Şimdi Ara

trt 4k yayın sorunu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
46.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forumq

Adam yukarıda yazmış hala soruyorsunuz ya

cevap verıyoruz..varsa sorun sor yoksa ceneye gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Verdigim frekansta Trt4k yayınını alamayan arkadaslarin çanak antenlerine ince bir ayar yaptırmaları gereklidir.

Türksat
    12615 Yatay (H)
    12500

Yaptim oldu.
    Tsk...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonu 2013 yılında almıştım samsung led tv trt 4k yayınını açtığımda ses var görüntü yoktu tv desteklemediği için oldu galiba.
  • Adam frekans yazmış, sen uyducu falan diyosun, yoksa uyducu musun, buradan yardımcı olsana.
  • Ciddi ülkelerde ülkenin yayın standardına uygun olmayan TV ler o ülkeye giremez.Bizde yillarca türkçe karakterterleri olmayan cep telefonları satıldı ve hala satılıyor.Yahu kardeşim senin malın bu ülkenin standartlarına uymuyor bu malı türkiyede satamazsın diyecek bir merci yok.
  • focus1 kullanıcısına yanıt
    yahu kardeşim bırak çanak anteni ayarlamayı filan... bu sayfa 4k 30P televizyonların trt 4k yı gösterememesi ile ilgili sıkıntı için açılmış. sen kalkmış anteni ayarlayın filan diyorsun.
    düzgün açıklama yap bari.
    yani, bahsettiğin gibi uyduya ince ayar çekilmesi ve yeni trt 4k frekansını girmemizle LG UB830 model tv lerde de trt 4k yı izleyebilecek miyiz? bir iyilik yapacaksan, detaylı anlatarak yap. Hem unutma bu sayfa 4k 30P için açılmış.

• Arkadaşlar TRT4k Kanal için uydunuzla uğraşmayın.
    TRT yeni frekans için görüşmeler sürüyor.
    kaynak:https://www.facebook.com/TRT4K
    TRT4K kanalı ben dahil şuan kimse izleyemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 12 Ağustos 2016; 8:45:29 >
  • Türksat
    12615 Yatay (H)
    12500
    Frekansından ben izliyorum. Sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cananbatur

yahu kardeşim bırak çanak anteni ayarlamayı filan... bu sayfa 4k 30P televizyonların trt 4k yı gösterememesi ile ilgili sıkıntı için açılmış. sen kalkmış anteni ayarlayın filan diyorsun.
    düzgün açıklama yap bari.
    yani, bahsettiğin gibi uyduya ince ayar çekilmesi ve yeni trt 4k frekansını girmemizle LG UB830 model tv lerde de trt 4k yı izleyebilecek miyiz? bir iyilik yapacaksan, detaylı anlatarak yap. Hem unutma bu sayfa 4k 30P için açılmış.

Yazdığım frekansı girip kanali açanlar anten ayari yapıp açan var sizin tv uydudan 4k yayini desteklemiyorsa bunda yapilacak birsey yok ayrica bu konu başlığı trt 4k yayin sorunu yaziyor. Verdigim bilgi bir cok kisinin isine yaramış sizin isinize yaramiyorsa ben ne yapayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esan26

Türksat
    12615 Yatay (H)
    12500
    Frekansından ben izliyorum. Sorun yok.

istanbul avrupada sorun yok rahat izlersin..
    trt4k nın yazdığı yoruma bak 22 saat önce yazmış. "Bazı izleyicilerimizde problem olmaktadır. Yeni frekans için görüşmelerimiz sürmektedir."
    diye yazmış..
  • Ben Ankaradayım.
    Sizin, şu anda kimse izleyemiyor yorumunuza istinaden yazdım cevabı.

• 4K yerine Full HD ye geçseler daha iyi olurdu bence.
  • TKGS de artık gösteriyor..
    TURKSATA geçmişti TKGS de 101 sırada.. bilginize.
  • arkadaşlar yardım edin...yeni frekansı girdim ama 619. kanala geçmiş yani eklemiş...trt 4k bende normalde 1 numarada...şimdi nasıl taşıyacam?taşıdığım zaman 1deki çalışmayan kanal 2ye geçmeyecek mi?
  • Bazi arkadaşlarda yayin alirken bazilari benim gibi sorun yaşıyor. Trt 4k face sayfasinda bazi izleyiciler sorun yaşayabiliyor yenı frekans görüşmeleri sürüyor yazmiş admin ben belirtilen frekansta yayın alamıyorum suan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki aydir cozemediler su frekans isini. Anladigim kadari sinyal kalitesi nispeten yuksek olan kisilerde yayin izlenebiliyor bende sinyal yok malesef. Belki ince bir lnb ayari cozer isi ne dersiniz?

• Samsung 48ju6570 war bnde ılk actgmda sınyal kalıtesi yuZde onlardaydı ona ragmen sıkıntısız oynatıyrdu ama smdi manuel girs yapp frekans ayarıda yapıorm kanal cıkmıo

• ks 8000 2 gün izledim ama şu anda sinyal sıfır ve izlenmiyor
  • TKGS de izleyin TURKSAT ile boşuna uğraşmayın TKGS daha iyi..
  • Warmı trt 4k yı ızleyemyn

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.