Şimdi Ara

TRT HD (biss key)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
1
Favori
46.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biss key
    Key: HEX: 1000000000000000
    TRANSPONDER
    11041, V, 8400 3/4 8PSK @42.0°E (Turksat 2A/3A)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankhenathon -- 30 Kasım 2012; 12:59:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı tv bende var trt hd seyredemiyorum, yeni bisskey lazım paylaşırsan sevinirim.
  • evet frekans değiştiklten sonra key değişti galiba nasıl bulabilecez acaba ?
  • arkadaşlar bilen kişiler lütfen paylaşalım buradan keyleri

• arkadaşlar bilgisi olan lütfen yazsın.. 25 mayıs barcelona - athletic bilbao maçına yetişelim bare..
  • Dün trt hd nin çalışanları ile görüştüm dedilerki sadece frekans değişikligi oldu dediler eski biss key üzerinden şifreye giriyorlar mıs 11 hane 0 dan sonra başına 1 rakamını ekle dediler bi de 15 hane 0 dan sonra 1 rakamını ekle dediler kesinlikle olurmuş ama tek barselona maçı içinde zahmet çektiğinize değmeyecek gibi 2012 avrupa şampiyonasi na bakamayacagız trt digiturk le anlaşmış yani biss key le açılamayacak dediler ve beni soğutular maç dan neden maçları hd olmayanı şifresiz verirler de hd olanı şifreli verirler ben de anlamış değilim

• Bildiğim kadarıyla TRT HD yayınları BISS şifreli değil, açık yayın.
    Ama yayın sinyalleri o kadar zayıfki, Zambiya TV nin sinyalleri bil daha güçlü...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV8 HD İPTV LİNK ARIYORUM!!!
    10 yıl önce açıldı
    Vestel Smart TV biss key girme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: messire

Bildiğim kadarıyla TRT HD yayınları BISS şifreli değil, açık yayın.
    Ama yayın sinyalleri o kadar zayıfki, Zambiya TV nin sinyalleri bil daha güçlü...

açık yayın fakat bir anlaşmadan dolayı maçlarda türksat a şifre giriyor..
  • tam olarak biss keyi bilen varmı arkadaş yukarıda yazdı ama çok karışık hiçbirşey anlayamadım..
  • up.
  • Evet arkadaşlar şu an izleyemiyoruz.Biss de güncel neden açmıyor.key mi değişti acaba.
  • Bir tane mac verecekler onu da düzgün veremiyorlar. Şu anda açılmıyor.

• Bende de açılmıyor.Trt Hd bizden aldığı vergileri Digitürke verecek.Fakirden alıp zengine veriyor.Trt alacağın olsun.Şimdi facebook sayfasına girip ağzıma geleni söyleyeceğim.
  • biss key olmuyor açilmiyor kanal
  • Başka bir konuda da yazdım.Bu adamlar paraya doymuyorlar kardeşim.

Verdiğimiz elektrikten para alıyorlar, Aldığımız televizyondan para kesiyorlar.

Vallahi şu an küplere binmiş durumdayım.Ve ve maç umrumda değil.Hiçbir trt kanalını da izlemeyeceğim.Gerçekten de izlemiyorum.

Şimdi faceden mesaj attım.Yaptığınız çok büyük bir ayıp dedim.Bu kadar insana Hd cihaz sattırıyorsunuz ve sonunda bir avrupa karşılaşmasını digitürke kıyak olsun diye(paranı da almışsındır veya birşekilde anlaşmışsındır zaten) izletmiyorsunuz şifreliyorsunuz.Siz oraya Türk Milletinin verdiği ücretlerle geliyorsunuz,siz biz olmadan yayın bile yapamazsınız.

En sonunda bunu ticarete dönüştürmeyen bir kanal kalmıştı o da TRT oldu.Ticaret hayatında Digitükle ömür boyu mutluluklar dilerim.

Yazıklar olsun diyorum başka da birşey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Başka bir konuda da yazdım.Bu adamlar paraya doymuyorlar kardeşim.

Verdiğimiz elektrikten para alıyorlar, Aldığımız televizyondan para kesiyorlar.

Vallahi şu an küplere binmiş durumdayım.Ve ve maç umrumda değil.Hiçbir trt kanalını da izlemeyeceğim.Gerçekten de izlemiyorum.

Şimdi faceden mesaj attım.Yaptığınız çok büyük bir ayıp dedim.Bu kadar insana Hd cihaz sattırıyorsunuz ve sonunda bir avrupa karşılaşmasını digitürke kıyak olsun diye(paranı da almışsındır veya birşekilde anlaşmışsındır zaten) izletmiyorsunuz şifreliyorsunuz.Siz oraya Türk Milletinin verdiği ücretlerle geliyorsunuz,siz biz olmadan yayın bile yapamazsınız.

En sonunda bunu ticarete dönüştürmeyen bir kanal kalmıştı o da TRT oldu.Ticaret hayatında Digitükle ömür boyu mutluluklar dilerim.

Yazıklar olsun diyorum başka da birşey demiyorum.

hiç sorma kardeş iyi yapmişsin ama lig tv olsun d-smart olsun zaten ortaliği mahvettiler euro2012 maçlari var trt inşallah onlarda şifre koymaz bu adamlara hiç belli olmaz

• TRT HD,1 HD,1,2[Haber],3[Spor] biss key
    Key: HEX: 1000001000000000

TRANSPONDER
    11041, V, 8400 3/4 8PSK @42.0°E (Turksat 2A/3A)

• Çalışıyor mu.Maçlarda izleniyor mu?
  • çalışma ihtimali var yoksa izleyicilerin bir kısmı nasıl bakıyorlar trt hd ye

• Dahili uydu alıcılı Beko 3d tvimde en son güncellemeyle beraber herkesin bildiği keyle sorunsuz TRTHD kanalında izledim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.