hesabı doğrulamak için 1 lira attım üyelik diye kesti sonra alışveriş için para attım ondanda 2 lira kesti hesabı doğrulamak için 2 lira atmak lazım yoksa 1 lira fazla kesmiş oluyor |
Bildirim
hesabı doğrulamak için 1 lira attım üyelik diye kesti sonra alışveriş için para attım ondanda 2 lira kesti hesabı doğrulamak için 2 lira atmak lazım yoksa 1 lira fazla kesmiş oluyor |
Hesabı doğrulamasak ne oluyor? Kampanyalardan yaralanabiliyoruz yine de değil mi? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Biliyorum, herşey yanımdadan alışveriş yapıyorum, iade veren başka bulamadım. %10 kampanyasından yararlanıp kullanmamayı düşünüyorum. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nays kullanıyorum, herşey yanımda da iade vermiyor. |
kendinize ait bir banka hesabından para göndermeniz lazım benim bildiğim kadarıyla kişileştirilmiş hesap diyor kampanya şartlarında ama eve kurye gelen sözleşmeli hesaba gerek yok. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Alışveriş sonrası anında yatmayan iade MH ile yapılan görüşme sonrası yattı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Destek robotu size hakaret davası açmasın? :) Mail ile sonuç alamayınca, telefon görüşmesi yapmıştım ben. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |