Şimdi Ara

Tronsmart Draco AW80 Meta Allwinner A80 Octa Core Android 4.4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
3
Favori
8.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkasında av portu var..Zaten özelliklerindede yazıyor..

• Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim..
  • slm arkadaşlar Tronsmart Draco AW80 Telos arkadaşlar av çıkşmı girişmi kullandınmı Kernel Panic arkadaş kullandıysan kablo baglantılarını paylaşırmısın.
  • poyraz27201 P kullanıcısına yanıt
    Maalesef kullanmadım.Ben Hdmi ile bağlantı yaptım..Av kablosu olsa denerdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Yeni romun download adresini alabilirmiyim?

Finless romu pek beğenmedim..

https://mega.co.nz/#!kF8UiCZb!6k7PpI6lG2mKOqFxlkIty2xLcoQ0LXEgVIfUunwPKQ0

burdan indirip kurdum ben, şu an için sıkıntısız çalışıyor. birde finless 1.1 var haberiniz olsun.
  • Arkadaşlar merhaba,

Bende minix neo X7 kullanıyorum. Ancak kodi tv'deki son güncelleden sonra xbmc ile izlerken seste kesintiler olmaya başladı.

Bu cihaz ile boyle bir sorun olmuyor sanırım...Ayrıca kodi tv'den online film izlerden ilk başta yüklemek için bekleme yapıyor mu? yoksa direkt film açılıyor mu?

teşekkürler
  • otchill O kullanıcısına yanıt
    kodi tv hiç kullanmadım, kullanınca burdan bilgilendiririm sizi.
  • Yaklaşık 1 haftadır Tronsmart Draco AW80 Telos kullanıcısıyım, daha önce Ugoos ut3 sahibiydim, Ugoos'ta göre Tronsmart Draco'da yazılım henüz oturmasa da filmlerdeki görüntü ve renk farklılığı nedeniyle iyiki Tronsmart Draco AW80 almışım diyorum, Tronsmart Draco AW80 Telos için 1 haftadır aynı çipseti kullanan değişik markalar da dahil birçok ROM denedim, şu ana kadar en iyisi 19/12/2014 tarihinde elden geçirilen "sunchip.CX-A99-A80-4.4-6335-20141219v1" yazılımıdır, yazılımı şu dresten indirebilirsiniz,https://yadi.sk/d/AFEVrrq6dXr3J
    Şu ana kadar bu ROM'un herhangi bir hatasını görmedim, Antutu testinde makinem 56636 puan aldı :) , hem ethernet hem de kablosuz bağlantılarda fibernetin hızı neyse o hıza ulaşabilmekte, internet hızında bir düşüş yok, Spmc sorunsuz, spmc'de windows ağları kısmını kullanarak wd tv live hub cihazımın içindeki 1 TB diskin içerisindeki 15-20 GB boyutundaki 1080p mkv formatında filmleri ağ üzerinden takılma olmadan oynatmakta, bir de Mele F10 Pro kumandaya değinmek lazım, Ugoos ut3'de bu kumandadan bir türlü verim alamamıştım, üzerindeki açma kapama tuşu Ugoos tarafından tanınmadığı gibi air mouse çoğunlukla takılarak çalışmaktaydı, bu yüzden Logitech K400 almayı düşünüyordum, Tronsmart Draco AW80 ile kumanda kendine geldi, açama kapama tuşları çalışmakta, 6-7 metrelerde dahi hiç sorunsuz takılma olmadan kumanda işlevini yerine getirebilmekte(oyun modu hariç), ancak makineyi cep telefonundan kumanda etmek amaçlı google tv remote'den yeterli verim alamadım, Ugoos ut3 ve diğer RK3288 makineler için mevcut RK Remote daha güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dindebol -- 5 Ocak 2015; 0:42:54 >

• Mele F10 Pro Kumanda için firmanın apk hazırlaması gerekiyor.. dediğinize katılıyorum cok verimli değil... cihaz her acıldıgında sesi meleye veriyor buda her defasında ayarla gidip ordan sesi gene cihaza aktarmakla uğraşıyorum... bu arada Mele F10 Pro yu nasıl TV kumandası olarak kullanabılırım sonucta Remote ozellıgıde mevcut bir ürün... bir skıntı veren durum air mouse ozellıgı kumandayı tert tuttugunuzda kayboluyor her defasında air mouse tuşuna basmak cansıkıcı olabiliyor... kumandanın uzeırndekı tum tuşların RK3288 cihazda çalışmasını sağlayan bir programcık yada yama olması gerek..

bir şey saha sormak isterim Chrome üzerinde Flash nasıl calısacak... ? Dolpihn uzerınde sorunsuz calısıyor ama Chrome da yapamadım..

http://www.freaktab.com/showthread.php?6752-Mele-F10-PRO-KeyMapping-2-0

http://www.youtube.com/watch?v=VXDzuRLaIkg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 5 Ocak 2015; 11:12:56 >

• transmart r28 pro kullanıyorum görüntü kalitesi olarak draco'ya geçsem çok fark edermi acaba?
  • transmart r28 pro RK3288'li bir makine, yazılımı daha oturmuş durumda, Draco'da ise firmware konusunda hala çok eksik var, örneğin 2-3 gündür kullandığım ve dün gece tavsiye ettiğim Rom yüklü iken bugün kumandadan makineyi kapattığım sırada içerisinde herhangi bir yazılım mevcut olmadığı halde makine kendini güncelleme moduna aldı ve kilitledi, tekrar sil baştan firmware yükledim(neyseki RK3288'li aletlerin aksine sadece SD kartla yazılım yükleme işini kolayca yapabiliyoruz), sonrasında tekrar androidin kullandığım uygulama ve oyunlarını kurmakla uğraştım, görüntü kalitesi olarak -kişisel bir gözlem olsa da- draco'nun film görüntü kalitesi daha önce kullandığım Ugoos ut3' göre çok daha iyi olduğu yönündedir, daha önce "korcerrah" isimli kullanıcı arkadaşın belirttiği üzere film oynatım performansı ve kalitesi için gpu'dan çok cpu önemli olduğu kanaatindeyim ve draco'nun cpu'u RK3288'e göre çok daha güçlü, ancak yazılım hala iyi değil, Draco için Tronsmart firmasının Android 5.0 Lollipop yazılımı çalışmaları devam ediyor, demo uygulamasına dair örnek video şu adreste;http://www.youtube.com/watch?v=42f6ULlRq4o&list=LLbKzvVC1-SzXFfM1DOWCQ6Q
    Lollipop'a geçişle beraber yazılımın da oturacağını düşünüyorum, beklemek gerek.

• teşekkürler...
  • Arkadaşlar geekbuying sitesinden sipariş vermek istiyorum, sipariş verdikten sonra yapmam gereken bir şey var mı? Yani gümrüğe falan takılmadan ürün elime ulaşır mı? Ayrıca ürünün adaptörü Türkiye uyumlu mu? En önemlisi geekbuying güvenilir mi?
  • Alibaba'dan daha güvenilir, çünkü orada alibaba içerisindeki farklı kişiler satış yaparken geekbuying kendisi doğrudan satış yapıyor, geekbuying'den aldım, gümrük sıkıntısı olmadı, fiyat şöyle yaz, böyle yaz gibi bir talebim de olmadı, gümrük çıksaydı ödemeyi de düşünüyordum, ancak artı bir ücret ödemeden urun elime ulaştı, ücretsiz kargo seçeneğinde ürün 15-20 gun içerisinde gelmekte, 3-4 günde gelsin derseniz tnt seçeneğini isaretlemeniz lazım ama bu durumda 20-30 dolar kargo ücreti vermeniz gerekir, adaptörü uyumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dindebol -- 7 Ocak 2015; 18:52:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim, peki ücretsiz kargo dağıtımını PTT mi yapıyor, birde sizin ürün 2GB olan versiyon mu? Herhangi bir sorun yaşadınız mı?
  • Merhaba arkadaslar,
    Mele f10 pro aldigim icin bosta duran rii mini i25 marka/model airmouse u satiyorum. Ilgilenen arkadaslar icin 50tl ye birakirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz kargoda Türkiye içi dağıtımı ptt yapıyor, aldığım model telos (4 gb ram) modelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dindebol -- 7 Ocak 2015; 22:11:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi birşey yapmanıza gerek yok..Onlar kendileri hallediyorlar..Adaptörde sorun yok..
    Aliexpress ve diğer siteleride aktif olarak kullanmış biri olarak en hızlısı geekbuying.com diyebilirim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.