Şimdi Ara

Tropico 5 Türkçe Yama (Projesi) 02.03.201 Devam ediyor (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
6
Favori
35.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarım bırakılan çeviriler nete yüklense birleşince hiç yoktan birşey çıkardı ortaya :d
  • Parali ceviriye karsi olanlar nerdesinizzz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine iptal galiba ?
  • Son durum ne? Bekliyoruz heyecanla

• çıkmaz bekleme
  • bu oyunun çevirisi fallout 4 ten beter oldu türkçe olmayan oyunları almayacağım bundan sonra o kadar Türk oyuncu var firmalar bir zahmet çeviri oluştursunlar lehçe çevirisi var oyunun
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    SLm dostum Tropico 5 Çevirisi Ben Yapıyorum bilginize benle çalışmak isteyen var mı
    Buda Oyunu bi Türkçe yama ResmiTropico 5 Türkçe Yama (Projesi) 02.03.201 Devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara6321

SLm dostum Tropico 5 Çevirisi Ben Yapıyorum bilginize benle çalışmak isteyen var mı
    Buda Oyunu bi Türkçe yama ResmiTropico 5 Türkçe Yama (Projesi) 02.03.201 Devam ediyor

başarılar
  • Beyler son durum nedir? Steamda indirime girmiş tropico 5 yokmu türkçe yama :)
    yoksa tropico 4 alıcam
  • tropico 4 bitirmiştim ama 5 türkçe olmamasından dolayı yarıda bıraktım tropico 6 türkçe olmazsa onuda almayı dusunmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BABASCARFACE

tropico 4 bitirmiştim ama 5 türkçe olmamasından dolayı yarıda bıraktım tropico 6 türkçe olmazsa onuda almayı dusunmuyorum

Türkçe yaması var internette. 4-5 saat oynadım ve sorun göremedim, dlcleri bilemem ama oyun çevirili olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

quote:

tropico 4 bitirmiştim ama 5 türkçe olmamasından dolayı yarıda bıraktım tropico 6 türkçe olmazsa onuda almayı dusunmuyorum

Türkçe yaması var internette. 4-5 saat oynadım ve sorun göremedim, dlcleri bilemem ama oyun çevirili olması lazım.

Tropico 5 in mi türkçe yaması var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6equj5

quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

quote:

Tropico 5 in mi türkçe yaması var?

4 imiş, pardon

• Bu yolda devam eden bir çalışma yok sanırım. Tropico 6 nın Türkçe olarak çıkması için yapımcı kuruluşa yazı falan mı yazsak..
  • çalışmalara devam ediyorsanız yardımcı olabilirim
  • Valla ben ingilizce öğrendim gerek kalmadı :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar ingilizce biliyorsun bana yardımcı olacan mı tropico 5 Türkçe yama
    Çalışmasını bitirmeye odaklanıyorum
  • tropico 5 mı çeviriiyorsun ben zaten tropico 5 collection çeviriyorum bana yardım et e tablo üzerinde çevirelim
    sana yardımcı olablirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6065771F -- 29 Ağustos 2017; 23:20:44 >
  • ramqs R kullanıcısına yanıt
    tropico 5 türkçe yama çalışması var devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara6321

tropico 5 türkçe yama çalışması var devam ediyor

Hocam hali hazırda link varsa atar mısınız
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.