Şimdi Ara

Tropico 5 Rehber (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
8
Favori
60.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tropico 5 ana konu falan bulamadigim icin buraya yaziyom tropico 5 te ordu kurma ve savas varmi savas varsa canimiz sıkılinca istedigimiz yere saldirabiliyoz mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsfani

Beyler tropico 5 ana konu falan bulamadigim icin buraya yaziyom tropico 5 te ordu kurma ve savas varmi savas varsa canimiz sıkılinca istedigimiz yere saldirabiliyoz mu

age of tarzı bir oyun değil tamamen siyasi bir oyun açıklamalarda yazmıştık halk sorunları ile uğraşmaktan zaten sağa sola saldırmanız gerekmeyecek..:D

savaştan ziyade oyunda ülkelerle ve rejimlerle yakınlaşmalar var..
    mesela abd ye yakın olursanız demokrat ve ulusalcılarla aranız iyi olur ve size kapitalist iş tekilifleri gelir..ihracatınızıda bu ülkelere yaparsınız..

ama rusyaya yakın olursanız uzak dogu ulkelerı ve rusya gıbı komınıst ulkelere ihracat yapar ve tehditlerde yardımlarını alırsınız oyunda da böyle şeyler sizin adanızın gelişmesine sebep olur..
  • Tropico 5 - Waterborne Expansion - Teaser Trailer

• OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    senin ülkeni biri işgal ederse sen o ülkeyi işgal edemiyormusun? yada savaş çıkmıyormu? türkçe yaması varmı birde?
    birde gerçek dışında bazı ülkeler batıp yok olabiliyormu ve senaryo değişiyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 13 Aralık 2014; 20:32:23 >
  • Beyler modern zamanlardayim surekli seralarim fazla mal uretiyor. Bunlari nasil ihrac edebilirim?

• fabrika kuracaksın cannery ya da tek yönde üretip çikolata yapacaksın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

fabrika kuracaksın cannery ya da tek yönde üretip çikolata yapacaksın....

Onlar var zaten onlarda da fazla mal var surekli. Exportla diger ulkelere satmam gerekiyor galiba

• Yalniz oyun amacsizlasiyor modern zamanlarda. 1 milyon dolarim var halkin %80 i beni destekliyor her sey mukemmel gidiyor sikildim baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 28 Aralık 2014; 13:53:28 >
  • Ne kadar paran olursa olsun kesin bi sıkıntı çıkıyor.
    Ama oyun her zaman kendini oynatmıyor bu da bir gerçek.

• quote:

Ne kadar paran olursa olsun kesin bi sıkıntı çıkıyor.
    Ama oyun her zaman kendini oynatmıyor bu da bir gerçek.

valla bende hiçbir sıkıntı çıkmıyor şu anda. her şey mükemmel adada
  • Ben hiç sıkıntısız ada yönetmedim..hep sıkıntılıydı..
    Askerlerle aranı iyi tut..
    President..

• quote:

Ben hiç sıkıntısız ada yönetmedim..hep sıkıntılıydı..
    Askerlerle aranı iyi tut..
    President..

Basta benim de öyle. Ama modern zamanlar geldi, modern apartmanları ofislerle döşedim ekonomi uçtu. Tabi sadece onlar değil her yönden geliştirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthalat konusunda sıkıntı yaşıyorum 10 tane gemiyi coal alması için yolladım. Ancak ithalat kısmında alakasız hiç yollamadığım şeyler çıkıyor. Bu arada yanlışlıkla ihraç etmişsindir filan demeyin gemileri ithal etmek için gönderdiğimi biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerwrestling

İthalat konusunda sıkıntı yaşıyorum 10 tane gemiyi coal alması için yolladım. Ancak ithalat kısmında alakasız hiç yollamadığım şeyler çıkıyor. Bu arada yanlışlıkla ihraç etmişsindir filan demeyin gemileri ithal etmek için gönderdiğimi biliyorum.

bir liman daha yapıp yeni yaptığın limandan yollamayı dene..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dangerwrestling

İthalat konusunda sıkıntı yaşıyorum 10 tane gemiyi coal alması için yolladım. Ancak ithalat kısmında alakasız hiç yollamadığım şeyler çıkıyor. Bu arada yanlışlıkla ihraç etmişsindir filan demeyin gemileri ithal etmek için gönderdiğimi biliyorum.

bir liman daha yapıp yeni yaptığın limandan yollamayı dene..

Yeni limanlar açtım elektrik santelerini limanın dibine kurdum ama yine bir şey değişmedi. Toplamda 5 santralim var biri uraniumla çalışan hammadeler kafasına göre geliyor bazen 2 si çalışyor bazen hiç biri çalışmıyor. Zaten ithal kısmında bazen uranium çıkıyor ama çoğu zaman hiç ithal etmek istemediğim ürünler alıyorum anlamadım. Birde en altaki adamın dediği gibi yapıcam bende maden kaynakları tükendi ama limanın bağlantısını teamster office ve elektrik santralerine verecem belki sorun çözülür.

linki vermemişim DDDhttp://steamcommunity.com/app/245620/discussions/0/540742667216417396

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerwrestling -- 3 Ocak 2015; 12:11:14 >

• Dangerwrestling D kullanıcısına yanıt
    Belki kömür alcağın ülkelerde durmadan kömür aldığından az az geliyodur :/
  • Beyler bende şöyle bir sorun var altta gönderdiğim kadın 2-3 kere çıkıp böyle diyor. ve Camping modda kaybediyorum yardım edebilcek var mı?

Ne demek istiyor bu 3-4 kere kayıtlı yerden açıp denedim bir türlü beceremedim balık tesislerini felanda yıktım olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tropico 5 Rehber

• spyland S kullanıcısına yanıt
    Konserve fabrikası yapıp bunlara yetecek kadar da balık avlayacağın yerleri yapacaksın..
    20000 kadar bundan ihracat gerçekleştirceksin.

• quote:

Konserve fabrikası yapıp bunlara yetecek kadar da balık avlayacağın yerleri yapacaksın..
    20000 kadar bundan ihracat gerçekleştirceksin.

konserve yaptıktan hemen sonra inşallah düzelir 3-4 ay sonra defeated oluyom :D
  • OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    yeniden başladım 20000 yap dedi sağda gözüküyo yine bitiyo oyun :D

Tropico 5 Rehber

Sonunda geçtim o bölümü 3-4 kere save alıp başa döndüm.
    Konserve ve Balık ihracı yapmak için, üretim yerine gelip yerel tüketimi kapatmalısınız.Yoksa o kadın 4-5 kere çıktıktan sonra bitiyo :)

Tropico 5 Rehber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyland -- 7 Ocak 2015; 3:56:54 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.