Şimdi Ara

TRT MÜZİK REZİLLİĞİ (ERDOĞAN İÇERİR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    derdim laf falan sokmak değil, okuduğunu anla ilk önce.. veya ben sana BİLALE ANLATIR GİBİ anlatayım:

top 20 müzik ne demek? en iyi 20 müzik demek... yani en iyi 20 müziği gösteriyor canım kardeşim... anladın mı?

trt müzik, kendi seçtiği top 20 lerden birincisini paylaştığım videoyu veriyor. yani en iyi sıralamada o şarkıyı veriyor...

asıl sorun şu: mesajında bahstmiştin zaten: şarkı güzel değil diye değil mi? bunu 1. sıraya koymaları sence nedir? faşizm değil midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkandayız Reis

Şahsiyetli adamın düşmanıda , dostuda çok olur helal olsun ben çok beğendim

o ilahiyi yapan adam, trtden içi boş bi proje alır, ordan da rahat 3 5 milyon alır, ama bunların hesabı sorulacak, sabaha kadar ilahi söylese yine de kurtaramaz kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız rte çok iyi şiir okuyor yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gemiş zaman içerisinde Saddam ve Kaddafiye kendi çevresindeki yağcı ve yalama takımı tarafından şarkılar, türküler yazıldığını bilirim, para karşılığı kendilerini methettirirlerdi, trt nin yaptığı da bunlara benzemiş, tarih 3. kez tekerrrür eder mi?
  • Ben önceden objektif olmaya çalışrdım, hangi parti daha demokratik, hangisi daha iyi çalışacak, hangisi hukukun üstünlüğünü benimsemiş ise ona oy veririm derdim. Ama bu yapılanları görünce sakın ola çoğunluğu kaybetmeyin çünkü aynı zulmü göreceksiniz!
  • Devletin 1 tane kanalı olur, daha ağırbaşlı olur. Gereksiz yere para harcamamaya özen gösterir. Zaten hükümetin ideolojisini dikte edebileceği bir sürü kanal varken gidip halkın parasıyla ünlü oyunculara yüksek paralar ödeyip dizi çekmek nedir. Zaten güne 3-4 dizi var insanların izlemek isteyip, sadece birini seçmek zorunda kalıp çoğunu izleyemediği. Böyle bir ortamda bir TRT eksik. hadi ille dizi çekecen o zaman ünsüz insanları oynat,devlet tiyatroları genel müdürlüğü oyuncu bulsun,konservatuarlardan öğrenci oynat. TRT Belgesel dışında hepsi bende silinmiş durumda. TRT Müzik de aşağıdan karı kız arayanlarda geçsin tam olsun iyi ki dindarlar.yoksa ne israf olurdu

• sarkıya bak POP sarkısı olmuş resmen.
  • quote:

Şahsiyetli dediğin adamın oğlu katil ve bir gün bile hapis yatmadı.
    Çocukları askere gitmedi. Daha bilemediğimiz ne kötülükleri var. Onlarda sır küpü Hakan Fidan da

Ahmet Burak Erdoğan'ın 16 yıl önce Türk Sanat Müziği sanatçısı Sevim Tanürek'i öldürdüğü kazada 'Kusursuzluk raporu' veren Eyüp Çakmak TDİ Genel Müdürü olarak atandı.

http://www.sozcu.com.tr/2014/gundem/burak-erdogani-aklayan-genel-mudur-oldu-460809/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dahi Olalım -- 30 Eylül 2016; 10:08:00 >

• canlı futbol maçı hariç açmadığım izlemediğim bir tv kanalı grubu. (ara ara trt belgesel hariç)
  • Neo Nesil N kullanıcısına yanıt
    elektrik faturasına gereksiz saplaması sebebiyle sevmiyorduk zaten telefon ve bilgisayara TRT Bandrol vergisi geldi bide. leyla ile mecnundan sonra izlenesi bi kanal olmaktan çıktıydı ama şimdilerde iyice parti kanalı olmuş
  • quote:

Fetonun düşmanı çok şimdi, ne demek istiyorsun sen? Veriyi mi egmye?

• Sahsiyetli adam!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.