemiş.Kargo olarak fedex'i seçmiştim.Ama halan daha gönderilen birşey yok.Hiç memnun değilim şu an tronix'ten.İlk alışverişimdi.Pişman oldum buradan aldığıma.
İlk kez senden şikayet geldi.
Önceden shopto'dan alışverişim olmuştu.Ondan verseydim belki de yola çıkmıştı bile.16 dolar para veriyoruz hızlı gelmesi için, ama halan daha kargolanmamış bile.
Ayın 28i onlarda Thanks Giving denilen bayram tatildi, 29 u black Friday ondan çalışmadılar. Bende geçen hafta bekliyorum bugün mail geldi yarın kargolanacak diye sabah 8 falandı yarın sabah verirler kargoya.
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: medulla24
quote:
Orijinalden alıntı: the_cooler_king
quote:
Orijinalden alıntı: medulla24
Bugun oyunlar geldi arkadaslar 4 adet ,.. 69 usd olarak gostermisler degerini... Buna ragmen gumruk kontrol etmis acmis bakmis kutuyu...
Vay aç herifler yaa. Tonlarca ürün geçer bakmazlar bizim 2 tane oyunumuz batar heriflere.
Evet dostum acmislar komple ve uzerine bant yapistirmislar... Alllahtan el koymamislar 😁😁😁
El koymaları için hiçbir sebep yok. Fatura tutarı yazıyor. Açıp bakmışlar yinede.
-
Tronix beni duydumu nedir.Göndermiş kargoyu.Lafımı geri aldım. -
quote:
Tronix beni duydumu nedir.Göndermiş kargoyu.Lafımı geri aldım.
Sitede yazıyordu zaten Thanksgiving sebebiyle biraz gecikecek diye, sıkıntı yok yani -
Bu konu için üye oldu foruma. :) Öncelikle 10 numara bir rehber hazırlamışsın bende sipariş vermek istiyorum. Ancak bi konu da takıldım. Üyeliğimi aldım, ingilizce biraz zayıf, https://store.donanimhaber.com/05/3a/da/053adaab79ab5d098d96b609a4057ab1.png bu resimde işaretlediğim yerlere ne yazıcam. Ayrıca Ankara'da oturup da beraber sipariş vermek isteyen arkadaşlar mesaj atabilirler. Şimdiden teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arakain
Bu konu için üye oldu foruma. :) Öncelikle 10 numara bir rehber hazırlamışsın bende sipariş vermek istiyorum. Ancak bi konu da takıldım. Üyeliğimi aldım, ingilizce biraz zayıf, https://store.donanimhaber.com/05/3a/da/053adaab79ab5d098d96b609a4057ab1.png bu resimde işaretlediğim yerlere ne yazıcam. Ayrıca Ankara'da oturup da beraber sipariş vermek isteyen arkadaşlar mesaj atabilirler. Şimdiden teşekkürler.
First : Adın
Last : Soyadın
State/Province : Turkey/Istanbul
Required Field : Mavi yıldız olan kısımlar doldurulması zorunlu alanlar demek istiyor..
-
quote:
Orijinalden alıntı: akonay
quote:
Orijinalden alıntı: Arakain
First : Adın
Last : Soyadın
State/Province : Turkey/Istanbul
Required Field : Mavi yıldız olan kısımlar doldurulması zorunlu alanlar demek istiyor..
Teşekkürler arkadaşım saol çok yardımcı oldun :)
-
DS4'ün 2-3 gün içerisinde stoğa girme ihtimali var mıdır sizce?
Beyler öyle black friday,Noel,Christmas muhabbetine indirim yakalarsanız
bi zahmet benide pm lerseniz bizde bişeyler kapalım bu site sağlamdır -
Arkadaşlar kargom gümrüğe takılmıştı UPS tüm ödemeleri amazon'un karşıladığını söyledi bende yetki yazısını gönderdim bugün 11.01 ititbariyle son serbest bırakma bekleniyor diyor kargo takibinde.Sizce ne zaman serbest bırakılır. -
quote:
Orijinalden alıntı: orcdnz
Arkadaşlar kargom gümrüğe takılmıştı UPS tüm ödemeleri amazon'un karşıladığını söyledi bende yetki yazısını gönderdim bugün 11.01 ititbariyle son serbest bırakma bekleniyor diyor kargo takibinde.Sizce ne zaman serbest bırakılır.
Hocam burdaki konu tronix size yardımcı olacak olan yer amazon aradığınız cevabı bu konu altında bulamazsınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: orcdnz
Arkadaşlar kargom gümrüğe takılmıştı UPS tüm ödemeleri amazon'un karşıladığını söyledi bende yetki yazısını gönderdim bugün 11.01 ititbariyle son serbest bırakma bekleniyor diyor kargo takibinde.Sizce ne zaman serbest bırakılır.
Hocam neler aldinizda gumruge takildi bilgilendirir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X