Şimdi Ara

Steam'de Her Ay %50 İndirim (Enpara Kredi Kartı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
4
Favori
18.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devulations

O ekran hocam ama şartlar değişmiş yüzde 30 ona göre ben almadım demin gördüm
    belki biz eski şartlara tabi oluruz denemek lazım kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: 747kubimustafa747

Bugün 50tl almıştım, ama encard kalkmış ve %30 olmuş. İade talebinde bulundum, bakalım ne olacak.
    Edit: uygulama erken güncellenmiş bu şartlar 24.00'dan sonra geçerliymiş, talebi iptal ettim.
    kardeşim kesin bilgimi bosa alış yapmıyım bende
  • kendim cevaplıyım mh ile gorustum bugun encardlada alabilirsiniz ve %50 si iade olur dedi ss de aldım 7 sinde yatmazsa hic sansları yok
  • Nakahella kullanıcısına yanıt
    ben bu ay aldım mayıs ayında da alsam iade alır mıyım Nakahella bey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cogo PRENS -- 30 Nisan 2020; 23:16:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

kendim cevaplıyım mh ile gorustum bugun encardlada alabilirsiniz ve %50 si iade olur dedi ss de aldım 7 sinde yatmazsa hic sansları yok
    Anladığım kadarıyla problem yok, şartlar erken değişmiş ama geçerli değil henüz. Biraz önce alım yaptım ve şimdi yazılanları gördüm, enpara yamuk yapmaz diye düşünüyorum.
  • Boacompara yerine düz mastercard seçmiştim, onun için iade talebi oluşturup yeniden 50 lira satın aldım. Hadi bakalım.
  • Arkadaşlar daha önce soruldu mu bilmiyorum. Hem hesap kartı ile hem de kredi kartı ile 50 TL yani toplamda 100 TL bakiye alırsak sadece bir kez mi 25 TL yatıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu tesadüfen görünce bir an için kampanyanın son dakikalarında olduğumuzu hatırladım.

Cüzdana attım 50 lira.

Vesile olan arkadaşlara teşekkürler.
  • yüzde 30a düşürmeleri saçma olmuş şu an adamakıllı tek kampanyaları bu idi bu ay muhtemelen kullanmam
  • 2 kez %50 kazandiysak bu aya kazanmiyoruz degil mi? her ay 15 max 45 tl yapmilar ama biz zaten 50tl kazandik.
  • Steam'de Her Ay %50 İndirim (Enpara Kredi Kartı)

Enpara dan aciklama gelmiş.
    Ohh iyi 100 lira walleti 50 ye aldik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yine eski şartlara döndü kampanya.

hemde encard dahil değil

neyse şu dönemde beleş 50 tl geri ödeme aldık. buna da şükür :D
  • encard'ın bu ay dahil olmadıgını tüm kartlarla harcama yapmadan önce öğrenseydim iyiydi
  • enparayı bir süredir rafa kaldırmıştım artık orada daha uzun kalacak gibi
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    steam üzerinden iade talebi oluşturun isterseniz
  • mahtant kullanıcısına yanıt
    hangi kartı hangi hesapta kullandığımı bilmiyorum işler karıştı

sağlık olsun
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Dahil zaten
  • Mart ve Nisan ayında 25 TL iade yapılıp. Mayıs ayı için de %30 yani 15TL toplamda 65TL
    150/65 TL gayet iyi bir kampanya. 85TL'ye 150TL yüklüyorsunuz. Neyini beğenmediniz anlamadım.
  • can6prmk kullanıcısına yanıt
    Kampanya açıklandığında dahil değildi, sonra bir güzellik yapıp 2 aylık dahil ederek oranı %50'ye yükselttiler, sonra tekrar eski haline döndü.

Şu an Enpara Banka kartı dahil değil, sadece kredi kartı dahil:
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Baştaki farklılığı bilmiyordum. Eee ben 3 ayda da banka kartı ile aldım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.