Şimdi Ara

TRT 6 Adını TRT KURDÎ Olarak Değiştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TRT 6 Adını TRT KURDÎ Olarak Değiştirdi

http://www.trt.net.tr/Anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trt6

TRT 6 Adını TRT KURDÎ Olarak Değiştirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göztepe Tesisat -- 10 Ocak 2015; 21:32:37 >

• Ben tarattiktan sonra silmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında silmiştim zaten.

• Burası karışır vaziyet alın

• Silinen kanallar arasında..Ayrımcılık olsun diye silmedik.Sadece işime yaramadığı için sildim.
  • ambleminide güneş yapsınlarda tam olsun
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Hocam çooook konu dışı ancak imzana hayran oldum ve belirtmeden geçemedim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRT - tabii
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

Hocam çooook konu dışı ancak imzana hayran oldum ve belirtmeden geçemedim....

Teşekkür ederim :)
  • trt turk var. trt laz, trt cerkez acsinlar insan yadirgamaz ama bunlara karsi degsk bi duygu var insanin ici istemiyo.. ulan yollar kapaniyo hastalaniyolar sonra devlet yardim etsin ama isi gorulsun daha sonra TC kahrolsun diyolar. bu yapida olanlarn hepsinin ALLAH bin belasini versin.

• Trt kurdi degil trt biji pkk de yapsalar bu kanalı izlenmez. Uyducuyum Okadar kürdün çanağını yapaıyorum daha bitanesi demedi trt 6 yı kürt kanallarının yanına taşı. Zaten Kürtçe bilenin hotbirdi muhakakk var ve sterk rohani med nuçe kanalları favoride başı çekiyor.
    Med nuçe sterktv rohani gibi kanallar varken kim ne etsin trt nin kanalını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 11 Ocak 2015; 11:25:58 >
  • frekans israfı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 11 Ocak 2015; 12:53:27 >
  • adamların adı kürt ne diyeceklerdi anlamıyorum bazen çok beyinsiz oluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

trt turk var. trt laz, trt cerkez acsinlar insan yadirgamaz ama bunlara karsi degsk bi duygu var insanin ici istemiyo.. ulan yollar kapaniyo hastalaniyolar sonra devlet yardim etsin ama isi gorulsun daha sonra TC kahrolsun diyolar. bu yapida olanlarn hepsinin ALLAH bin belasini versin.

Bunlar diye ötekileştirmeyin ve herkesi bir tutmayın. Vatanına milletine karşı olan her ırktan insana karşıyım ancak insanları o bu diye ötekileştiren insanlarında gözümde damla değeri yok. Devletimiz çatısı altında yaşayan her millete kanal açıp onları kucaklıyor siz insanları bunlar deyip ötekileştiriyorsunuz yazık gerçekten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.