Arkadaşlar cihazımın modeli next ye-7500 cı bunda otomatik tarama yaptırıyorum ama bir çok kanalı bulamıyor,buna trt ler dahil.Bunları manuel nasıl girecem bi yardımcı olacak var mı acaba?
eas promodan(türkiye tanıtım kanalı) arama yaptırıyormusunuz onun üzerinden network arama açık yaparak taratın hepsi gelir.
quote:
Orjinalden alıntı: pentana
eas promodan(türkiye tanıtım kanalı) arama yaptırıyormusunuz onun üzerinden network arama açık yaparak taratın hepsi gelir.
Bu eas promoyu nerden bulacaz yawBu uydu işlerinden nedense hiç anlamiom pufff
Allah razı olsun hepinizden 1 hafta oldu hala tık yok,beni türk uyducularına emanet edin
Ferkans değişikliğenden dolayı ara sıra olacaktır böyle sıkıntılar
şebeke arama 12733 v 3333 frekansından yap.NIT arama açık ve ya yeni kanal bul açık olarak ayarla..
yazmışlar ya eas porma yada türksat tanıtım kanallarından network açık tarama yaptır bulur yada cihazının kör tarama özelligi varsa onu kulan daha ne yazsınlarki yada izmire gel ben yaparım.
11919 v 24444 bunu manuel olarak gir şebeke aramayı aç tarat gelmezse kapatarak tarat illaki gelicektir olmadı bu frekanstaki kanalları sil yeniden tara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme