Arkadaşlar TRT'de Süper Spor diye bir program var. Alfa MiTo'yu test etmişler. Test eden kişi bir ralli pilotu olan Dağhan Ünlüdoğan. İzleyin bence çok iyi bir analiz olmuş :) Buradan: http://www.vimeo.com/11355612
kısmetse aracıma bir iki haftaya kavuşuyorum. uzun zamandır mini cooper hayranlığım vardı ta ki MiTo ile tanışana kadar..
quote:Orijinalden alıntı: Marseille13 kısmetse aracıma bir iki haftaya kavuşuyorum. uzun zamandır mini cooper hayranlığım vardı ta ki MiTo ile tanışana kadar.. Şimdiden hayırlı olsun aracınız
quote:Orijinalden alıntı: net_katil quote:Orijinalden alıntı: Marseille13 kısmetse aracıma bir iki haftaya kavuşuyorum. uzun zamandır mini cooper hayranlığım vardı ta ki MiTo ile tanışana kadar.. Şimdiden hayırlı olsun aracınız teşekkürler yarın aksilik olmazsa satış işlemlerini halledip aracı üstüme alacağım. Alfa Romeo kulübü'nün yolu göründü. =)
quote:Orijinalden alıntı: Marseille13 teşekkürler yarın aksilik olmazsa satış işlemlerini halledip aracı üstüme alacağım. Alfa Romeo kulübü'nün yolu göründü. =) hayırlı olsun , yorumlarını bekliyoruz :)