Şimdi Ara

Steam'de Her Ay %50 İndirim (Enpara Kredi Kartı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
4
Favori
18.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam böyle çeşitli maddeler var, 5 ini yerine getirdiginizde ayın enparalisi oluyorsunuz Steam'de Her Ay %50 İndirim (Enpara Kredi Kartı)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    EnPara
    'Ayın Enparalısı' nedir ve nasıl olunur?
    https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/ayin-enparalisi

İstenilen işlemler arasından 5 tanesini gerçekleştirince "Ayın Enparalısı" olunuyor. Böylece ayrıcalıklı enpara kampanyalarından faydalanılabiliyor.
  • ve nisan geldi steam cüzdan yükleme vaktiiii
  • STEAMGAMES DE olarak gözüküyor, Visa seçmiştim, normal demi bu
    almanya pos undan geçiyor görünüyor yani
    Hesap tr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet beyler nisan ayı için harcamalar yapıldı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

evet hocam zaten forumun %80'i öyle yapıyor.

mart ve nisan ayında iki kere 50 tllik cüzdan satın alacaksınız. olay bu

Alıntıları Göster
    Bu ay yapılan steam harcamanın iadesini 7 Mayıs'tan önce alamaz mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 19 Nisan 2020; 11:14:22 >
  • Merhaba enpara kredi kartı ile steam cüzdan ödemesini MasterCard/boacompra ile yaptım boacompra/national gibi bir seçenek yoktu. hareketlerde iyizico/store.steampow ISTANBUL TR olarak gözüküyor. Yapılan işlemin iade alabilmesi icin geçilen aşamalarda gözükenler bu şekilde mi? Birde bildirim veya SMS indirimin yansıyacağı günmu geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ondemand

Merhaba enpara kredi kartı ile steam cüzdan ödemesini MasterCard/boacompra ile yaptım boacompra/national gibi bir seçenek yoktu. hareketlerde iyizico/store.steampow ISTANBUL TR olarak gözüküyor. Yapılan işlemin iade alabilmesi icin geçilen aşamalarda gözükenler bu şekilde mi? Birde bildirim veya SMS indirimin yansıyacağı günmu geliyor.
    Evet normal süreç bu İyzico ile olan. Önümüzdeki ayın 7'sinde iadeyi yapıyorlar mesaj ile bilgilendirme geliyor.
  • Jabroni kullanıcısına yanıt
    Cevabınız icin teşekkürler

• AKP hükümeti oyun oynatan cihaza vergi zammı yaptı hemde %50 artık oyuna para yetmez
  • cavador kullanıcısına yanıt
    Bu steam ile alakalı bir indirim hocam bilgisayar oyunları için konsollara gelen vergi ile alakası yok yanlış konudasınız

• Arkadaşlar 30 nisana kadar demiş şu an alsam olurmu acaba bugün dahilmidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi1i kullanıcısına yanıt
    30 nisan bitmedi daha. Ben de bugün ekledim bakiyeyi. Ayın enparalısı olmayı halletmen lazım önce.
    Kampanya 31 Mayıs olarak güncellendi ama indirim oranı %30 bu sefer. Şu an güncel hali 01 Mart-31 Mayıs olarak bu şekilde gözüküyor. %50 yerine %30 sayabilir indirimi.

• Onu haletttim de Steam cüzdan kodu mu satin alıyorduk yoksa direk Steam cüzdana 50 tl para ekleyerek yapıyorduk onu hatırlayamadım , lakin Steam cüzdan kodu satın al ekranını bulamadım , hani bir kod veriyordu onu yaziyorduk vs.

• Steam'de Her Ay %50 İndirim (Enpara Kredi Kartı)

Su ekrandanmiydi ?

• Ben ikinciyi 50 TL lik kampanya yüzde 50 iken almıştım.
    Şimdi guncellemisler,mayısın ilk haftasi bana yüzde 30 mu yaptıracaklar.
    Sacma,ben kampanya 50 iken satın almıştım
    Edit;ayrıca encardlari kaldirmislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 30 Nisan 2020; 22:10:47 >
  • Millet onay ekranindayim Burdan mi alıyorduk ona göre okeyliycem

O ekran hocam ama şartlar değişmiş yüzde 30 ona göre ben almadım demin gördüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 50tl almıştım, ama encard kalkmış ve %30 olmuş. İade talebinde bulundum, bakalım ne olacak.
    Edit: uygulama erken güncellenmiş bu şartlar 24.00'dan sonra geçerliymiş, talebi iptal ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 747kubimustafa747 -- 30 Nisan 2020; 23:30:48 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.