Şimdi Ara

TRT'nin Haberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiye'den uluslararası internet bağlantıları teknik arıza nedeniyle yapılamıyor.

Türk Telekom'dan alınan bilgiye göre, optik kablolarda meydana gelen arızanın giderilmesi için çalışmalar sürüyor.[bandt]

• icine edeyim ben bu calismanin gecende anlatiyorlardi depremin ardindan yurt disinda ki baglantilar daha da arttirilmisti, hepsi yalan uydurma. bu iste bi pislik var, ne goruyordu denizin altindan gecen kablolar nasil zarar gorebiliyor, hadi gecen deprem oldu peki simdi ne gordu? neden ek cikislarimiz filan yok, aci ama bunlar Turkiye'nin gercekleri.!
  • Yok yok artti
    bunu cok kesin iyi bir kaynaktan biiliyorum lutfen bilip bilmeden laf atmiyalim
  • Tugi ne artmadi? neden bahsediyorsun arttigini soyleyen kim? burda bilgilerimizi paylasmak istiyoruz belli bir uslup icinde, ortami gerginlestirmenin tartismanin anlami yok, bildigin birsey varsa kaynak vs. buyur paylas.. ne bildigini soylede bizde faydanalalim. ben kendi bildiklerimi soyledim, yanlis olabilir aksini iddaa etmiyorum, cok kesin iyi bildigin kaynak nedir paylas oyleyse, fakat uslubun yanlis.. ustelik neyi kime karsi savunuyorsun anlamadim? herne halttsa yillardir telekomdam dunyanin en yavas internetini en fahis fiyatlarla kullanan her ay bir kucak para odeyen bizler degilmiyiz, sen halen laf atmaktan bahsediyorsun. lutfen bildiklerini anlat bizde aydinlanalim, tabi bunu saygi, sevgi cercevesinde basarabileceksen.

Saygilar
  • Beyler sizde de oluyor mu bilmiyorum ama 01-Ocak-2004'ten beri sabahları internete bağlanamıyorum. Line hattımın ışığı sürekli yanıyor durumda. Akşam eve geldiğimde ise sorun -eğer sorun ise- düzelmiş oluyor. Dün (03-Ocak, Cumartesi, sabah 7 civarında bağlantı kesikti, öğleden sonra 15:00 civarı bağlanabildim. Bugün (04-Ocak, PAZAR) sabah 9 civarında bağlantı yine gitti. Saat 14:30 da hala yoktu. Bu konuda telekom'dan herhangi bir açıklama da yok!
  • bugüne kadar sorunun yöresel santralden olabilir.Ama bugünkü problem sen dahil bütün türkiyeyi kapsıyor.
  • aşağıdaki topice tıkla Nednei yazıyor
    http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=69619
  • Trt'de arızanın büyük bir bölümünü giderdikleri ve bu gece veya yarın bağlantıların normale döneceğini yazıyor. ama Türk telekom bu belli olmaz.
  • inşallah...
  • http://www.alcatel.com/submarine/refs/cibles/iaa/seamewe.htm;jsessionid=CZMUENQMTDANGCTFR0HHJGQKMWHI0TNS

kopan hattın gectii yerler ve etkıledii (etkılemedii desek daha doru olur bizden baska bu kadar az cıkısı olan varmıdır bılmıorum)
  • baglantı %50 hala
  • 128K adsl ve MSN bile bağlanmıyor . Lanet olsun, Eve kablo internet aldığım gün de Cezayir depremi olmuştu. Telekom özelleşse de kurtulsak!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.