Şimdi Ara

Trtsporda yayınlanan kürtçe arapça MARŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yilmazguney

Asıl bölücülüğü yapan bu tip bir marşa karşı çıkandır adam diyor ben kürtüm ama türkiyenin bayrağını tanırım ama kürtlüğümden ödün vermem hurra ya sev ya terket tabi ya savaş çıksa ilk terkedeceklerdir bunları söyleyen oturduğu yerden konuşmak basit tabi git doğuda yaşada göreyim seni

Bende bulgar göçmeni muhacırım ama sapına kadar türklüğü benimserim heryerde türküm der türklüğümden gurur duyarım. Asıl bölücü bu ülkenim ekmeğini suyunu tüketip ırkçılık yapan faşist kürtlerdir.. bugün dilini satan yarın bayrağını ondan sonraki günde namusunu satar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi dilimiz Türkçe diye insanlar dilini konuşamayacak şarkı yapamayacaklar mı? O zaman Türklerin azınlıkta olduğu yerlerde Türkçe yasaklansın resmi dil olmadığı için.Irkçılığın dibine vurmayın.Önüne gelene vatan haini damgasını yapıştıranlar bölücülük yapanın ta kendileridir ne geldiyse başımıza bunlardan geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk7 -- 21 Haziran 2016; 17:33:46 >
  • Malum kişiler oldukça daha ne utanç verici olaylar yaşayacağız bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Bende onu diyorum kürtlere dilini satmasını istiyorlar sen nasıl bulgar göçmeniyim diyorsun benimde kürtüm demem kadar doğal ne var ama hasta bjk liyim ve milli takımı en az bir 100/100 türk kadar destekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk7

Resmi dilimiz Türkçe diye insanlar dilini konuşamayacak şarkı yapamayacaklar mı? O zaman Türklerin azınlıkta olduğu yerlerde Türkçe yasaklansın resmi dil olmadığı için.Irkçılığın dibine vurmayın.Önüne gelene vatan haini damgasını yapıştıranlar bölücülük yapanın ta kendileridir ne geldiyse başımıza bunlardan geldi.

O nasıl bir saçmalık ? Hangi lazı duydun sen biz türkçe değil lazca konuşmak istiyorum diyen ?

Yada hangi muhacırı pomağı duydun bulgarca konuşmak istiyoruz diyen ?

Hangi çerkez kendi dilimi isterim türkçeyi istemem demiş ?

Hangi türk dağa çıkıp ülkesinin askerine kurşun sıkmış ?

Bi bitin lan..

Kürtçe nedir ? Eşeklerin kullandığı dili benim vergimle işlettikleri devlet tvsinden yayınlayamazlar anlıyormusun ?

Vergi vermeyen hırsız yobaz dağa çıkan teröristlerin konuştuğu dili benden kesilen vergilerle işlettikleri trtde yayınlama lüksleri hiç ama hiç yok..

Kaldı ki marş tamamen fiyasko.. bu ülkenin dili türkçe takımının ismi türkiye milli takımıdır. Marşıda tabiki türkçe olmak zorundadır.

• Ben kürtçe mürtçe tanımam. Bu ülkenin resmi dili Türkçe'dir. Bu ülkede laz da var çerkes de var boşnak da var. Onlar neden kendilerini soyutlamıyorlar da kürtler soyutluyor ? Bölücülüğü ve ırkçılığı kimin yaptığı belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

Bende onu diyorum kürtlere dilini satmasını istiyorlar sen nasıl bulgar göçmeniyim diyorsun benimde kürtüm demem kadar doğal ne var ama hasta bjk liyim ve milli takımı en az bir 100/100 türk kadar destekliyorum

Tamamda ben bulgarca konuşucam bulgarca marş yazılsın diyecek kadar VATAN HAİNİ değilim. Anlıyormusun ? Madem kürtçe marşlar okunacak siz destekleyin işte milli takımınızı.. yakında bayrağını değiştirir formalarınıda kırmızı yeşil sarı yapar oynarsınız.

Zorlamı yaptırmışlar marşı birlik beraberlik için yapılmış 20 milyon kürt var bilmem farkındamısın 5 parmağın 5 i bir değil

• Devlet kanalında bölücülük yapılıyor ses çıkaran yok ülkede

• quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

Resmi dilimiz Türkçe diye insanlar dilini konuşamayacak şarkı yapamayacaklar mı? O zaman Türklerin azınlıkta olduğu yerlerde Türkçe yasaklansın resmi dil olmadığı için.Irkçılığın dibine vurmayın.Önüne gelene vatan haini damgasını yapıştıranlar bölücülük yapanın ta kendileridir ne geldiyse başımıza bunlardan geldi.

O nasıl bir saçmalık ? Hangi lazı duydun sen biz türkçe değil lazca konuşmak istiyorum diyen ?

Bi bitin lan..

Kürtçe nedir ? Eşeklerin kullandığı dili benim vergimle işlettikleri devlet tvsinden yayınlayamazlar anlıyormusun ?

Vergi vermeyen hırsız yobaz dağa çıkan teröristlerin konuştuğu dili benden kesilen vergilerle işlettikleri trtde yayınlama lüksleri hiç ama hiç yok..

Kaldı ki marş tamamen fiyasko.. bu ülkenin dili türkçe takımının ismi türkiye milli takımıdır. Marşıda tabiki türkçe olmak zorundadır.

Kürtçe'yi kötülüyorsun sanki kürtçe konuşan vatan sevdalısı yokmuş gibi.Şehit olan her 10 askerimizin 3'ü 4'ü Kürt çıkıyor.Onların dilini kötüleyenin alnını karışlarım.

Hangi pomağın hangi lazın hangi romanın çerkesin dili yasaklandı? Ama Kürtçe yasaklandı. Zamanında yediğimiz haltlar yüzünden ortaya çıkarttığımız sorunu görmezden gelemezsin.Ulan bu ülkenin nüfus sayımlarında insanlar dilini Kürtçe işaretlemeye çekindi başlarına iş açılır diye.Hangi ülkede bir azınlığın dilinin ve ırkının görmezden gelindiğini gördün? Bi bizde var.

Bu insanların dili ırkı baskıyla eritmeye çalışıldı.Bunlar hep bizim yediğimiz naneler bugün düştüğümüz durum aynı şekilde bu insanlara daha töleransla bakmak yerine hala yangını körüklemek niyetindesiniz.

• Devlet destekli bölücülük yapıyoruz resmen bu ülkede çerkesi lazı zazası da var ama nedense hep kürtler hep kürtler bunlardan başka sorun çıkaranlar da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Lan salak salak konuşma Allahın ergeni ya.
    Gelmiş ne diyor hala bu kafayı yaşayanlar yüzünden zaten bu terör bilmem ne her dakika artıyor.
    Lan senin buraya bu yazdıgını okuyan birisi gelip terörist olup dağa çıkar lan.
    O zaman ingilizce veya farklı bir dil'De şarkıda dinleyemceksin.
    Alışmışlar bir zoruna giden varsa terketsin olayına gelmişiz anasını satıyım 2016 yılına hala bu kafayı yaşıyorlar ya.

Şu saatten sonra böyle hümanistlikle bir yere varılamıyor ne yazık ki. İyimser olmanın da bir limiti var.

Hadi diyelim Kürtçeyi Kürtlere sempati kazandırsın diye ekledin, Arapça ne alaka lan ?

Millet 1700 lerde milliyetçilik kavramına geçti biz hala aman onlar böyle düşünmesin aman şunlar şöyle demesin diye Türk diyemiyoruz. Boş yapmayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

Bi bitin lan..

Kürtçe'yi kötülüyorsun sanki kürtçe konuşan vatan sevdalısı yokmuş gibi.Şehit olan her 10 askerimizin 3'ü 4'ü Kürt çıkıyor.Onların dilini kötüleyenin alnını karışlarım.

Hangi pomağın hangi lazın hangi romanın çerkesin dili yasaklandı? Ama Kürtçe yasaklandı. Zamanında yediğimiz haltlar yüzünden ortaya çıkarttığımız sorunu görmezden gelemezsin.Ulan bu ülkenin nüfus sayımlarında insanlar dilini Kürtçe işaretlemeye çekindi başlarına iş açılır diye.Hangi ülkede bir azınlığın dilinin ve ırkının görmezden gelindiğini gördün? Bi bizde var.

Bu insanların dili ırkı baskıyla eritmeye çalışıldı.Bunlar hep bizim yediğimiz naneler bugün düştüğümüz durum aynı şekilde bu insanlara daha töleransla bakmak yerine hala yangını körüklemek niyetindesiniz.

Hangi Laz hangi Çerkes, dağa çıktı, hangisi askere saldırdı bu topraklar bizimdir diye ? Hangisi düşmanla bir oldu kurtuluş mücadelesini engelledi ?

Bizim yediğimiz haltlar dediğin zamanın da vatan millet toprak mücadelesidir. Alışmışsınız geçmişe, millete laf yapmaya boş boş konuşuyorsunuz.

Pkk 30-40 senedir var hadi bunu biz yaptık diyelim. Teeeee 100-150 sene evvel ki çıkan isyanları olayları da mı biz yaptık ?

Siz Menemen'e Dersim'e de katliam diyen insancık tayfadansınız belli. Ama şunu da söyleyelim hiç objektif ve sempatik durmuyorsunuz buradan haberiniz olsun.

• Beraberlik için yapmışlar demiş pislik araplarla neden beraber olacakmışız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsgökhan1986

Senin gibi itler yüzünden bu ülke bölündü o dogu da yasayanlar da türk onlar da insan onlarin da yasamaya hakki var haysiyetsiz seni lan daga cikan 3-5 hayvan yüzünden binlerce insan sucsuz yere öldü 3-5 kisiye mal edemezsin COBAN diye de nick almis kendine It oglu IT

Ne hakaret ediyosun lan millete cacık ?

Oooo süpersin et sikayet et bekliyorum haberini

• ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    Sana ne oluyor lan dolma

• Yalakalık başka bir şey değil.
  • Drakeshark D kullanıcısına yanıt
    Osmanlı'da ve Cumhuriyet döneminde çıkan Kürt isyanları aşiret kaynaklı isyanlardır.Siz bu aşiretlerle zamanında işbirliği yapıp buraları onlara verirseniz sonra da onları kaldırmaya çalışırsanız aşiretler tabi ayaklanacaktır.Dersim'de Ağrı'da yaşananları sana anlatmakla uğraşamam git devlet arşivlerine bak türk subaylarından sabiha gökçenden oku, gazete küpürlerini incele her şeyi benden bekleme.Bir ikincisi Kürtlere ne kadar takıksınız anlamıyorum bu adamları asilimile etmeye çalıştık napsınlar tamam mı desinler? senin dilini ırkını asimile etmeye kalksalar yerinde durur musun? Atatürk Kürdistan kelimesini kendi kullandı ki diğer vekiller de kullanıyordu o dönem.Bu kadar kör bu kadar kalpsiz olmayın.PKKnın kurucuları arasında Türkler de var biraz sorgulayın.
  • quote:

Osmanlı'da ve Cumhuriyet döneminde çıkan Kürt isyanları aşiret kaynaklı isyanlardır.Siz bu aşiretlerle zamanında işbirliği yapıp buraları onlara verirseniz sonra da onları kaldırmaya çalışırsanız aşiretler tabi ayaklanacaktır.Dersim'de Ağrı'da yaşananları sana anlatmakla uğraşamam git devlet arşivlerine bak türk subaylarından sabiha gökçenden oku, gazete küpürlerini incele her şeyi benden bekleme.Bir ikincisi Kürtlere ne kadar takıksınız anlamıyorum bu adamları asilimile etmeye çalıştık napsınlar tamam mı desinler? senin dilini ırkını asimile etmeye kalksalar yerinde durur musun? Atatürk Kürdistan kelimesini kendi kullandı ki diğer vekiller de kullanıyordu o dönem.Bu kadar kör bu kadar kalpsiz olmayın.PKKnın kurucuları arasında Türkler de var biraz sorgulayın.

Bu tarihi olayları gayet iyi biliyorum merak etme. Öyle gazete küpürlerinden falan da değil. Kimsenin kimseyi asimile ettiği yok. Kürtlere takık makık değilim, Kürdüm. Ama savundukları şey tamamen saçmalık.

Kürtlere istedikleri çoğu şey verildi bu memlekette. Irak'ta Suriye'de adam yerine konmuyorken, kimlik bile doğru düzgün alamıyorlarken bu devlette, bakan oldular, öğretmen oldular, doktor oldular, vekil oldular sonra da terörist oldular. Vatan hainlerinden bahsediyorum.

Adamlara toprak verme konusuna gelince. Aşiret bazlı isyanlar yada değil konu bu değil zaten şu anda bile PKK'nın doğuda ki belli güçlerini aşiretler oluşturuyor. O zaman ki isyan ne ise şimdi de o.
    Osmanlıda toprak devletin,ve padişahın malıdır, hanedan malıdır. Kafaya göre o toprak sizin olacak, yok şu zamandan sonra kendi yurdunuz olacak teranesi tamamen palavra. Güçsüz düşen ülkeden, yabancı kışkırtmalarıyla toprak kopartma çabası, ayaklanmadır başka bir açıklaması bulunmuyor.

Arkadaş tarihte de zaten hep Türkler katliam yapmış zulmetmiş yahu birisi de çıkıp empati yapmaz, hiç Türklere de şunlar yapıldı demez zaten.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.