Şimdi Ara

Tropico 4 Türkçe Yama Geliyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
8.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • acaba tropico 5 i oynamaya dalmış olabilirler mi ?
  • Eleştirin abi, bizi eleştirin. Zaten moralimiz bozuldu. Yama gelecek ama moralamiz sıfır olarak gelecek. Ama gelecek. Beklediğinize değicek. Sadece son kontrolleri yapıyoruz.

Bu işler bittikten sonra Amerika'da bir oyun stüdyosuna iş başvurusu yapacağız. Böyle Türkçe altyazı olarak olmaz. Oyunu komple Türkçe yapmak gerekiyor.

Amerika'da oyun sektörünü öğrenip, kendi ülkemde bir oyun şirketi kurmayı planlıyorum. Artık böyle yama kelimesi benim moralimi bozuyor. Bizim gibi Amerikalı gençlere bakıyoruz. Adamlar 3dmax'le mod yapıyor. Hiç Amerikanca yama yaptıklarını görmedim. Adamlara yamayı sorun, yama nedir bilmezler.

Hatta bir Amerikalıya sorduk, anlattık. Bize şunu dedi, koca bir oyunu yama yapmak çılgınlıktır. Deli misiniz siz? Bizim arkadaşlara bunu söyleseniz, size gülerler. Bizim için video oyunları sadece oynamak içindir. Keyif içindir. Yama neymiş, olmaz diyorlar.

Bu yüzden kendi oyun şirketimi kuracağım ve tropico gibi oyunlar yapacağım. Ama bugün değil. Ama yama bittikten sonra!

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• Türkçe Yamanın tarihi kesinleşmiştir. 31 Mart 2015'te yama paylaşıma açılacaktır. Herkese duyrulur.

• Aslında güzel fikir 100.yıl hediyesi süper olurdu ama biz o kadar beklemeyelim. Artık 31 Mart çıkartalım. Herkes bi oynasın. Desinler ki, ne güzel yapmışlar. Teşekkür etsinler.

100. yıl hediyesi olarakta Tropico 3'ü yaparız. Tropico 5 yapmak isterdik ama onu başka bir ekip yapıyor. Ama ne zaman yayınlarlar bilemiyorum. Ama biz 100.yıl hediyesi olarak tropico 3 yaparız :D

Ayrıca yaptığımızı kanıtlayan bir videomuz var. Aşağıdaki video yamanın çıkmasına az kaldığını anlatıyor. Az kaldı derken, 31 mart demek istiyorum.

Tropico 4 Türkçe Yamanın Son Hali

• Merhaba yama bu Ferhan Şensoy un oynadığı barbunya filmine döndü yaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkındayız. Uzun sürdü ama işte elimizden bu geliyor. Bir arkadaşımız son kalan işleri tamamlıyor. 1-2 hafta içinde çıkar. Modern Times birkaç binasını da Türkçeye çevirdik. Haberiniz olsun.

Sürümleri sormuşsunuz. Bütün sürümlerde çalışıyor. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.

• 04.04.2015 hatırlatayım.

31.03.2015 denmişti, biraz sözünüz de dursanız artık!!!

• Çok güzel ya 3 sene olmuş hala ortaya bişeyler atılmamış en azından beta çıkarsaydınız hem şu an çevrilen kısımlar test edilmiş olurdu hemde sonradan tamamlardınız oynayan oynardı tropico 5 çıktı siz yama yapana kadar adamlar oyun yaptı nerde kaldınız 1 kişi mi yapıyo bunu lan!!!
  • Bu sene çıkar mı ?
  • At yalanini...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • angela99 kullanıcısına yanıt
    senin hayatını s***m dolandırıcı herifler sizi !!!
  • Edit:Blok kapandıktan sonra çeşitli dedikodulara inanıp yamayı yapan arkadaşlara yüklendiğim için özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ekin -- 3 Mayıs 2015; 17:13:21 >
  • Bakın, arkadaşlar kolay bir iş yapmıyoruz. Çoğumuzun sağlığı bozuldu ama buna rağmen çalışıyoruz.
    Şimdi

1-Yamada sorun çıkar, yapamadınız.
    2-Sorunlu bir yama olur, yalancı bunlar.
    3-Yama bitmemiştir, berbat olmuş gibi devamlı sorunlarla karşılaşıp duruyoruz.

Bunlara zaman harcamak mümkün değil. Bu yüzden sorunsuz ve çalışan bir yama çıkması önemlidir. Bu sondur, yama sorunsuz bir şekilde çıkacak ve bitecek. Daha fazla zaman veremeyiz. Bu yüzden sorunsuz bir yama çıkması bizim için çok ama çok önemlidir. Başka türlü uğraşılmaz.

• emir0515 E kullanıcısına yanıt
    Biz öyle şeyler yapmayız. Biraz saygı ya, bir b....k oldu diye bizim ağzıma s.ç...tııınz.
  • Yok öyle birşey, kaçmadık ve kaçmayız da!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.