Şimdi Ara

Steam'de Her Ay %50 İndirim (Enpara Kredi Kartı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
4
Favori
18.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sleepless3423

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Maalesef öyle olacak. Ama enpara nın kampanya yapıyoruz ayağına 2000 TL lik harcamaya 15 TL lik kahve indirimi gibi olağanüstü komik kampanyaları cidden dillere destan hale geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç yoktan iyi her ay bakiye yüklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceh.meh

Yıl olmuş 2020, yüzde 30 yani 15 lira para mı bu devirde. İnsanlar o parayı gözünü kırpmadan bir bardak kahveye veriyorlar. Enpara bitmiş.
    %30 gayet iyi bir indirim oranı. sıcak fırsatlar değil de bedava fırsatlar falan açalım oraya gidin bence siz.
    hiç yoktan alacağın üründen 15tl iade alacaksın...
  • Başlık Enparalıya Steam 50/15 yazılabilir bence..
    %30 falan şekilli şukullu kampanya başlığı yapıp 15tl harçlık atılması üzdü. Koşullar da baya aktif kullanım istiyor resmen...
    Pinti Arap bankası oldular iyice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

hiç yoktan iyi her ay bakiye yüklerim
    Max iade 45 hocam yani 3 ay iade alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Arvelo

%30 gayet iyi bir indirim oranı. sıcak fırsatlar değil de bedava fırsatlar falan açalım oraya gidin bence siz.
    hiç yoktan alacağın üründen 15tl iade alacaksın...

Alıntıları Göster
    15 TL nedir diye düşünürsek %30 şekil yapıp cep harçlığı vermek?
    En basitinden en kısa yola otobüs bileti bile 15 liradan fazla ya da akbil ücretleri vs. Vs.

• beyler steam hesabınızı enpara.com a kayıt ediyorsunuz, oyunları gift olarak atıyorlar
  • Kampanya ve sunuş biçimi çöp oğlu çöp. Enpara geçen ay da 2000 lira alışveriş yapana 1 bardak kahve ısmarlıyordu. Axess'e bakarsanız kampanya nasıl yapılır görürsünüz. Yüzde 30 deyip 15 tl limit koymak doğru değil. Yaptıkları reklam kocaman (Yüzde 30 indirim) verdikleri ödül minicik (15 TL). Kızdığımız nokta bu.

Böyle bir kampanyayı Axess yapsaydı şöyle yapardı : ''50 Tl Steam harcamanıza 15 TL Chip-para.'' Böyle olsa kimse bir şey demezdi. Laf cambazlığına gerek yok. İyi o zaman bende kampanya yapayım, Steam'de yüzde 90 indirim diye, alta da not düşeyim maksimum 1 tl kazanabilrsiniz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FZT01 -- 29 Şubat 2020; 18:54:8 >
  • Bonus Genc 30/15 veriyor çer çöp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sen şaka mısın. Enpara kredi kartı, hiçbir alışverişte puan vermiyor. Ben world ve bonus kredi kartlarıyla, ayrı ayrı her birinden ayda 100/150 TL puan kazanıyorum. Enpara hazretleri, 15 tl indirim yapacak diye Allah razı olsun mu diyeyim bir de. Ben veya çoğu diğer kişi dakikada yüzde 30 hatta daha fazla indirimle steam bakiyesi yükleyen insan bulabilir.
    Yüzde 30 indirim denilip, 50 TL sınırı konulmasa o zaman tamam çok iyi kampanya helal olsun derdim. Dediğim gibi 15 tl para değil. 200 liralık oyun alacağım zaman 185e almış olacağım. Bu mu kampanya.

• Jiraiya kullanıcısına yanıt
    Geçerlidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zaten %30-35 indirimle kod şeklimde oyunları alabilirsiniz.

direkt para yüklemek istiyorsanız da %65 den dota cs-go itemi alır takaslarsınız veya satıp %15 steame komisyon verip %70-75 civarında nakit para hesabınıza eklersiniz.

dolayısıyla çöp kampanya...

• Aslında 50-15 diye düşününce ilk başta bana da az geldi ama kampanya 3 ay sürecek yani 150-45 diye düşününce çok fena da değil. 150 liralık oyun 105 liraya gelmiş olur. Hem belki kampanyayı uzatma kararı alırlar o zaman bu rakam böyle artarak gider. Zaten düzenli olarak Steam üzerinden alışveriş yapıyorsanız hiç yoktan iyidir. Ama yüzde şu kadar diye oran verip ondan sonra en en fazla şu kadar kazanabilirsiniz diye komik rakamlar verilen kampanyalar benim de hoşuma gitmiyor. Doğru düzgün 50 liralık harcamanıza 15 lira iade deselerdi bu kadar sevimsiz olmazdı.
  • Bizim ailede 4 kart var mount and blade ay sonu çıkıyordu iyi denk geldi. 150 tl vermem demiştim ama 105 veririm :D
  • Cs go skinlerini bynogame yada forumdan %30-%40 indirimli alabiliyosunuz zaten.Yani 100 tl lik cs go skinini 60 tl ye satıyolar.60 liraya aldığınız 100 liralık skini de steam pazardan %12 komisyonla 88 tl ye satıyonusuz.60 tl verip 88 lira bakiye alıyonusuz.En temiz steam bakiyesi yükleme şekli budur.
  • Steam üzerinden yapılan harcamalarda ödeme yöntemi (Payment method) olarak "Mastercard ve Mastercard (BoaCompra/National) seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir. Diğer ödeme yöntemleri ile yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Bu ne demek? iki seçenekte ayrı ayrı mevcut ödeme ekranında...Sadece mastercard seçsek olur heralde...
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    Kampanya güncellendi. Encard da kampanyaya dahil edildi, indirim %50 oldu.

Spotify&Netflix ve Kidega kampanyaları da güncellendi.

• Rapator kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla Mastercard logolu kartınız varsa Mastercard veya Mastercard (National) yöntemlerinden birini seçmeniz lazım. Mastercard (National) seçerseniz bu yönetmin para iadesi olmaz uyarısı veriyor steam, sadece Mastercard seçince olması lazım.
    Eski encardlar VISA logolu oluyor onlarda VISA seçeneği seçilecek.

Steam'de Her Ay %50 İndirim (Enpara Kredi Kartı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 21 Mart 2020; 1:11:40 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.