Şimdi Ara

Steam'de Her Ay %50 İndirim (Enpara Kredi Kartı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
4
Favori
18.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ay banka kartina iade gelmiyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın 29'unda steam alışverişi yaptım.Çok büyük ihtimalle yarın provizyondan çıkıp dönem içi hareketlerde göreceğim.Olur ya provizyon süreci uzar ve 1 hazirana sarkarsa iade için bu herhangi bir sorun oluşturuyor muydu ? Yoksa alışverşin yapıldığı tarih mi baz alınıyor ? Provizyon işinin bir önemi yoktu değil mi bu kampanyanda.Aklıma takıldı birden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1040

Ayın 29'unda steam alışverişi yaptım.Çok büyük ihtimalle yarın provizyondan çıkıp dönem içi hareketlerde göreceğim.Olur ya provizyon süreci uzar ve 1 hazirana sarkarsa iade için bu herhangi bir sorun oluşturuyor muydu ? Yoksa alışverşin yapıldığı tarih mi baz alınıyor ? Provizyon işinin bir önemi yoktu değil mi bu kampanyanda.Aklıma takıldı birden :)
    Oluyor. Arkadaşım geçen ay 28inde yaptı alışverişi bu ay düştü provizyondan o sebeple iade alamadı.
  • ahmet1040 A kullanıcısına yanıt
    gecen ayın 30 unda işlem yaptım bende 1rine atmış iade gelmedi durumu incelensin diye steam dekontu felan mail attım incelesinler diye 23 gün oldu kayıt için dönüş yapan olmadı halen inceliyorlarmış bilginiz olsun.
  • Sabah baktım hala provizyonda gözüküyor.Müşteri hizmetlerini arayayım bakalım.Teşekkürler.

• ismai1 kullanıcısına yanıt
    Anladım,2 gün içinde provizyondan dönemiçine düşüyordu.Hala düşmemiş.Korktuğum başıma geldi.Ama 29unda yaptım alışverişi.Provizyon kısmı bizi ilgilendirmemesi gerek.Müşteri hizmetleri çözmesi gerek.Bakalım nolcak.

• Yav öf be aykü, cumartesi 50tl yuklicektim steame baktim firsatlardan kalkmis. Son günler haftasonuna denk geldigi icin kalkmis sanirim. Keske 29unda yatirsaydim feelsbad :(

• Kampanyanın son günü bugün.Müşteri hizmetleri alışverişin yapıldığı tarih önemli dedi.Sorun olmaması gerekli dedi.Ben de iade alamayan arkadaşlarım oldu provizyon tarihinden dolayı diye anlatınca,konuyu detaylı araştırıp gün içinde dönüş yapayım dedi.Tamam dedim.Tarih, saate kadar görüyor ekranında alışverişi.Telefonla kayıt da edilmiştir bu görüşme :)) Sorun olmayacağını düşünüyorum.Ama siz yine de müşteri hizmetlerini arayın.Bugün yapacağım alışverişten iade alabilir miyim diye sorun.İşlem yaparken mastercard seçmeyi unutmayın.Diğer yöntemlerde iade olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1040 -- 31 Mayıs 2020; 10:4:17 >
  • Az önce aradı müşteri temsilcisi.Herhangi bir sorun gözükmüyor,işlem yapılan tarih 29'u saat 12:42 olarak gözüküyor bizde.İadeniz bir sonraki ayın 7sinde yatacaktır,sorun olmayacaktır dedi.Ben de teşekkür ettim kapattım.Bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1040

Kampanyanın son günü bugün.Müşteri hizmetleri alışverişin yapıldığı tarih önemli dedi.Sorun olmaması gerekli dedi.Ben de iade alamayan arkadaşlarım oldu provizyon tarihinden dolayı diye anlatınca,konuyu detaylı araştırıp gün içinde dönüş yapayım dedi.Tamam dedim.Tarih, saate kadar görüyor ekranında alışverişi.Telefonla kayıt da edilmiştir bu görüşme :)) Sorun olmayacağını düşünüyorum.Ama siz yine de müşteri hizmetlerini arayın.Bugün yapacağım alışverişten iade alabilir miyim diye sorun.İşlem yaparken mastercard seçmeyi unutmayın.Diğer yöntemlerde iade olmuyor.
    Ben encard sandim konu kredi kartiymis. Encardda da vardi da mayis icinde ama kalkmis gorunuyo. Erken mi kalkmis yani? Suan yapsam olur mu acaba.

• encard geçerli değil.Kredi kartı varsa yapabilirsiniz.Bugün ayın 31'i sonuçta.OLmadı müşteri hizmetlerini arayın,teyit ettirin.İçiniz rahat edecekse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1040 -- 31 Mayıs 2020; 15:58:0 >

• Steam'de Her Ay %50 İndirim (Enpara Kredi Kartı)

• steam için şu an herhangi bir banka kampanyası var mı arkadaşlar
  • Fastpay var %50 iade veriyor, 15TL'ye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.E.U.S

Fastpay var %50 iade veriyor, 15TL'ye kadar.
    okudum da bazı arkadaşlar sorun yaşamış iade konusunda. genel olarak sıkıntılı bir sistem mi fastpay ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

okudum da bazı arkadaşlar sorun yaşamış iade konusunda. genel olarak sıkıntılı bir sistem mi fastpay ?

Alıntıları Göster
    Fastpay bakiyesiyle alınınca anında iade ediliyor ama kredi kartı kaydedip onunla alınca 1 aya kadar sürüyormuş %50 iade sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

steam için şu an herhangi bir banka kampanyası var mı arkadaşlar
    Tosla'da e-pinler %10 indirimli. Ben steamde ihtiyacım olduğu kadar e-pin aldım az da olsa avantaj sağladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

Fastpay bakiyesiyle alınınca anında iade ediliyor ama kredi kartı kaydedip onunla alınca 1 aya kadar sürüyormuş %50 iade sanırım.

Alıntıları Göster
    komisyon varmıydı. direk 30 lira atıp çekeyim, peki iadeden gelecek 15 lirayı nasıl kullanıyoruz.
  • Merhaba arkadaşlar, kullanabileceğimiz güncel banka kampanyası var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feather

Merhaba arkadaşlar, kullanabileceğimiz güncel banka kampanyası var mı?
    tosla.com
    Epic, Playstation, Steam ve Xbox ödemelerinin Tosla Kart ile %25’i bizden! - Tosla
    https://tosla.com/kampanyalar/epic-playstation-steam-ve-xbox-odemelerinin-tosla-kart-ile-25i-bizden

www.bonuspiu.com.tr
    Dijital oyun ve müzik platformlarında yapacağın her ödemeye %20, toplam 20 TL bonus! | Bonus Piu
    https://www.bonuspiu.com.tr/kampanyalar/bonus-piu-dijital-oyun-muzik-bonus-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 30 Eylül 2020; 16:34:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.