|
Adam kazandı! Solcular Üzgün! Alman Afd'den kinayeli Trump tebriği! (3. sayfa)
-
-
Trump video paylaşmış. Ben mi yoksa 10 trilyonluk savaş çıkaran BlackRock mu demiş!
x (formerly twitter)Donald J. Trump (@realDonaldTrump) on Xhttps://x.com/i/status/1853913978130563131
-
Sonuçlar ne zaman açıklanır acemp. -
Kesin sonuclar uzar daha şikâyetler vs. Ama ilk sonuclar gelmeye başladı. Daha kapanmayan sandıklar vardı sanırım çünkü abd de 3 tane saat uygulaması var. Öğlen vakti az çok tablo belli olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 6 Kasım 2024; 2:13:38 > -
ilk sandık sonuçlarına göre Trump açık ara önde.
-
İlk girilen yerlere bakarsak Trump oylarını korumus, artıs kısıtlı da olsa var bakalım diğer eyaletlere nasıl yansıyacak.
-
yürü turp reiz
-
Trump West Virginia’yı resmen kazandı.
-
kritik eylalerden Georgia da trump 2000bin oy önde. Tabi girilen oylar yüzde15. Floridada geçen secim 360bin farkla alan trump suan 870bin fark atmış durumda suan.
-
Trump bence fena başlamadı. Daha erken tabi ama durumu iyi eyaletlerde.
-
geçen sene de trump öndeydi GA da. bu mektup oyu denilen zımbırtılar ile kaybetmişti. o yüzden blackrock bırakmaz.
-
bitcoin ath yaptığında seçim biteli daha çok olmuştu
dualarımız amerikan borsalarının açılmasıyla altcoinlere de yeni para girmesi
-
-
İkisi de bir birinden beter. Trump savaşı dışarıdan değil, içeriden çıkarıyordur. Döneminde kaç tane terör olayları oldu Türkiye'de?
-
Antifa adında solcu çeteler sokaklara inmişler. cumhuriyetçilerin çoğunlukta olduğu oy sayma merkezlerini hedef alıyorlarmış.
-
Kahrolsun solcu cumhuriyetci siyonistler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Stonesİkisi de bir birinden beter. Trump savaşı dışarıdan değil, içeriden çıkarıyordur. Döneminde kaç tane terör olayları oldu Türkiye'de?
Trump ocak 2017'de başkan olmadı mı?
Sadece 1 tane terör olayı olmuş?
3-4 kaynağa baktım bulamadım başka
-
Kadirlili Turup alacak gibi..
-
Cüneyt Özdemir: "Trump kazandı ve balkon konuşması yaptı.
Kamala Harris, tıpkı bizde Kemal Kılıçdaroğlu veya Muharrem İnce gibi iki cümle kuramadan ortadan kayboldu."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X