Kampanya Koşulları:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 2 Aralık 2023; 16:10:17 > |
Bildirim
Kampanya Koşulları:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 2 Aralık 2023; 16:10:17 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
davet kodu var mı ? |
wf907330 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada cüzdan yüklemesi yapılmıyor bu kartla.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alışveriş yapacakların dikkatine. Muhtemelen kampanya geçici olarak iade dışı. nereden alışveriş yaparsanız iade gelmiyor. deneyecek olanlar düşük miktarda deneyin sonra uğraşmak zorunda kalmayın mh ile. |
Bence katılım dolmuştur. Bende 2 farklı yerden alışveriş yaptım iade gelmedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 12 Kasım 2023; 10:49:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şuan iade gelmiyor.muhtemelen bu tür yerleri devre dışı bırakacaklar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kyk Ödemesi yapacağım ama hesabı kişiselleştirme için ayarlardan izin verecek yeri bulamadım, yoksa ödeme yapıp buradan bilgi verirdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 12 Kasım 2023; 11:39:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Telegramcılar suiistimal yolu yazınca millet oraya doğru yüklendi. Yüklenince trafik arttı ve iadeler gelmez oldu. |