Şimdi Ara

Tropico 5 Rehber (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
8
Favori
60.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belki o bişi oluyor dediğinde ne diyor resmini çekersen biz de görürüz neler oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

Belki o bişi oluyor dediğinde ne diyor resmini çekersen biz de görürüz neler oluyor :)

Hocam ne yapmam lazım manda nın süresi azalıyor.Şu crime safety bir artıyor bir düşüyor,neye göre bu artış düşüş yaşıyor.Police station kuramıyorum ki world wars a geçemedim tüm araştırmalar bitmesine rağmen.

Forumda yeni olduğum için resim eklemeyi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakiyyyy -- 23 Haziran 2014; 23:12:08 >

• cakiyyyy C kullanıcısına yanıt
    Daha oyunun başlarındasın! Olur mu ya :) Manda süresini ben 8-9 yıla çıkardığımı hatırlıyorum. Sana sürekli yan görevler verir, onların da ödülü olarak 3-4 seçenek sunar, sen gider parayı seçersen manda süren biter tabi, sürekli manda süresini uzatan ödülü seç. Süre uzadıktan sonra zaten bi şekilde toparlarsın ülkeyi... Ben ekonomiyi topladıkdan sonra bol kule, askeri fort falan doldurdum, upgrade ettim, oyunun sonunda hayvan gibi askeri güç vardı ülkede, bağımsızlık ilan ettikten sonra ya 20.000 ver ya da işgal gücü gönderirim diyordu, vermedim 5 kuruş, gelen askerleri de püskürtmüştüm :)
  • quote:

Daha oyunun başlarındasın! Olur mu ya :) Manda süresini ben 8-9 yıla çıkardığımı hatırlıyorum. Sana sürekli yan görevler verir, onların da ödülü olarak 3-4 seçenek sunar, sen gider parayı seçersen manda süren biter tabi, sürekli manda süresini uzatan ödülü seç. Süre uzadıktan sonra zaten bi şekilde toparlarsın ülkeyi... Ben ekonomiyi topladıkdan sonra bol kule, askeri fort falan doldurdum, upgrade ettim, oyunun sonunda hayvan gibi askeri güç vardı ülkede, bağımsızlık ilan ettikten sonra ya 20.000 ver ya da işgal gücü gönderirim diyordu, vermedim 5 kuruş, gelen askerleri de püskürtmüştüm :)

Ben şu crime safety'nin dengesizliğinden rahatsızım.4 tane guard tower ve 1 tane military fort var.Clinic vs. dediğim gibi açamıyorum çünkü zaman atlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

quote:

Ben şu crime safety'nin dengesizliğinden rahatsızım.4 tane guard tower ve 1 tane military fort var.Clinic vs. dediğim gibi açamıyorum çünkü zaman atlamadım.

Dert etme o kadar, sen manda süresini uzat, gerisi olur elbet, olmazsa da hastane kilise ev derken düzeltirsin...

• quote:

quote:

quote:

Dert etme o kadar, sen manda süresini uzat, gerisi olur elbet, olmazsa da hastane kilise ev derken düzeltirsin...

Mesela birden fazla kilisenin yararı varmı? 3-4tane taverna yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet var ama 2. klise yerine kathedral yap...
  • Tüm endüstri binaları yapmışım hepsi cayır cayır çalışıyor halkın mutluluk %80 cebimde 300bin var artık son çağa geçeyim geçmez olaydım, para elektirik herşey bitti üstüne birde mob türedi her yerden. fabrikalarımda üretim durdu, malzemeler full olduğu için gemiyle export yaptım malları ama nedense satmadı satılmayınca fabrika çalışmadı. battım gitti. son çağda hiç bir şekilde hayatta kalamıyorum. seçimi kaldırmıştım halkımı seçim zırvalıklarıyla kandıramadılar, bu sefer komünist türedi her yerden.

Çevreciler bulduğu parkta yattı protesto etti bi kaç gün bende destekledim tamam haklısınız eyv önlemleri artırıcam falan dedim, ama baktım iş çığrından çıktı dış mihraklar devreye girdi isyanlar arttı orada dur dedim askerimi gönderdim başka seçenek bırakmadılar bana

turizmde gelir getirmiyor bu oyunda. mecbur fabrika kuracaksın, onuda kurunca rahat bırakmıyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Tüm endüstri binaları yapmışım hepsi cayır cayır çalışıyor halkın mutluluk %80 cebimde 300bin var artık son çağa geçeyim geçmez olaydım, para elektirik herşey bitti üstüne birde mob türedi her yerden. fabrikalarımda üretim durdu, malzemeler full olduğu için gemiyle export yaptım malları ama nedense satmadı satılmayınca fabrika çalışmadı. battım gitti. son çağda hiç bir şekilde hayatta kalamıyorum. seçimi kaldırmıştım halkımı seçim zırvalıklarıyla kandıramadılar, bu sefer komünist türedi her yerden.

Çevreciler bulduğu parkta yattı protesto etti bi kaç gün bende destekledim tamam haklısınız eyv önlemleri artırıcam falan dedim, ama baktım iş çığrından çıktı dış mihraklar devreye girdi isyanlar arttı orada dur dedim askerimi gönderdim başka seçenek bırakmadılar bana

turizmde gelir getirmiyor bu oyunda. mecbur fabrika kuracaksın, onuda kurunca rahat bırakmıyolar.

çok güzel anlatmıssınız....!

bende buna benzer seyler yasadım... suanda pc mde donanım la ılgılı bır sorun daha dogrusu bır terfı olayım var....

sızın yasadıklarınıza benzer aynı seyı bende sorunları duzelttıkten sonra videoya cekecegım...:D

ssd harddısk aldım onunla ugrasıyorum...:D

• quote:

evet var ama 2. klise yerine kathedral yap...

Hocam %50 mutlulk aldım declare ındependence da diyodu %50 mutluluk.Hemen kaydettim oyunu.Şimdi neler olacak ? Çağ mı atlayacam ?
  • cakiyyyy C kullanıcısına yanıt
    Sen onu 55 yap en azından :) sonra declare indipendance de, seçimler olsun. Sonra 20000 ver seni özgür bırakayım diye sorunca 2 seçeğin var, ya tamam abi dersin, ya da ordun harbi sağlamsa, gel bakalım dersin, sonra işte yeni bölüme geçer...
  • quote:

Sen onu 55 yap en azından :) sonra declare indipendance de, seçimler olsun. Sonra 20000 ver seni özgür bırakayım diye sorunca 2 seçeğin var, ya tamam abi dersin, ya da ordun harbi sağlamsa, gel bakalım dersin, sonra işte yeni bölüme geçer...

Seçimler ne zaman oluyor ? Bir yıl kaldı koloni süresi bitmesine.
  • quote:

quote:

seçimler 1 yıl sürer...
  • quote:

quote:

quote:

seçimler 1 yıl sürer...

Hayır hayır ben kendimmi başlatıcam istediğim zaman ?
  • sağda declare indipendance diye bişi var, halkın desteğini kazanınca ona tıklayıp declare et...
  • quote:

sağda declare indipendance diye bişi var, halkın desteğini kazanınca ona tıklayıp declare et...

Bir newspaper görevi yaptım ve %57 oldu sonra işte tıkladım ve ya 20 bin yada askeri birlik yollayacaklar.Ben de yemedi 20 bin verdim şu anda -6 bin deyim
    Hocam world wars a geçtim ama daha başlarda işgal güç yolladılar hiçbirşey de yapmamıştım o an oyunu kapadım tüyo bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakiyyyy -- 27 Haziran 2014; 19:07:31 >
  • Bi adam geldi bu ne saçma diyip kapattım sildim oyunu olan parama oldu :D

Adam hem dindar hem komünist endüstriyelciydi
  • arkadaşlar sehrı genişletmek ıstıyorum orduyu explore olarak gonderıyorum fakat bına dıkmek ıstedıgımde uneven terrain dıyor ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

arkadaşlar sehrı genişletmek ıstıyorum orduyu explore olarak gonderıyorum fakat bına dıkmek ıstedıgımde uneven terrain dıyor ne yapmam lazım?

büyük ihtımal explorer yaptıgınız yer düzgün değil....

eski tropicolarda oldugu gıbı bundada aynı sorunlar var hala buna bı cozum bulamamıslar...

olay explorer etme de degıl yanı...

zaten research menusunde bı arastırmayı tamamladıgınızda ada komple acılıyor..bilginiz olsun...!
  • Sandbox unlimited modu ile karsınızdayım....

sadece para limitsiz geri tüm zorluklar acık....

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.