Şimdi Ara

tronsmart draco aw80 telos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tronsmart Draco AW80 Tellos 4/32 gb android tv box aldım. Çinden almayı düşünüyordum, internette ilanını gördüğüm değerli bir arkadaştan ikinci el olarak aldım. Sağolsun arkadaş çok temiz ve titiz kullanmış.
    İki gündür akşamları fırsat buldukça inceliyorum. Seyirtürk uygulamasını sorunsuz çalıştırdı. Kodi için daha zamanım olmadı. Tivibu üyeliğim var ama google playden uygulamayı indirdim (hem cep hem tablet uygulamasını ) inen iconun üzerine tıkladığımda hiçbir şekilde uyarı bile vermeden kısa bir ekran kararmasından sonra aynı masaüstü ekranına dönüyor, yani açamadım kısacası, dijitürk uygulamasında ulusal kanalları çalıştırıyor, film kanallarını açmıyor, trt uygulamasını ilk gün sorunsuz açtı ikinci gün modem uzak olduğu için wifi sped test de sonuç maksimum 15-16mbit çıkarken ethernet bağlantısı için kablo ile bağladım test sonucu 47-50mbit lere kadar çıktı ama trt uygulamasında canlı tv bölümünde trt kanallarını izlemek isterken bir uyarı çıktı " wifi bağlatısı yok ayarlardan 3G yi seçin" gibi ve ayarlara yönlendirdi direkt. Ama videolar bölümünü sorunsuz izliyorum. Tekrar wifi ile bağlandım uyarı vermiyor ama yükleniyor yazısı hiç gitmiyor ve açmıyor. Youtube uygulamasıda stabil ve normal şekilde çalışıyor.
    Bu konulardan anlayan daha önce başına gelen arkadaşlar yardım bekliyorum....

saygılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.