Şimdi Ara

Steam'de Her Ay %50 İndirim (Enpara Kredi Kartı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
4
Favori
18.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evde kalan oyunsever Enparalılar için kampanyamıza Encard’ı da dahil ettik ve indirim oranını %50’ye çıkardık! Oyunsever Enparalılar’ın 30 Nisan 2020’ye kadar ‘Ayın Enparalısı’ oldukları her ay Steam üzerinden Encard ve/veya Enpara.com Kredi Kartları'yla yapacakları aylık toplam 50 TL'ye kadar olan alışverişlerinin %50’si Enpara.com’dan iade!

quote:

Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz?

Kampanyadan yararlanabilmek için:

1 Mart – 30 Nisan 2020 tarihleri arasında Encard ve/veya Enpara.com Kredi Kartı’nızla Steam üzerinden alışveriş yapmanız,
    Alışveriş yaptığınız her ay, alışveriş yaptığınız tarihten bağımsız olarak, ayın son gününe kadar 'Ayın Enparalısı' olmanız yeterli.

Kampanya boyunca her ay kazandığınız indirimler, bir sonraki ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.

Nasıl 'Ayın Enparalısı' olabileceğinizi öğrenmek ve 'Ayın Enparalısı' uygulamamızla ilgili detaylı bilgi almak için
    tıklayınız.

“Kampanya 30 Nisan’dan sonra devam etmeyecek mi?” dediğinizi duyar gibiyiz. Hiç merak etmeyin, daha önce söz verdiğimiz gibi kampanya 31 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecek. 1 Mayıs itibarıyla uygulayacağımız kampanya şartını Nisan ayında tekrar değerlendirip sizlere duyuracağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 1 Nisan 2020; 12:39:49 >

• Kampanya ve sunuş biçimi çöp oğlu çöp. Enpara geçen ay da 2000 lira alışveriş yapana 1 bardak kahve ısmarlıyordu. Axess'e bakarsanız kampanya nasıl yapılır görürsünüz. Yüzde 30 deyip 15 tl limit koymak doğru değil. Yaptıkları reklam kocaman (Yüzde 30 indirim) verdikleri ödül minicik (15 TL). Kızdığımız nokta bu.

Böyle bir kampanyayı Axess yapsaydı şöyle yapardı : ''50 Tl Steam harcamanıza 15 TL Chip-para.'' Böyle olsa kimse bir şey demezdi. Laf cambazlığına gerek yok. İyi o zaman bende kampanya yapayım, Steam'de yüzde 90 indirim diye, alta da not düşeyim maksimum 1 tl kazanabilrsiniz diye.
  • Keşke 2020 sonuna kadar olsaydı
  • 2014 civarının efsane fırsatıydı bu ya

ama fırsat daha farklıydı sanırım 30tlye 15tl iade 50tlye 25tl iade alıyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3point -- 28 Şubat 2020; 21:49:57 >
  • Normal Encard banka kartı da dahil olsaydı keşke.
  • Encard banka kartında geçiyor mu? Yoksa sadece kredi kartı mı?

Edit: geçmiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 28 Şubat 2020; 22:9:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    :) Sadece kredi kartı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en para son zamanlara göre hiçbir avantajı kalmamış bir karttı. hatta ayın enparalısı olmak neye yaradığını pek çözememiştim.
    31 mayıstan sonra 2 adet fatura talimatı karşılıgı gibi bişey yaparlarsada pek şaşırmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CEPTETEB [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Encard banka kartına yok, kredi kartı olması lazım.

• Yıl olmuş 2020, yüzde 30 yani 15 lira para mı bu devirde. İnsanlar o parayı gözünü kırpmadan bir bardak kahveye veriyorlar. Enpara bitmiş.

• kredi kartı olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %30 iyi bir rakam değil ancak yine de yapacak bir şey yok. 50 TL'lik bakiye yüklerim her ay.

• Burdan direk 50lik alsak %30 iade gelir de, %50 yapaydı iyiydi

• toplamda olması iyi olmuş.
  • psn-xboxlive da olsa iyiydi
  • Bununla uğraşacağıma forumda bir sürü %30-35 indirim yapan oluyor onlardan alırım daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyanın encard da olmaması aşırı hayal kırıklığı benim için. Müşteri hizmetlerine söyledim encardın kampanyaya dahil olması isteğim için, bildireceklerni söylediler umarım bildirirler. Kredi kartı olmayan ve kampanyadan yararlanmak isteyen arkdaşlarda böyle bir talepte bulunursa güzel olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aentesal

Kampanyanın encard da olmaması aşırı hayal kırıklığı benim için. Müşteri hizmetlerine söyledim encardın kampanyaya dahil olması isteğim için, bildireceklerni söylediler umarım bildirirler. Kredi kartı olmayan ve kampanyadan yararlanmak isteyen arkdaşlarda böyle bir talepte bulunursa güzel olabilir.
    Bu bildirimin hiçbir işe yaramayacağını üzülerek belirtmek isterim. :) Kampanyaya dahil edilmesini beklemek yerine Enpara Kredi Kartı almanız faydanıza olur eğer şartları taşıyorsanız.
  • normal kart yok

enpara sana her gün farklı şekillerde sövdürdüğün için teşekkürler.
  • Tum parami 5-6 yildir enparada tutuyorum. Ilk zamanlarinda harika kampanyalari vardi, gunluk faiz ve aylik faiz esitti, kullanmak icin cok sebep vardi. Epey de kisiye referans olarak enpara aldirdim, ama enpara yavas yavas sonunu hazirliyor. Hem banka kartini hem de kredi kartini kullaniyorum, fakat "kredi kartim var oley sizin yok" diyemicem, bu acikca ayrimcilik ve dayatmadir. Muhtemelen baska cozumlere yonelicem onumuzdeki zamanlarda, gidin de kampanya nasil olurmus Papara dan ogrenin.
  • Steam bakiyesi almamız durumunda da geçerli sanırım, değil mi ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.