Şimdi Ara

Tropico 5 Rehber (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
8
Favori
60.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga ben bu oyunu çözemedim zaten çok ingilizce yok dedim kralcıların yanında takılayım hep onun dediklerini yaptım isyankarları salladım sonra gene bişi diyor ok diyorum ana menüye atıyor oyun sürekli oluyor bu bazenleri karışık oynuyim diyorum gene aynı şey çözemedim bu neden oluyor ki :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dkan7

Aga ben bu oyunu çözemedim zaten çok ingilizce yok dedim kralcıların yanında takılayım hep onun dediklerini yaptım isyankarları salladım sonra gene bişi diyor ok diyorum ana menüye atıyor oyun sürekli oluyor bu bazenleri karışık oynuyim diyorum gene aynı şey çözemedim bu neden oluyor ki :/

ezbere oynamanız cok zor ama baya bir takip etmeniz lazım yaptıklarınızı oyunda her yonden sıyası destek var..!

ama olay para da bitiyor..!
  • Aynen biraz zorlandım ama çözdüm sonunda 5 saat oynadıkdan sonra şimdi modern çağdayım %70 kabul görüyorum 200k dolarım var space program filan yaptım ama şimdi de takip zorluğu çekiyorum inşaatlar çok yavaş oluyor işçi bulmakta sıkıntı çekiyorum onlarıda aşmam lazım yoksa düşücek kabul görme oranım güzel zevkli bir oyun zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun resmen :)
  • Dkan7 kullanıcısına yanıt
    BAŞARINIZ GAYET İYİ..OYUN ZATEN BİR MÜDDET SONRA ingilizce bilmeseniz de anlamaya başlıyorsunuz...belli sistemleri zaten ister istemez öğrenirsiniz..!
  • Bişi soracam ama belli süreden sonra şirketlerde çalışmamaya başlıyolar ne parasal sıkıntım var ne onay görmeme sıkıntım var okullarım vs de yeterince bol. Evde var ne yapmalıyım çözemedim orasını ne yapsam olmuyor. Para ile alıyorum belli süre sonra gene çıkıyolar. Bazenleri şirketleri upgrade etmek bile zarar veriyor.
  • güzel çalışma
  • Dkan7 kullanıcısına yanıt
    İlk önce fabrikalarda ki ücreti artırın...genelde luxury gooda lar high School mezunu alıyor kpss ile..😊
    Fabrikya tıkladığınızda yukarıda fiyat var onu beş yapın bunun yanında high School sayısını artırın...aşırı şekilde bilimsel bina yapmayın genelde oraya kayar işçiler...
    Bunun yanında nüfusu artırmanız ve almanac tan işsizlik durumu.okuyan işsizler eğitimli işsileri görerek gelişmeler yapın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1951 yılına geldim hala world war dönemindeyim bir türlü geçemedim cold war a nasıl geçeceğiz bütün görevleri eksiz yaptım ama olmadı yine

• 51 yılına geldim hala world war dayım cold war a geçemedim bir türlü bütün görevleri de yaptum neden geçemiyorum?

• crespo1992 C kullanıcısına yanıt
    Resim atın bir yardımcı olmaya çalışayım...
    O kadar uzun sürmemeli

• Pc min özellikleri i5 4200m 8 gb ram gt 840m ekran kartı olduğu halde menüde bile kasıyor ve oyuna da giremiyorum
  • Enver5 kullanıcısına yanıt
    Orjinal oyun mu yoksa korsanmı

• Arkadaşlar oyunu 2-3 gündür oynuyorum bi bölüm var 1956 yılındayım ve oyun bana saldırıya geçtikleri anda donuyor.Başarısız mı oluyorum yoksa oyun hatası mı var bilgisi olan varmı acaba.Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogukan08

Arkadaşlar oyunu 2-3 gündür oynuyorum bi bölüm var 1956 yılındayım ve oyun bana saldırıya geçtikleri anda donuyor.Başarısız mı oluyorum yoksa oyun hatası mı var bilgisi olan varmı acaba.Yardımcı olursanız sevinirim

oyun hatası ve sonucunda da başarısız oluyorsunuz...

kesinlikle aynı bölümü baştan ve farklı kararlarla oynayın...!

işler düzgün gittiğinde donma olmadığını göreceksiniz...!
  • Tamamdır çok teşekkür ederim zaten en baştan başladım yarına yine aynı yere ulaşırım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Orjinal oyun mu yoksa korsanmı

Dostum oyun korsandı şimdi steamden orjinal aldım kasma falan yok

• beyler biri bana yardım etsin ya dün oynarken swiss bank hesabı 50000 olmuştu şimdi bir türlü geçmiyor kaldı 27binde. Görevde gelmiyor artık şehir dev gibi oldu gelişti ama swiss bank görevi gelmiyor ne yapayım ?

Birde millet evsiz kalmasın diye country house yapmıştım çok sayıda genelde hepsi dolu ama bazıları beni zarara sokuyor sonra sıkıntı çıkarıyor o zararlar. Bazıları zarara sokarken bazıları nasıl kar getiriyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tttek -- 23 Ağustos 2014; 18:39:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tttek

beyler biri bana yardım etsin ya dün oynarken swiss bank hesabı 50000 olmuştu şimdi bir türlü geçmiyor kaldı 27binde. Görevde gelmiyor artık şehir dev gibi oldu gelişti ama swiss bank görevi gelmiyor ne yapayım ?

Birde millet evsiz kalmasın diye country house yapmıştım çok sayıda genelde hepsi dolu ama bazıları beni zarara sokuyor sonra sıkıntı çıkarıyor o zararlar. Bazıları zarara sokarken bazıları nasıl kar getiriyor ?

BULDING PERMIT YAP..

bunun yanında 2700 de kalan swiss le sureklı ıhracat yap en az 4 lımanın olsun..!
  • tropico 4 oynadım 2 gün çok eylenceliydi. Sonra hemen sıkıcı geldi. O sıradada topico 5'i deniyeyim dedim. Menüde 10 oyun birden açmış gibi kasıyordu. zar zor girdim oyuna 2020'deyim 2 gundur oynuyorum. 2025 nüfus yıl 2020 para 1 milyon ve de gelirim 216 bin dolar :d Oyuna alışmam zor oldu ingilizceme güvenirdim ama hic anlıyamadım. traslateden fotoğrafını çekip harfi harfini anlaya anlaya devam ettim. sonra ticaret cok zevkli geldi 3. dünya ülkelerinden alıp işleyip çeşitli ülkelere satıyorum. Tropico 4'den bin kat daha güzel :) herkese iyi oyunlar..

• beyler 2.ye çıkıyor avrupa birliği euro'yu deneyebilirsin diyiyor. bani nasıl etkiler ? yâni okadar ticaret o kadar ulke dolar kullanıyordu simdi birden euroya geçersem ülke kriz yaşamasında ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.