Bildirim
TRUE CRİME
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu oyun baya eski bir oyun.Şu aralar 2. si çıktı.İlk oyunu ben oynadım.Fena bir oyun değildi.Özellikle dövüş sistemi çok iyiydi.Tabi o döneme göre.İstersen alttaki linkten oyunun incelemesine bakarak oyun hakkında fikir edinebilirsin.
TRUE CRİME İncelemesi İçin Tıkla
-
bence 1. si iyi bi oyun değildi anca arkdaşın dediği gibi dövüş yerleri vardı dövüşüyodun 2-3 el oynayıp silmiştim eğer gta san andres oynamadıysan true crime a bakma derim bence direk gta :sa al -
ben yüklemeye çalışıom 2. cd de hata verio veya 3 -
çok iyi bir oyun değil ama kötüde değil, boş zamanın varsa deneyebilirsin. adamı geliştiriyorsun yeni bölümler öyle açılıyor kombinasyonlu dövüşler var. -
ben o oyundaki catıdaki küçümen bir japon var onu dövemedim sonrada sildim -
walla ben daha once oynayıp bitirmiştim bu oyunu full action o kadar action warki oyunda bi yerden sora sıkınıt geliyiii -
ben bu oyunu bitirdim.Oyun los Angeles'da geçiyor.Bir polissin.Güzel bi oyun... -
1 i bitirmiştim fena değildi 2 nasıl acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: eto0535
7 senelik hort
İnternetteki oyuncağını da buldun hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meurglys -- 6 Ağustos 2013; 19:17:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: YgtBrk
ben o oyundaki catıdaki küçümen bir japon var onu dövemedim sonrada sildim
Bende dövemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X