Şimdi Ara

Troyda Protesto yürüyüşü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salıyı çarşambaya bağlayan gece Jangandan Donwhanga kadar yüryelim. Bağıralım çağıralım. " Where is the Gm" "What is this Dc" vs. Eğer çok kişi olursak kale alırllar belki bizi. Zatn oyuna giremioz . Yeni Serwer istemioz. Troyu güçlendrsinler. Salı gecesi saat 1 de Janganın South Gate de toplanalım.Donwhanga kadar yürüyelim..

Joymax Joymax duy sesimizi işte bu Silkroadın Ayak Sesleri

AMACINI BELLİ ETMEYEN,AMAÇ İÇİNDE BOĞULMAYA MAHKUMDUR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mksengun -- 25 Haziran 2006; 19:15:04 >

• sadece troyu değil, para kazanmak için patch yapıcaklarına daha kaliteli serverlarla oyun sağlasınlar!!!
    tek hedefimiz ÇÖZÜMÜN BIRAKMAK DEĞİL SORUNUN ÜZERİNE GİTMEK OLDUĞUNU GÖSTERMEK OLMALI!!!!

hergün JOYMAX e edilen kötü sözler bana edilse firmamı kapatırdım
  • ben varım...
    hatta bu isi sadece bu sitede diil yabancı sitelerde de duyuralım...
    olursa muhtesem olur, kaale alınırız...
  • ßen yürüyemem yolun yarisinda indirirler beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gingers

ßen yürüyemem yolun yarisinda indirirler beni

oyundan tg beklerken dc yedim moral sıfırdı bunu okuyana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnIy4yOu -- 25 Haziran 2006; 15:12:52 >
  • Yürüomuyuz yürümüomuyuz anlamadım bn. Ya bnce böyle bişi şart....
  • ya yururuz yurumesine de turkiye saatiyle saat 01:00 kore saatinde 07:00 ediyo, sesimizi kim duycak o saatte?? anca ss alıp post ederiz saga sola, ozellikle official siteye... ben yinede varım yani sonuna kadar yururum, kalabalık saglansın da...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalabalık sağlanması için biras daha yayılması lazım. Gece 1 yapmak zorundayız çünkü ancak o zmn oyuna girebiliyoruz. Ben guild noticeye yazarım. Global Chat olan arkadaşlar Janganda Protesto yürüyüşü war gibilerinden bişiler yazarlar. Hallederiz inşallah. Salıyı Çarşambaya Bağlayan gece saat 1 de yürüyoruz.

Şu DC sorunu çözülsün...
  • bence adamlar takmazlar ama yapmak şart böle bişi
  • Aramızda İngilizce bilen ii arkadaşlar war. Jangandakiler kolay ikna olurlar. Hem yolda kasılırlar. Ya deriz duygu sömürüsü falan die.
    İnşallah güzel olcak.

Global chat olan war mı?
  • kesinlikle katılıyorum fikrinize herkes guildindekileri getirse arkadaşını getirse büyük çoğunluk sağlanır.tabii oyuna girebilirsek
  • Ewt hade Türkler el birliğine. İnshallah salı gecesi şöle yoğun bi kitle olur Janganda da kaale alınırız. Yoksa 3-5 kişiyle protesto mu olur. Glabal Chati olan war mı????
  • Agalar ok yapalım ben kinighete on-li-ne den geldim zatan level 3 üm agalar
  • Bende gelirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

Agalar ok yapalım ben kinighete on-li-ne den geldim zatan level 3 üm agalar

Keşke aga demesen. Kardeş de Birader de, hatta hiç bişi deme. Ama aga demee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.