Şimdi Ara

Tropico 5 Türkçe Yama (Projesi) 02.03.201 Devam ediyor (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
6
Favori
35.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dediğin şekilde yaptım. steamdan dil ayarını dediğin şekilde ayarlayıp başlattım sonuç hüsran. menü türkçe oyun polish ce oldu.Yardım edebilirmisin
  • Tropico 4 beni çok sarmıştı. Umarım 5.oyunun Türkçe yaması çıkar. Kolay gelsin takipteyim.
  • yine hüsran ...internette dolaşırsanız böyle ne kadar konu açılıp arkasının gelmediğini göreceksiniz boşuna beklemeyin arkadaşlar
  • durumu nedir yamanın tamamlandı mı ne kadar kaldı.
  • language.changer adlı dosya steam klasöründe yok yardım bekliyorum
  • Kardesim sag olasin.Senden yama hakkinda bilgi beklerken gittim ingilizce kursuna.Super bir ingilizcem oldu artik oyunu INGILIZCE oynayabiliyorum.
  • havai fişek fabrikası müthiş patladı
    https://www.youtube.com/watch?v=u6BhR89Q-OU
  • Yok mu devamı? Ne kadar kaldı? Bitirmeyecek misin, onu yaz bari. Beklemeyelim seni de boşuna. Senden başka kimse çevirmiyor çünkü şuan. Sen de devam etmiyorsan çeviri işi gg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu kardeşim profilinde kaç saat önce foruma girdiğin gözüküyor, yorumumu okumamış olmana imkan yok.İnsan bir cevap verir ne aşamada olduğuna dair.Yapmayacaksan yapmıcam de kardeşim.Sizin gibi teker teker insanlar yok ben yapıcam yok grup kurucam diye 3 senedir insanları oyalayıp durmuşlar.Sizin yüzünüzden büyük çeviri gruplarıda zaten bizim çeviriden önce birisi yapıcak diye girmemiş bu işe. İnsanları kandırmaktan başka işiniz gücünüz yok zaten.Gitmişsin birde tomb raider ında çevirisini yapıcam diye konu açmışsın.Sen daha bu oyunun çevirisini bile bitiremedin, 2. Oyuna nasıl geçiyorsun anlayabilmiş değilim. Gerçekten komiksin ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanos_1 -- 25 Aralık 2016; 19:31:15 >
  • Kardeş steam üzerinden almayanlar şuan ki son Türkçe yamayı nasıl yapacak onların yani bende dahil yapacağımız yükleyeceğimiz bir yöntem yok mu? Dediklerin benim oyunun klasöründe mevcut değil tek tek araştırdım.
  • beklemekten çiğerim soldu

steam dan aldım oyunu bekliyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellat211 -- 28 Aralık 2016; 10:50:37 >
  • Adam ekip olmadan bu çalışmayı ayrıntılı olarak çalışıp tamamlayamam demiş zaten, siz hala hangi yamayı bekliyorsunuz. Çalışan adam zaten aralıklarla bilgi verir. Bu işler sorumluluk ve işe olan aidiyet olgusuyla gerçekleşir. Herkesin sözünü referans bilmeyin.

Çok lazımsa azıcık da programlamadan anlıyorsanız veya yetenekli bir arkadaşınız varsa satırları koyun translate'e 5 saniyede çevirip paketleyin öyle oynayın. Civilization VI o şekilde yama yapılıp sunuldu, o zattan da destek alabilirsiniz belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 28 Aralık 2016; 13:15:10 >
  • Arkadaşlar yok mu Türkçe yama ? Yarım kalan yamayı kurmaya çalıştım yapamadım. Biri bana link atabilir mi
  • Noldu bu iş beyler
  • Türkçe yamayı atabilecek biri yok mu ?
  • anlaşılan bu işte öldü. tropico 5 i almıştım ingilizcem yetmiyor diye iade ettim, yamayı bekliyordum. sanırım oynayamayaağız.
    tropico yapımcılarına mail attım türkçe isteyen seven çok oyunu ingilizce olmasından dolayı satın almayıp oynamayan kitle büyük diye dil çevirisi yapmaları talebinde bulundum. bu versiyon için yapmayı düşünmediklerini söylediler
  • tekrar başlamış dediğine göre bekliyoruz dostum bitirirsen süper olur şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerx6 -- 10 Mart 2017; 18:53:17 >
  • Oyunu alsammı almasammı diye düşünürken tekrar başladığın yazısını görünce almaya karar verdim.
  • Çeviri durumu nedir acaba?
  • lanetli bi çeviri herhalde hangi konuya girsem hepsi yarıda bırakmış:d
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.