Şimdi Ara

TRT, Terör örgütü elebaşının videosunu gösterdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    45 Yıldır Böyle Devam ediyorum. Çok şükür

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt

Senin aynı mantığına geliyor seçildikten sonra belkide bedel ödetecek nerden biliyorsun hani diyorsunuz ya akp kullandı sadece chp de kullanıyor işte yine aynı yola çıkıyoruz mantığınıza göre ne akp kullanabilir de chp kullanamaz mı yoksa akp bizzat teröristler ile iş birliğimi yapmıştı .) hadi bakalım nasıl inkar etçen

• sorunlarınla ilgilenmiyorum. bu ülkede ceza yasaları olduğunu, adaletin yakın zamanda bağımsızlığının tahsis edileceğini, ağalarına sırtını dayayıp, kendini dokunulmaz sananların işledikleri cürümlerin hesabını vereceğini hatırlatıyorum. anlayıp anlamamak senin derdin. boşa zaman harcamak istemediğim için blokluyorum. senin gibi tonlarca var, onlardan bir farkın yok. zaman kaybı. tahammül göstermem. şimdi git, yalan ve iftiralarla dolu hayatına dön ama yazdıklarımı unutma.

• Koks34 kullanıcısına yanıt

Akparti özerklik vermedi ve ya apoyu serbest bırakıcam demedi.Silah bırakın gelin mecliste siyaset yapın dedi.

Ama yanlış yaptı çünkü hayvana hayvan muamelesi yapmalıydı.Bu hayvan oğlu hayvanların ne olduğu öğrendik hep beraber.

Şimdi adamlara resmen ülkeyi yönetin diyoruz bu nasıl olay bunu anlat ? Az bir tavizde silah yığıp hendek kazmadımı bu şerefsizler ? Lütfen biraz düşünün olayları bir birine karıştırmayın.

Hazır bu şerefsizleri toprağa gömmüşüz niye diriltelim ? Akparti faşizminden kurtarın diyen pkk ya niye can suyu verelim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_harputlu -- 2 Mayıs 2023; 18:2:19 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    bizim paramızla bize artistlik yapılıyor . en net özeti bu.

• Trt caycisina kadar degismeli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu köpekler milyon$ harcasalar bukadar reklamları olmazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trt'nin yaptığı terör örgütü propagandası. bağımsız yargı tesis edilince, bu suçların hesabını takip eder hukuk.

• Algı yapmaya çalışanlara bak sen. O terörist ne diyor oylar kilicdarogluna diyor. Akp gitmeli diyor. Bunu tv de yayımlayan suçlu oluyor öyle mi?

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Ekmeğine ihanet edenler bu dünyada adaletten kaçsa bile öbür dünyada kaçamayacak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.