Kurulum Şifresi: Tropico6tr_Sage Kurulum Setup Dosyasını "Tropico6" Klasörü İçine Atın ve Kurun NOT: V17 Sürümü Uyumludur 17.06.2022 Tarihinde birkaç hatayı düzenledim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagee -- 17 Haziran 2022; 21:56:58 > |
Tropico 6 El Prez Edition - Translate Türkçe Yama
-
-
Teşekkürler.
-
Eline sağlık
-
Elinize sağlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xbox'ta da kullanılabiliyor mu?
-
Game Pass sürümünde (v.16) sorunsuz çalışıyor. Kurulumu boş bir klasör oluşturup oraya yapın. Ardından da XboxGames\Tropico 6\Content\Tropico6\Content\Paks konumuna yeni oluşturduğunuz klasörde bulunan PAK dosyasını taşımanız yeterli. Emeği geçen herkese teşekkürler. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 21 Ocak 2022; 22:28:44 >
-
Discorddan verilen çeviriye göre(...Tropico6\Content\Localization\Game\tr\Game.locres) daha kaliteli.
-
malesef çeviride ufak gibi gözüken gidişatı etkileyen hatalar mevcut. ilk başta sorun etmiyosunuz ama oyunun ilerleyen dönemlerinde vermeniz gereken kararlarda anlamadan yanlış karar vermek bütün emeklerinizi çöpe atıyor, bir binanın çalışma modunu değiştiriken neye nasıl etki ettiğini verip eksilttiği değerleri anlamadan modu değiştirmek yada sizden istenilen bir görevi anlamadan onaylamak birden iyi giden herşeyin ters dönmesine yol açıp oyununuzu kaybetmenize yol açıyor. ama piyasadaki en iyi kullanılabilir çeviri bu, umarım bir gün %100 çeviri gelir.
-
v17 güncellemesi gelecek mi?
-
Merhaba yamada birçok hata vardı. Birçoğunu ve önemli hataları düzelttim fakat data.locres dosyasını bir türlü pak dosyasına dönüştüremedim. Siz dönüştürüp buraya ekler misiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckaya42 -- 17 Nisan 2022; 4:15:59 > -
Tabiki dosyayı dm den iletirseniz paketleyip yayınlarım. Emeğinize sağlık teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
we.tltropico tr yama.rarhttps://wetransfer.com/downloads/5ff1134fe30ea922817bd4f861eb093320220417010839/0471d4
-
Mobil den bakarken ilk yazdığınız cevapta linki görmemişim :) gün içinde paketler iletirim dosyayı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tamam dört gözle bekliyorum. inat ettim türkçe oynuyacam yoksa anlaşılmıyor çoğu şey =)
Birde yeni versiyonda bazı { } terimler farklı ve cümlede de değişiklikler var. : ... : , { ... } ve ( ... ) işaretleri dışındaki metinleri makine kolay çeviriyorsa =) tekrar güncellerseniz tavatır olacak
-
Yamayı v17 ye güncelledim
-
Eline koluna sağlık kardeşim yama hatasız.Bende bile çalıştı
-
Emeği geçenlere teşekkürler.
-
Emeği geçenleri ellerine sağlık...
Oyundaki görevlerde yapılması istenilen şey ve tarih kısmı görünmüyor, görevi kabul edersen görünüyor.
Bu konu hakkında da düzenleme yapabilir misiniz.
-
Merhaba, ben Türkçe yamayı xbox pc ile indirdiğim orijinal oyuna aynen talimatlardaki gibi kurdum ancak saçmasapan bir şey çıktı ortaya. Oyundaki kelimeler ve cümleler ya birbirine girmiş ya da direkt yama metin dosyasını bozuyor. Oyunda yeni oyun kısmında bile yeni oyun yerine o kadar farklı ve upuzun bir şey çıkıyor ki Türkçesini bile okuyamadım oyuna bile giremiyorum ana ekranda kalakaldım. Türkçe yamayı nasıl kaldırıcam onu da bilmiyorum oyunu oynayamıyorum şimdi. Bu yama en yeni sürüme uyumsuz mu? Eğer öyleyse yamayı kaldırmamın yolunu söylerseniz ya da yamada bir sıkıntı varsa çözülecek mi bu sürede yamayı nasıl kaldıracağım söylerseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin
Benzer içerikler
- hitman türkçe yama
- daily lives of my countryside
- makine çeviri rdr2
- dirt rally 2.0 türkçe yama
- palworld türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X