Şimdi Ara

Tropico 4 Türkçe Yama Geliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
8.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: angela99

quote:

nasıl gidiyor çalışmalar devam ediyor mu? inşallah iptal etmemişsinizdir

İşte araya tatil felan girdi. 1 ay sonra tekrar başlıyoruz. Yama ile ilgili bir problem yok.

dostum yama çıkacakmı,oyunu orjinal alacağım eger yama gerçekten çıkacaksa..
  • yamadan ne haber ?
  • Oyunu aldıım yaması varmı diye aratırken sizin çalışmanızı gördüm ayın 26 sı demişsiniz şuanlık oynamıyorum ve bekletiyorum.Şimdiden teşekkürler bu çalışmanız emeğiniz için saolun.Birde umarım steamde çalışır yoksa hayallerim suya düşecek olmasada canınız saolsun.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ayın 30 u oldu. Çıkacak mı yama ?
  • Tropico 4 Türkçe Yama Geleceeeeek!..

TROPİCO 4 YAMA ÇALIŞMALARI TEKRAR BAŞLANDI.
    TÜRKÇE YAMAYI EN YAKIN ZAMANDA TAMAMLAMAYA ÇALIŞILACAKTIR.
    26 AĞUSTOS GECİKMESİNDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ.

Sorular:
    Neden Gecikti:
    Çünkü stüdyo ile problem yaşadık. Taşınmak zorunda kaldık ve çalışmalar geçici bir süre ertelendi.
    Peki ne zaman gelecek:
    Çalışmalara yeniden başladık.En yakın zamanda bitirmeye çalışacağız.
    Neden bu kadar uzun sürdü:
    Biliyorsunuz ki,bu tür işler ekip işidir.Çünkü bazı arkadaşlarımız ekipten ayrıldı. Finansal sorunlar oldu.Durduruldu. Yeniden başlandı. Araya tatil girdi. Ekip yeniden birleştirildi. Yeni arkadaşlar katıldı. Sitede problem çıktı. Anca yeni yeni çalışmalar başladı.
    Peki Türkçe Yamada ne tür değişiklikler oldu:
    Türkçe Yamadaki değişiklikler çok fazla yok. Sadece bazı arkadaşlar finansal destek olduklarından senaryolar daha iyi bir oyun keyfi açısından uzatıldılar. Ya kendi senaryosu içinde başka senaryolarda olacaktır. Ama sonuç olarak oyunun senaryosunu orjinal yapısına göre bitireceğiz. Şimdilik bu kadar!..

Devam ediyoruz ve bitirmeye çalışıyoruz. Türkçe yamasında tüm senaryoları türkçeye çevrildi. Ancak senaryoları oyuna entegre etme işlemi biraz daha sürecek. En azında senaryoları türkçe oynayacaksınız. Sabrınız için ve motivasyon desteğiniz için çok teşekkür ederiz. Bir an acaba bizi kimse takip etmiyor mu diye düşünmüştük. Ama destekleniyormuşuz. Buna çok sevindik. Bizde sizin için kolları sıvadık ve şu yamayı artık bitirelim.

• bu yılın sonuna dogru sanırım tropico 5 çıkacak bi umut belki turkce çıkar diye

yamanızı bekliyoruz merak etmeyin takip eden çok fazla insan var arama motorlarında bu konuyu arayan insan çok fazla kolay gelsin
  • Dört gözle bekliyoruz :)
  • yama bekliyoruz halen
  • Bekleyin Türkçe çıkar,Adamlar zaten Bizleri çok seviyorlar. Türkçe çıkartalımda çocuklar Tropicoyu türkçe oynasınlar. Bu Tropico 5 Dünyanın Lideri adlı oyunla geliyor. Ülke yönetmek neyse, dünyayı yönetmek nasıl bir ingilizce bilgisi gerektirecek. Ya bu oyunu OyunÇeviri Yapım Ekibi, Türkçe Yama yapacak yada Ada Yapım Türkçe Ekibi, Türkçe yamayı yapacak.

AMA TÜRKÇE GEL-ME-YE-CEK. Unutun Tropico 5 Türkçe olarak gelmesini, Türkçe Yama Yapımı Tamamlanmaya yakın ama Hatalar çok fazla,hataları yok ediyoruz ama çok zorlanıyoruz. Adam çok manyak yapmışlar. Her yer detay kaynıyor.

• merhabalar ben oyunun keyını buldum ınternetden netı kapadım gırdım oyuna ama oyuna gırıyo sora oyun calısmayı durduruyo neden acaba
  • yıl 2014 hala yama bekleyenler var :) ekipte yer varsa girmek isterim. %100 olmasada görevleri türkçeleştirin yeter bence. o kadar da ingilizce öğrensin oyuncular artık :)
  • heralde maytap geçiyorlar bizle yama mama yok ortalıkta
  • Tropico 4 Türkçe Yaması zaman alabilir. Kolay bir çeviri değil. Zorda değil. Aşırı derecede zor!
    Detaylar önemli ve bu yüzden bu detaylar giderilmeden yama, yama olmaz. Adam gibi bir şeyler çıkartılmaya çalışılıyor. Bas kalıp yapılmıyor. Her detay düşünülüyor.

Kelimesi kelimesine Türkçe olacak! Bol bol oynarsınız. Sorular sorarsınız, oynarsınız.
  • dostum yanlış anlamayın ama oyunun 5i çıktı. ama yinede ben çıkınca yama tüm senaryoyu tekrar oynarım. oyun sıkı oyun. lkolay gelsin herkese.
  • 1-2 Hafta Sonra Yayınlıyoruz. Tropico 4 uzun bir süre sonra Türkçe olarak karşınıza gelecek. Birkaç hafta daha sabredin.

Tropico 4 artık Türkçe!

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• 2 yıldan beri altyazı çıkacak diye oyunu oynayamadık, çok ince dokudunuz sanki, tropico 5 çıktı. Bu hafta geliyor şu hafta geliyo demek milleti artık sıkmaya başladı
  • oyunu boşa aldım milleti yiyip duruyolar

• İyi günler.. Yama ne zaman çıkıcak, söylermisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.